Нека Баба Марта долети и на всички Ноемврийчета здраве да дари!

• 12 344
  • 293
  •   1
Отговори
# 195
ааа, добре дошла, каррита!

ъх, ми вие всички различни млека пиете. съвсем се обърках Simple Smile

# 196
  • Пловдив
Добре дошла на каррита!

Тук се очертава гадно време като всяка друга година на този ден., , та няма да има голяма разходка

# 197
вивита - да те подразня зловещо - подаръкът ми за деня са около 30-40 еклера /не им знам броя, щото вече ометох около 10-тина  Blush/. им аот всичките видове - обикновени, с шоколод, с бял шоколад и с карамел. а, значи са 40 - х 10 от всеки  Crazy

# 198
Майче, разби ме с тези еклери просто! hahaha

# 199
  • Пловдив
Майче, имам чувството, че ве4е си пристрастила и Чакълчо към тях Wink

# 200
Вивита, освен да си направите едно пътуване уикенда до Страсбург и да се наплюскате едно хубаво с еклери, друг изход не виждам Mr. Green

# 201
ох, аз просто обожавам еклери. а също и кроасаните на дънкин донатс с крема сирене. това са най-вкусните неща на света. и не иде реч само за периода на бременността,а изобщо и по принцип. просто сега си угаждам повече.
а споделям, за да ми завиждате  Mr. Green

# 202
завиждаме, завиждаме, не се съмнявай. Много бременна с много еклери край теб - прелест какая-то  Heart Eyes
а аз в момента готвя манджи за 5 дни напред, че оставаме сами и да не се занимавам с това.

# 203
честит празник и от мен!!!!   bouquetSimple Smileна мен със сигурност няма да ми го честитятМайче, не прекалявай с еклерите, че после чакълчо като свикне с тях, ще трябва да се преместите да живеете до някоя сладкарница Crazy
Вивита, горкото дете  Rolling Eyes
Карита, добре дошла Hug
Аз днес няма да излизам, а ще подреждам гардероби и ще се отдам на чистене ooooh!

# 204
  • София

Честит празник,момичета!

# 205
  • София
Тити,и ние пием Млечко за деца над 1 год.Колко пием е друг въпрос....
Юка,честита книжка Simple Smile BlushЗавиждам.... Laughing

# 206
Сердика, ще скокнем до Франкфурт сигурно, че се вихри това мероприятие
http://www.frankfurt.de/sixcms/media.php/738/Bulgarien_Flyer_einzeln.pdf
Еклерите ще пропусна, берлинери не обичам , но майче ще ти снимам малко немски кухени , да видиш zащо всички видят по сладкарниците, а не по кебабчийници  Laughing
А и на горкото момченце, не стига , че мирише по силно от мъжа ми след бръснене  Sick , но и не му поzволяват д аиграе с кукли  #Crazy Саши мног ообича с кукли да играе, има си няколко малки и големи и количка даже. Има и камиони и рейс и трактор, но  и кукли  Wink

# 207
  • София
Честит 8ми март, мацки!
Знам че някои не празнуват и аз не бях в кой знае какво настроение сутринта, но ми се обади сина да ми каже, че много ме обича, поне 5 колеги ми подариха цвете. Шефката ни подари на всяка най-грамадния Милка с лешници и стафиди и ни скъси работното време до 15,30, а после ни направи резервация в Кошарите за парти и отгоре на всичкото утре сме на тиим билдинг. Как да не се радва човек, времето едно хубаво, ех кефчеее.
Поздравявам ви всички
  bouquet  bouquet  bouquet
Дано да допринесох малко за доброто ви настроение, насочвам положителни вълни, енергии или там каквото положително искате  Heart Eyes
Много ми липсвате понякога, по-точно майчинството ми липсва.
Ето обясних ви се в любов.

# 208
  • София

ей това мн ме развесели - хубав поздрав за празника Simple Smile))

за млякото забравих да пиша - Верея или роса, но го преварявам задължително - но не пие де - яде го в десерти.

а моя принц си ухажва една девойка в парка от няколко дни - галия, гуши я...много е смешен....Simple Smile))

# 209
Добре дошла и от мен, Каррита  Grinning

Елспет, много готино звучи денят в работата ти  Laughing Дори само това е велик повод да празнуваш!

Общи условия

Активация на акаунт