Нека Баба Марта долети и на всички Ноемврийчета здраве да дари!

• 12 309
  • 293
  •   1
Отговори
# 210
  • София
Честит празник, дами!
И на еманципраните, и на непреходно женствените, и на котенцата, и на кучките, и на получилите карамфили и на непразнуващите  Mr. Green Честито!

И без празник се надявам да сте здрави и щастливи, и много до ви обичат!

Ох, токът спря, трябва да свършвам, ще се включа по-късно.

# 211
  • София
мда, не че имам много какво да добавя, но все пак да отбележа, че на майчето и аз  завиждам за бременността и еклерите, не мога да си позволя ни едното, ни другото  Laughing

Иначе, получих китки - от бавачката, от една студентка и от служителите във фирмата на нашите. Засега. Получих и одобрителни погледи в трамвая от един приятен младеж. Купих си бонбони Линдор.

Роси е най-голямата глезла в нашата фамилия, Илия е войник в сравнение с нея. И как само се подмазва, гушка, раздава целувки, дори когато опитвам да и се карам.
Снощи спря токът (отново), тя се уплаши, плака и за нищо на света не искаше да си ляга. Стоя, захапала празното шише половин час, защото като и го вземем, трябва да ходи да си ляга. Накрая заспа в мен, гушната, беше много мило.

Добре дошла на каррита!

Сега отивам да готвя, и мъжът ми ще се прибере чак след 8, ученик е. ooooh! Много романтично...

# 212
ха, пък аз докато си стоях на една пейка с чантата си в скута, дойде един момък да ме сваля. аз духовито му казах, че вървя в комплект с мъжа си, който всъщност чакам, с едно дете и второ на път. мисля, че в началото той реши, че се майтапя, но когато си дръпнах чантата, се убеди, че поне за последното не го лъжа. познайте какво стана нататък  hahaha

и сега да споделя какъв рев му дръпнах малко след случката с младежа.
чаках филков, за да отидем на среща с директорката на яслата, за която се борим. и понеже той беше с костюм, 'щото имал дело, директораката направо попита какво работи. като му разбра професията каза, че само заради професията му щяла да направи компромис и да пусне детето, въпреки че нямало места. /на това изказване супер се издразних, но айде.../ и когато започна да обяснява какво ни трянва за там, какво да купуваме, какви изследвания да пускаме, как детето щяло да реве сърцераздирателно и какво ние да правим/не правим в този и в други случаи, аз ревнах. в началото само си поподсмърчвах, но на финала си се разплаках. много ми стана мъчно. и съвсем не съм сигурна, че съм готова да си пусна детето от другата седмица да плува в морето. оф, много ми е мъчно. и съм подпухнала. от хормоните е. като приключа с кърменето, ще ми мине  Cry

# 213
директораката направо попита какво работи. като му разбра професията каза, че само заради професията му щяла да направи компромис и да пусне детето, въпреки че нямало места.

направо побеснявам, наистина. Сякаш Филков ще я разведе без пари. И ако не беше адвокат, какъв трябваше да е, за да му вземат детето на ясла?

# 214
аз друго не мога да разбера- защо въобще им е да знаят професиите на родителите  Thinking
аз получих кутийка с ръчно изработени бонбони Jodier  Flutter е, карамфил нямаше  Mr. Green

# 215
честно казано и аз се издразних страхотно. 'щото аз мога и да се разведа с тоя човек или да овдовея. и кво - детето ми тогава ще мине в друга категория ли?. и всъщност защо трябва да се категоризира някак? ама айде - няма да се оплаквам, защото все пак приеха детето. мисля, че така или иначе щяха да я вземат - чакам второ, молбата е от година депозирана - нямаше причина да ни откажат.

# 216
Благодаря за "Добре дошла" на всички. Много сте сладки и изглеждате близки. Исках само това да ви кажа. Дано и аз се присъединя към милата група! Simple Smile

# 217
каррита - близки сме с някои вече точно 2 години. Точно преди 2 години аз видях смешната точка, която сега обикаля в тръс апартамента. Дето каза веднъж Котето - усещате ли се вече колко добре се познаваме/или нещо в този смисъл/  Mr. Green
ти пиши по-често, така става интеграцията  hahaha

# 218
# 219
карита - да бе, колко съм смотана - добре си ни дошла! и да - пиши, пиши. малко свеж полъх отвън няма да ни се отрази зле  Simple Smile

# 220
  • Пловдив
Добро утро!

За моя изненада  снощи ходихме у нашите на ве4ря - Росен се държа много прилично - опита от по4ти всичко на масата, получи подарък за осни март - Пастели Mr. Green, стоически издържа до 21.00 и заспа в колата към вкъщи - не разбра, че го събличам за сън дори и спи и в момента; сякаш не е моето дете напоследък Simple Smile

Хубав ден на всички ( макар, че тук ще е мрачно като в4ера май)

# 221
а петранче си е баш моето тази сутрин - по стара петранчена традиция се събуди в 5.30  Mr. Green

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 10:05 от majceto

# 222
ДУ.
И Кити си е моето. Рева цяла нощ и стана в 6,30.
Снощи ходих на мамин купон - с 12 майки от парка се събрахме в една кръчма. Беше много весело, но за мен и доста странно - не бях излизала без и дете вече повече от година.Такмо се прибрах и малката започна да реве. Бог да благослови, този който е открил кафето.
Каррита, добре дошла и от мен.

# 223
  • Ruse
добро утро мами,
аз мога да си похваля детео 4е от както му избиха вси4ки зъбки е една послушна и спи по цяла нощ без да се събуди.Ве4е вкъщи ходим без памперс Mr. Green,слагаме го само ве4ер и когато излизаме(о6те е много студено 4е да й оголвам дупето навън).В4ера леко щеше да се позбият с едно тетенце защото момъкът налиташе да я целува  Mr. Green.толкова от мен .лек ден на вси4ки  bouquet
П.П Честит осми март на вси4ки дами с малко закъснение

# 224
  • Sofia
Добро утро мами,

Добре дошла на КаритаSimple Smile  bouquet Hug

Йоско спи надупенSimple Smile)Много е смешен.Все още трудно заспива вечер,но след шише мляко е готовSimple Smile))
Днес ми стискайте палци,ще убеждавам нашите да махнат печката с дърва и да сложат климатици!!!Дори ще им търся на сносна цена.
В новата ни къща тече ремонт,вече е готова едната баня,сега продължават с другата и коридора.Много добри и бързи момчета намерихме.Скъпо излиза,много се вдигнаха цените.Но ще се оправим лека полека.Да мине мръсната и основната работа.Пък обзавеждането постепенно.
Реничка,браво за памперса.Чакам малко да се постопли още и махам памперса и аз.С Марина ми беше по лесно,ама тя е гледана с пелени,памперс само нощем и навън.Пък нея я гледахме лятото.Сега с това тичане насам натам с Йоско не смея да махна памперса.А на гърне упорито не иска и това е.
Продължавам да се тормозя с детската ясла,записах го в една наблизо,но като не знам къде ще живеем есента....мисля да го запиша и в една в Редута или поне да говоря за преместване там после.Много сложно се получи.В бившата на Марина 23 ясла,пък не ми се ще,защото после,като тръгна на работа,трябва и него да го вдигам в 6 сутринта,за да го карам там.Яслата е в центъра,зад НДК.Яслите в 7 неса отворени още.
Това засега от насSimple Smile

Последна редакция: пт, 09 мар 2007, 10:39 от esprit

Общи условия

Активация на акаунт