ЮНЧЕТАТА ни засмени ще получат мартенички бели и червени

• 9 058
  • 301
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Чушчице, ми то в нашата пелена сложиха само монети,аз така бях разбрала и казах на гостите да не слагат книжни банкноти,май съм се минала Joy
Направо си се минала. Нищо за третото ще знаеш Mr. Green

# 286
  • София
Добро утро, мили дами!
Как беше празника, я разкажете?
Ние си бяхме у дома, че мен от два дена ме цепи здраво главата. Мама ни беше на гости. Поръчахме си пица, чакахме я два часа, хапнахме и си легнахме. Пенсионерска му работа Wink
Днес не мисля да излизаме, вчера така ме надуха гадния вятър, че може и от това да е гадното главоболие. А мацките, които ще ходят в Зоологическата градина да пуснат снимки после, плииииззз!

yanan, стискам палци проблемът с оченцето на Ники да не е сериозен и скоро да мине! Пиши как сте!

Муцунка, как така не си получила нищо, я колко цветя имаше тук, все някое ти е харесало. Усмихни се   bouquet
За водата - аз давам на Ени все още от шише, но тя пие малко, обикновено след папане, за да й изплакна устата.

Коте, минала си се, душа. Как само монети?! Аз знам, че се слага книжна паричка, кой колкото прецени. Ние бая пари събрахме и още на следващия ден купихме нещо на Ени (вече не помня какво беше... май столчето за колата).

А, слънчицето вече се усмихва иззад облаците. Чудно! Весела разходка на всички!  Simple Smile

# 287
.... да ви питам някой от вас дали захранва вече педагогически?
Поли, аз захранвам така от края на Януари. Преди това давах пюрета около месец, но повече от 20 гр. не е изяждала. Но пък кърмя по незнамсиколко пъти на ден, а нощем - и насън Mr. Green

# 288
Чушчице май си единствена. Laughing Hug
Аз живея в Красна поляна. Някой път ще хвана такси и ще дойда и аз с Моника на ръце, защото количката не мога да я сгъвам и да я слагам в таксито.И без това тя скоро ще проходи, няма да ми е проблем.Но ще дойда, щото мнооооого искам  newsm08
Моника има 5-ти зъб - долен десен резец. newsm44 И него не сме го усетили като и другите. За статистиката - долу 3 зъба, горе 2.
Вчера на консултацията я мериха, че 2 месеца не сме ходили - резултата е 8.800 кг. и 73 см. За 2 месеца е качила 400 гр.
коТето взимаш кърпата, вадиш паричките - харчиш ги за бебето и хвърляш трохите, съответно переш кърпата. Laughing Laughing Laughing
Лек ден!
ААА за уменията - Моника дава "боц" ,  дава целувки /доста отдавна/ и също така цъка с език. hahaha

# 289
  • София
Ноел, браво на Моника, порастнала е госпожицата Simple Smile А зъбчетата все така неусетно да поникват!
Ще ви чакаме в парка, когато можете, ще се радвам да ви видя! Simple Smile

# 290
Е,определено съм се минала с паричките,но да е жива и здрава,както казва Чушчица, за третото ще знам Joy Joy Joy
Благодаря на всички ви за отговорите Hug
Приятни разходки Heart Eyes

# 291
  • София
Аз днес май ще бръмна до парка. Има ли и други желаещи? Ноел, какво ще кажеш този някой път да е днес? Party

# 292
Здравейте и от мен!.Виждам доста хора са се размечтали покрай розовия помощник.............явно не съм била единствена....но и аз като Таби мога само наум да си помислям за снимчица такава/ама много тихо наум/,а за наживо........... Naughty
За снощи-естествено си получих китката/в целуфан.....ама така и не запомни моя мъж,че не понасям такова нещо...но карай-жеста е важен....че ако мърморя много може и изобщо да не получа догодина Wink/...подарък нямаше-ама аз и не очаквах,че то тия дни доста намазах покрай рожденния ден....но пък си се зарадвах сама-нищо не правих цял ден/освен в/у себе си да поработя-лак,прическа,маска...и т.н./...още наобед придвидливо си поръчах храна от Ам-ам....че предположих,че може после да я забавят....и така вечерта само палнах една свещичка за романтика...метнах манджите в чиниите....и накрая и аз и мъжа и детето доволни....абе усещам,че нещо взе да ми харесва мързелуването........
Ние също още се озъбваме-но при нас това не се отразява нито на активността ,нито на апетита...та май ще трябва да отивам да бъркам пюре,че след малко негово бебочество ще отвори голямайта си уста..........Май,аз го понасям доста по-тежка..макар,че моите мъдреци сега само ме сърбят и болят от натиск......но си е гадна история-съчуствам им на мъниците......... ooooh!
За питката-аз даже и не знаех,че трябва да се пази кърпата толкоз време.....парите бяха усвоени бързо и до стотинка...../а,Котенце-то си е до хората които каниш...аз не съм им казвала какви парички да оставят....ама повечето си даваха едри банкноти...../
За педагогическото захранване-то и май и ние се вмъкваме в него лека-полека.....ама ако искаме и ние да ядем-просто няма друг начин...пък и както готвя почти безсолно и без мазнина/почти/,не запържвам нищо/само леко задушавам/,месото е за разнообразие-основното е зарзавата....подправките просто свикнах да ги слагам съвсем накрая и почти от всяка супа или манджа отделям по една купичка преди да я овкуся или застроя....А от масата поне кора хляб е минималната глоба,която ни удържа Ивайлото.........../но всичко това не ми спестява и купуването на пюрета и каши-просто и Ивчо е"роден гладен",както казваше баща му и за батко му"/
Айде ,улях се.........ама като гледам че тук още е мрачно.....а ако днес в София е било слънчево ще се пръсна от яд-защото татито ни канеше да ходим с него до там. WhistlingДано поне вие да  се разходите и да пуснете после снимки от зоопарка,ей.........

# 293
  • София
........
Айде ,улях се.........ама като гледам че тук още е мрачно.....а ако днес в София е било слънчево ще се пръсна от яд-защото татито ни канеше да ходим с него до там. WhistlingДано поне вие да  се разходите и да пуснете после снимки от зоопарка,ей.........
Изгря слънце Laughing Laughing Laughing

# 294

Еееее, може ли такова нещо сега???? Защо не си направи една разходка до София, че да се видим ааааааа??? Няма да ти го простя  Crossing Arms Следващия път без да се замисляш тръгваш  Naughty

# 295
Веднага се засрамвам от себе си.....ама късно е чадо,веч..........
Другия път обащавам изобщо да не мисля,ами да тръгвам направо...../пък и се надявам да не ми никнат мъдреци тогава и да съм по-сговорчива..познаващите ме наживо знаят какво значава това-думата от мен се взима сасмо с бой/
Хайде вие поне се насладете на слънчицето и разходката-аз току що приспах дечко и сега смятам да се хоризонтирам и да изгледам един филм/дано ми излязат верни сметките,че то пак без кръчмаря си ги правих/

# 296
Люта чушка ужасно ме боли глава. Weary

# 297
Привет и от мен!Влизам набързо да се впиша и отивам да се тропясвам ,че ужасно ми се спи.Вчера не получих цвете,но пък имах парфюм и вечерно излизане с други мами.
 smile3501 на дечицата колко работи са научили!Ние освен да махаме за"чао",да танцуваме май други неща незнаем.По-добре сме поне нямаме Т инъче сополи бол.Оня ден Диди падна с паяка  ooooh! Отиваше при дядо си и се заприщил в килима и хоп наобратно.От няколко дена пък сме по-кисели и от лимона  Sick непрестанно ревем даже снощи като писна 1час ама рев... и той плаче и аз плача  Cryможе ли такъв срив заради тези зъби?Направо е ужас нищо не е в състояние да го успокои.
ОХ пак започна да реве отивам.
Лек следобяд !

# 298
  • София
Люта чушка ужасно ме боли глава. Weary
Душа, пий Нурофен форте или Кафетин. Дано ти мине по-бързо... аз страдам от хронично главоболие и напълно те разбирам.

# 299
Здравейте мами,

Аз да се изкажа по въпросите дето съм си набелязала, че сигурно вече сте забравили за какво иде реч.
Искаше ми се да напиша за живота в чужбина - абсолютно разбирам какво има предвид Поли и я подкрепям в недоволството и. Тук у нас дори да получаваш една средна заплата не можеш да си позволиш някой неща - като например да отидеш на екскурзия в чужбина та да видиш аджеба за какво иде реч там. Аз съм работила в чужбина и съм посетила доста страни (не и САЩ) но почти във всички случаи е било свързано с работата ми. Та искам да кажа - моят извод е, че няма пълно щастие никъде. Бях в Белгия на гости (преди години) за 2 седмици и едвам издържах спокойствието там, направо ми действаше на нервите. Ще ви разкажа набързо и една история. Най-добрата ми приятелка си беше поставила един вид за цел да не живее в България. Омъжи се за италианец - за неин късмет - млад, красив, добър и обещаващ лекар. Тя реши, че не иска да живеят и в Италия, а той можеше да работи почти в която страна реши (и го одобрят де) Бяха 2 години в Англия - не и хареса и само чакаше да заминат. Отидоха по накакъв проект в Индонезия - там бяха към 3 години - не, лошо беше. Сега от лятото са в Швеция и тя в началото ми казваше, че много им харесва и се надява да се остановят най-накрая (а и вече са с 2 деца), сега обаче ми вика - тук ще сме поне 5 години (за толкова е договора на мъжа и) пък после не знам. Като са живели без притеснения а тя не работила, тъй като за сега си гледа децата. Извинете ме за дългото излияние, но това за мен е доказателство, че човек веднъж като напусне родината си вече трудно ще се почуства някъде истински добре и на място. Истината е, че човек се чувства добре в чужбина, когато знае, че не е оттук и е за малко, но когато си за постоянно - ежедневието си е ежедневие и проблемите са си проблеми. И ако за норвежците не е проблем това, че се стъмва в 14.00 часа през зимата и за американците не е проблем, че всичко е на огромно разстояние - за нас би могло да е, защото не сме свикнали
Позволих си да пиша толкова дълго глупости защото е края на темата и няма много хора да ме бият  Mr. Green
Поздрави Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт