Физиотерапия при сколиоза

• 1 012
  • 17
  •   1
Отговори
# 15
И аз съм на мнение, че болките ти изобщо не са от сколиозата. Най-вероятно става дума за друго - я дискова херния, я нещо подобно.
Мини си лечението и ако продължава, не се колебай, а прави ЯМР да се види какво се случва всъщност.

# 16
А случайно за Пловдив някой специалист да ми препоръчате?
Дъщеря ми е на 25. Преди година й откриха две дискови хернии. Тя най-вероятно има сколиоза  заради физическа аномалия по рождение. Не сме я диагностицирали все още. Но тя често се оплаква от болки в гърба....

Здравейте, за Пловдив - Димитър Христев

# 17
А случайно за Пловдив някой специалист да ми препоръчате?
Дъщеря ми е на 25. Преди година й откриха две дискови хернии. Тя най-вероятно има сколиоза  заради физическа аномалия по рождение. Не сме я диагностицирали все още. Но тя често се оплаква от болки в гърба....

Физическата аномалия по рождение за какво се е отнасяла (ако желаете да споделите)?
От нея е трябвало още тогава да следят развитието на детето и да ви кажат по принцип дали ще се промени, как, какво да правите, кое може да се подобри/възстанови, кое само в известна степен..

Става дума за рядка аномалия. Самите лекари не са наясно какво може да се очаква. А и при всеки се развива индивидуално. Затова не е било възможно от самото начало да се вземат мерки.

Общи условия

Активация на акаунт