На море в Турция - тема 85

• 71 345
  • 741
  •   1
Отговори
# 555
И аз от любопитство да видя този хотел - Paloma Grida, ами за началото на септември за 2+2 цената е  около 7000 лв. Хайде, няма нужда....

# 556
Има доста  добри хотели на прилични цени.Зависи кой какво търси.Ако искате лукс , съответно и цената е висока.

# 557
  • Резерват "Северозапад"
И аз му бях хвърлила око на Паломата, но резервирах Воядж Торба в Бодрум.

# 558
Здравейте!
Някой наскоро правил резервация през Stayforlong да сподели впечатления?

# 559
  • Варна
Здравейте!
Правих миналата година за 2024 , за Утопия Уорлд. Никакъв проблем. Просто, ако анулирате ще ви изгори депозита, който е около 30 евро. Може и без такъв , но на малко по-висока цена.
За догодина съм резервирал през Дестиния.
Все пак, като наближи датата пускам по един имейл да разбера дали всичко е наред.
Това се отнася и за двете платформи.

# 560
Здравейте!

Миналата седмица Буукинг ми даде същата цена за градски хотел, където Stayforlong гърмеше с едни 40-50% Black friday Simple Smile

...
25та, че е по-скъпо, да.
И 24та беше по-скъпа от 23та….

За нас 2024-а беше по-евтина, но излязохме от концепцията Ол инклузив Simple Smile

# 561
  • София
Скъпо, ама е бъкано с булгаристанци и то 80% все в пенсионна възраст и пенсионери. Ниски пенсии ли, ниски заплати ли, най-смотана държава в Европа ли, няма такова нещо, благоденстваме си, пълно безгрижие, просперитет, заведения, кафета, ресторанти няма къде да стъпиш, само се оплакваме че ни е скъпо, по турско има повече българи от турците. Тая година няколко рейса пакет се движехме още от тука, ми на почивките като се огледах все "социално слаби", ама иначе сме отворили баси устите. Айде почвайте ме!

# 562
Споко, те сега почнаха да бягат към Египет Simple Smile

За пълен комфорт започвам да се оглеждам за оборудвано за живеене жилище... от хотелска стая в Ол инклузив, през фамилен сюит, после апартамент в градски хотел... и това планирам да е следващото.
Минимално, до нула туристи не само на етажа, а и в сградата, спокоен район, слънце и море... и тук таме някой адана кебап Simple Smile Simple Smile Simple Smile

Хотела, в който 2023-а бяхме Ол инклузив сега за 2025 вече скача с 2000 лева отгоре, халал да са им Simple Smile
Но явно българинът печели добре, което може само да ни радва...

# 563
Здравейте!
Правих миналата година за 2024 , за Утопия Уорлд. Никакъв проблем. Просто, ако анулирате ще ви изгори депозита, който е около 30 евро. Може и без такъв , но на малко по-висока цена.
Все пак, като наближи датата пускам по един имейл да разбера дали всичко е наред.
А коя версия използвате, при мен немската дава най-добра цена за конкретния хотел

# 564
  • Под Сините камъни
Здравейте имам един малко по различен въпрос.
При проверка дали имаме глоби в Турция(това от линк от първа страница) излезе че имаме от 2019г е. Показва ми 13.75 турски лири. Дава ми и че мога да платя с карта, някой правил ли е това упражнение? Давам и линк към сайта https://webihlaltakip.kgm.gov.tr/WebIhlalSorgulama/Sayfalar/Sorgulama
След като платя тая глоба ще отпадне и после няма да имам проблеми на границата нали? Или да оставя нещата така и да си платя на границата?

# 565
На мен след месец ми излязоха едни 128 лири от магистралата при Бабаески... платих ги с еднократна карта през Револют, изчезнаха и сега досието е чисто Simple Smile

Последна редакция: чт, 28 ное 2024, 22:17 от Navy

# 566
  • Варна
Здравейте!
А коя версия използвате, при мен немската дава най-добра цена за конкретния хотел
Ползвах испанската, просто гледам цените да са в евро. Сега като гледам не виждам разлика между испанска, италианска и немска.  Но може за конкретни хотели да има . Не споря.

# 567
Здравейте! Планирам почивка във Фетие с личен транспорт /автомобил/. Моля за съвет за междинни нощувки. На отиване маршрут през Чанаккале - Измир /крайбрежния път/. На връщане през Истанбул. Като в Истанбул ще се отсяда. След Истанбул директно за България без нощувки. Въпросът ми е къде да отседнем между Фетие и Истанбул...нещо интересно за разглеждане? Измир? И за маршрута на отиване също ни трябват две места за междинни нощувки също с възможност за разходки и разглеждане. Чанаккале? Благодаря!

Последна редакция: сб, 30 ное 2024, 16:30 от toffifee777

# 568
Здравейте! Планирам почивка във Фетие с личен транспорт /автомобил/. Моля за съвет за междинни нощувки. На отиване маршрут през Чанаккале - Измир /крайбрежния път/. На връщане през Истанбул. Като в Истанбул ще се отсяда. След Истанбул директно за България без нощувки. Въпросът ми е къде да отседнем между Фетие и Истанбул...нещо интересно за разглеждане? Измир? И за маршрута на отиване също ни трябват две места за междинни нощувки също с възможност за разходки и разглеждане. Чанаккале? Благодаря!

Точно това ни беше маршрута на отиване този октомври, пътувахме изцяло по крайбрежния път, защото е голяма красота и си заслужава, ако е през деня.
Спахме до Ефес, защото това ни беше планът първо-из-начално.... ноооо след като надушихме какъв комерс е там, каква пушилка и навалица... и трябваше да дадем над 250 евро за 4-мата и ... поразгледахме малко през оградата, завъртяхме опашка и отскочихме до Кушадъсъ. Крепостта е безплатна, красиво е, надвечер за без пари отново можеш да се качиш на корабче и да гледаш залеза в открито море.
Спахме в района тук, в Шериндже:
https://maps.app.goo.gl/HSsMPqUDbFuAnJRw5
4.9 рейтинг в Гугъл и си го оправдава...

Във Фетие основно времето си го прекарахме в Олюдениз Simple Smile 4 дена не ни стигнаха...
Бабадаг е задължителен, долината на Пеперудите... става Simple Smile но за максимум час, колкото да го усетиш...

# 569

Точно това ни беше маршрута на отиване този октомври, пътувахме изцяло по крайбрежния път, защото е голяма красота и си заслужава, ако е през деня.
Спахме до Ефес, защото това ни беше планът първо-из-начално.... ноооо след като надушихме какъв комерс е там, каква пушилка и навалица... и трябваше да дадем над 250 евро за 4-мата и ... поразгледахме малко през оградата, завъртяхме опашка и отскочихме до Кушадъсъ. Крепостта е безплатна, красиво е, надвечер за без пари отново можеш да се качиш на корабче и да гледаш залеза в открито море.
Спахме в района тук, в Шериндже:
https://maps.app.goo.gl/HSsMPqUDbFuAnJRw5
4.9 рейтинг в Гугъл и си го оправдава...

Във Фетие основно времето си го прекарахме в Олюдениз Simple Smile 4 дена не ни стигнаха...
Бабадаг е задължителен, долината на Пеперудите... става Simple Smile но за максимум час, колкото да го усетиш...
Много благодаря! Точно това ми трябва - споделен опит...да не се набутваме излишно.

Общи условия

Активация на акаунт