На море в Турция - тема 85

• 69 092
  • 741
  •   1
Отговори
# 705
Здравейте!
Бихте ли препоръчали сигурни агенции с които почивате и избирате ваканциите си ?

# 706
Здравейте!
Бихте ли препоръчали сигурни агенции с които почивате и избирате ваканциите си ?

Ние използваме за организирана почивка Версо Травел. Стройна организация,  добри автобуси и не си забравят туристите по хотелите😃  Имам база за сравнение с друга агенция, която забрави, че има туристи в Айвалък и хората чакаха с часове на улицата( това за другата агенция).

# 707
Емералд.
Здравейте!

# 708
Емералд.
Здравейте!
Ориент99

# 709
Емералд.
Здравейте!

Турс клуб Wink

# 710
  • София
Голям Тур....още няколко агенции и напълнихме темата

# 711
агенцията е важна, само ако пътуваш с автобус
със самолет и собствен, какво значение има?

# 712
  • Някъде в Европа...
Здравейте!
Агенции - колкото искате, но туроператорите са 5-6 за автобус и 3-4 за самолет...
Аз за 9-та година ще пътувам с Турс клуб ...

Последна редакция: чт, 23 яну 2025, 23:05 от AIR

# 713
"Неволя Тур" Wink
С всяка година - по-добра!

# 714
Хайде сега ето ви въпрос😀 Дайте хотел в ,който можем да вземем домашният любимец (куче-малко)?

# 715
Хайде сега ето ви въпрос😀 Дайте хотел в ,който можем да вземем домашният любимец (куче-малко)?

Nirvana Cosmopolitan Lara  / Мега Сарай, Белек - Velichka Mihova - Приемат само извън активен сезон и то със запитване...
СЕЛЕКЦИЯ ХОТЕЛИ В КУРОРТИТЕ НА АНТАЛИЯ С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НАСТАНЯВАНЕ С КУЧЕТА -  https://reyma.bg/travel-blog/item/23-hoteli-v-antalya-s-kuche
Изисква се предварителна резервация, която се потвърждава писмено от хотела.

# 716
От няколко години ходим все в Гръцко на море. Замислям се дали да не разнообразим малко и да пробваме нещо в Турция. Има ли плажове, наподобяващи тези в Гърция? - по-диви, кристална синя вода, природа, без огромни комплекси? Преди много години бях в Кушадасъ на екскурзия и въобще не съм впечатлена от морето там. Мои познати ходят в Турция предимно за ол инклузива и аква парковете за деца. Ние не сме много фенове на такъв тип туризъм и реално нямаме по-различни отзиви от ол инклузив почивките.  Е, бихме отишли в такъв комплекс, но ако е с перфектен плаж и adults only . Но общо взето търся красиви плажове, които да обикаляме, кокетни градчета за разходка и хапване вечер. В кой район бих могла да намеря нещо подходящо за нас?

# 717

Nirvana Cosmopolitan Lara  / Мега Сарай, Белек - Velichka Mihova - Приемат само извън активен сезон и то със запитване...
СЕЛЕКЦИЯ ХОТЕЛИ В КУРОРТИТЕ НА АНТАЛИЯ С ВЪЗМОЖНОСТ ЗА НАСТАНЯВАНЕ С КУЧЕТА -  https://reyma.bg/travel-blog/item/23-hoteli-v-antalya-s-kuche
Изисква се предварителна резервация, която се потвърждава писмено от хотела.
Хотела на който сме се спряли е точно Нирваната ( аз го бленувам две години този хотел🥰) сега се сдобиваме с нов член на семейството и нямам идея как ще се случват нещата да ни няма по 10-12-13 дни,както до сега и да не е с нас.

# 718
От няколко години ходим все в Гръцко на море. Замислям се дали да не разнообразим малко и да пробваме нещо в Турция. Има ли плажове, наподобяващи тези в Гърция? - по-диви, кристална синя вода, природа, без огромни комплекси? Преди много години бях в Кушадасъ на екскурзия и въобще не съм впечатлена от морето там. Мои познати ходят в Турция предимно за ол инклузива и аква парковете за деца. Ние не сме много фенове на такъв тип туризъм и реално нямаме по-различни отзиви от ол инклузив почивките.  Е, бихме отишли в такъв комплекс, но ако е с перфектен плаж и adults only . Но общо взето търся красиви плажове, които да обикаляме, кокетни градчета за разходка и хапване вечер. В кой район бих могла да намеря нещо подходящо за нас?

Разгледайте хотелите в Бодрум или Фетие или се допитайте до туристически агент. Ние търсихме точно такъв тип хотел и нашия агент ни насочи перфектно.

# 719
  • Burgas, Bulgaria
Здравейте!
Леко се втрещявам ,7 нощувки от 25 .09 ми идват по 2000лв минимум на човек, собствен транспорт  - Gural Belek , Granada Belek, Lago Side , Orka - забравих я де беше.
Някой с идея за хотел без значение къде бюджет до 1500лв ,собствен транспорт.

Letoonia Fethiye, не ми харесва.  Тоест ,природа феноменална и толкова.  Но ,аз вечерта след пристигането се разболях от червен вирус и 4 дни бях на легло ,мъжът ми и той се зарази и изобщо...май няма как да съм обективна.
Факт - много възрастни хора имаше . Вероятно периода бе такъв 5.10- 12.10 . 90 % възрастни германци и 10% българи
Ние все последните седмици на септември пътуваме, сега сефте октомври.

Общи условия

Активация на акаунт