На море в Турция - тема 85

• 68 896
  • 741
  •   1
Отговори
# 30
  • Beyond the Frontiers
Тез тур, Онекс, Аква тур

# 31
  • Варна

Благодаря! Явно още не са видими по сайтовете за резервация. Може би от вътрешна платформа ги виждате.
Точно с ТезТур се чух миналата седмица и ми казаха след средата на октомври.

Редактирам се: аз търся от Варна и за това няма дати. Пуснати са от София само явно.

Последна редакция: сб, 14 сеп 2024, 13:51 от eli70o0

# 32
  • Beyond the Frontiers

Благодаря! Явно още не са видими по сайтовете за резервация. Може би от вътрешна платформа ги виждате.
Точно с ТезТур се чух миналата седмица и ми казаха след средата на октомври.
Хм, точно Тези тур се похвалиха...и аз съм свалила даже на моя сайт.
Има ги. Задайте си дата: https://www.teztour.bg/toursearch/390034b0ee9bfcfb8482aca6122d42 … pe/period.bg.html

# 33
  • Варна
Galactic, от градът на тръгване е. От Варна явно доста по-късно се очаква да са готови.

# 34
Точно така. Писала съм изцяло за тематичния парк на Легендите. (Платеният с аквапарк и увеселителен парк).
Иначе в търговската част, безплатната за посещение, където са и вечерните програми, имаше по-ниски цени от тези в моловете в Сиде и Манавгат.
Здравейте, да попитам кои дни от седмицата има вечерни представления и от колко почват. Ние ще сме в сиде , но предвиждаме посещение на вечерните, безплатни представления и естествено пълен преглед на търговската час.
Да предвидя към колко да отидем.
Благодаря предварително.

# 35
  • Варна
https://www.thelandoflegends.com/sov-ve-etkinlikler

Тук имате програмата по дни. Най-основно: вторник и събота са дните тази година на шоуто с лодките. Всички дни има на фонтаните, но в различно врече и различна програма.
Ако ходите и в парка не пропускайте шоуто с делфини.

# 36
Здравейте, на нас ни предстои почивка в района на Сиде, в хотел Euphoria Barbaross Beach Resort (бивш Loxia Comfort Club) с полет от София на 28.09. Имате ли отзиви от хотела? Чета в гугъл много противоречиви мнения - от крайно добри до крайно лоши - а ние не сме много претенциозни и се чудя дали има реално от какво да се притесняваме. Хотелът е на около 20 км от Манавгат и Сиде, искаме да си отделим един цял ден за екскурзия в района. Предпочитам да си я организираме сами, защото имам кофти опит с обиколка на Бодрум от агенция (изгубиха ни половин ден и после трябваше да отделим още един, за да видим истинските забележителности, а не мола и магазините за туристи с безумни надценки). Знаете ли как стои въпросът с междуградския транспорт, таксита, шатъли от хотела? Можете ли да ми дадете препоръки за разходка в района? Всяка информация ще бъде от полза, благодаря!

# 37
Записвам се и аз в новата тема и ще следя за мнение за Maxeria Blue Didima

# 38
Здравейте, ние вече се оглеждаме за хотел за НГ.Ако някой е почивал в ,,Лимак Аркадия ,,в Белек може ли да даде отзиви.

# 39
Точно в Аркадия не сме били. Но миналата година бяхме   Limra в Кемер. Веригата Лимак я предпочитат за това, че позволява възраст до 15 години за деца. Като пари също предлагат по-ниска цена. Хвалят най-много Атлантис в Белек и този в Лара. Ние останахме много доволни от Лимак Лимра, за парите си всичко беше супер. Имахме някои дребни забележки. Но компанията, с която бяхме не очакваха такова празненство, те очакваха нашенско и малко бяха разочаровани. Иначе всичко беше много изискано, менюто и сервиза бяха невероятни, програма плюс музика на живо до 1 часа. Музиката беше всякаква, без българска.
За тази година започнахме да следим от рано, къде ще има с бг диджей. Харесахме си Суено Делукс в Белек. Там ще е с бг диджей + Ненчо Балабанов. Иначе има и Спайс Белек, пак с бг програма, Кая Белек и може би има и други.
Все още не сме резервирали,понеже ни дърпат и да празнуваме в България.
Хубавото на новогодишните оферти със самолет е, че се тръгва оттук сутринта, а обратния полет е късно следобяд или вечер. Поне миналата година беше така.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 11:12 от Daniela_Nikolova78

# 40
Ние също бяхме в Кемер миналата година , но в друг хотел.Доволни останахме , но търсим разнообразие , а тъй като в Белек не сме  били мислим там да сме за тази НГ

# 41
Здравейте,  записвам се за първи път в тази тема. Ние сме фенове на Турция и сме починали вече 4-5 пъти там. Пътуваме с автомобил.
Вече се оглеждам за догодина и се чудя в Егейска Турция началото на юни дали става водата в морето и басейните? Ние винаги до сега ходим началото на есента,  но ми се иска малко да сменим и за това идея си нямам как е началото на лятото.
Интересувам се за мнения за Корумар Ефеус Кушадасъ, както и търся препоръки за Фетие.
Аз мога да дам препоръки за Бодрум, Дидим и Анталия  - Белек.
Поздрави Flowers Tulip

# 42
Ние сме ходили края на май и първите дни на юни в Кушадасъ. Температурата на въздуха беше 30 градуса. Водата в басейна и морето си е хладна в сравнение със септември. Може би около 20/22 градуса. Тази година бяхме в Алания и добре, че имаше отопляем външен басейн - 29/30 градуса. По-конфортно е. В морето беше 22/23 градуса водата. И пак не пропускахме да сме във водата.
И въпреки това на мен края на май ми е любимото време за почивка. Първо не чакам лятото да мине, че да ида на море (аз си живея на морето де, но нашето става чак края на юни). Второ преди нашия сезон вече съм с тен, и най-вече цените са по-ниски.

# 43
  • Burgas, Bulgaria
Бяхме в Кушадасъ от 28.04 .2024 г .  За мен водата е студена. Иначе времето беше страхотно ,страшно съм доволна и от хотелчето Pawm wings beach resort. За първи път бяхме в малък комплекс .

# 44
Здравейте,  записвам се за първи път в тази тема. Ние сме фенове на Турция и сме починали вече 4-5 пъти там. Пътуваме с автомобил.
Вече се оглеждам за догодина и се чудя в Егейска Турция началото на юни дали става водата в морето и басейните? Ние винаги до сега ходим началото на есента,  но ми се иска малко да сменим и за това идея си нямам как е началото на лятото.
Интересувам се за мнения за Корумар Ефеус Кушадасъ, както и търся препоръки за Фетие.
Аз мога да дам препоръки за Бодрум, Дидим и Анталия  - Белек.
Поздрави Flowers Tulip

Ние бяхме миналата година, от 6ти до 13ти юни. Времето беше топло, водата в морето за мен беше също топла (аз като човек, който не обича студената вода). Не знам има ли значение от местоположението на хотела, но нашия хотел си имаше заливче и не знам тва дали е от значение за температурата на водата. Хотела беше Pine bay holiday Kusadasi

Общи условия

Активация на акаунт