На море в Турция - тема 85

• 68 932
  • 741
  •   1
Отговори
# 315
Качественият Ол инклузивски човеко-ден взе да се качва сериозно като цена... мисля си, че вече надскача 250 лева.
Въпреки, че всеки има различни критерии и е доволен и на компромисни варианти, следейки темата тук, както и групи във фейсбук забелязвам, че тези, които публикуват впечатления без никакви забележки... не са под тази цена на човек.
Ако питаме Роже, долната граница трябва да е дори 350 лева на човек на ден...
Не знам дали бъркам, но си мисля, че нещата отиват в тази посока...

# 316
  • Пловдив
Оплакванията са масово от Селектум в Сиде.Този в Белек си държи ниво.

# 317
  • София
Качественият Ол инклузивски човеко-ден взе да се качва сериозно като цена... мисля си, че вече надскача 250 лева.
Ако питаме Роже, долната граница трябва да е дори 350 лева на човек на ден...
Не знам дали бъркам, но си мисля, че нещата отиват в тази посока...
Нави, не мога да не се съглася с теб! Точно така е!

# 318
Аз ще помоля отново за помощ, че сме голяма група и за пръв път разглеждаме за Турция.

Търсенето се сведе до следното:
Моля да препоръчате хотели навсякъде, във всеки ценови клас, които да отговарят единствено на следното условие.

Дневната анимация да имат - зумба, уроци по танци (латино най-добре, но всякакви стават), пяна парти, състезателни игри с гостите, в които се включват и възрастни, а не само децата.
Йога, фитнес и други високо интензивни и спортни не са приоритет, може и да ги има, но важни са веселите и танцувалните.
Аниматорите да са активни и да канят гостите да се включват в активностите.

Вечерната анимация да има - качествени шоу програми, но най-важното е след шоуто да има всяка вечер дискотека за възрастни на открито, хората наистина да танцуват и да се забавляват, и музиката да не е еднтипна (тип хаус), а разнообразна и танцувална, като на едно хубаво коледно или новогодишно парти например, с повече летни латино хитове. И народни хора приемаме, и малко Азис изтърпяваме, въпроса е наистина да има стабилна парти атмосфера като за застаряващи млади Simple Smile
Ако правят и гала вечер със заря или дронове - още по-добре.

Цени, плажове, аквапаркове, пързалки, храни, алкохоли и чаршафи - за всичко намирам отзиви и коментари, и можем да се ориентираме и изберем, но за анимацията основно се свеждат до много е добра (без детайли), или анимацията не ни е била приоритет.

Имам вече някои предложения от славейче, ще се радвам много на помощ и от останалите.

П.С. Като препоръчвате моля споделяйте и основния контингент гости какви са били.

TUI Magic life Jacaranda Сиде.
Не сме били там, но като проучвах ми бяха предложили този хотел, че е бил с една от добрите анимации и спортни развлечения.

# 319
TUI Magic life Jacaranda го гледах, но пак из отзивите не намирам конкретните неща, които търся, т.е. поне да знам има ли ги, или ги няма.

За анимацията хората коментират повече на принципа добра/слаба/не ме интересува, а аз търся детайла Simple Smile

# 320
  • Някъде в Матрицата
@танита, ако използвате FB много от хотелите в Турция имат групи. Може би там ще има по-конкретна информация за това какви са анимациите или какви са били по време на активния сезон. Другото, което ми хрумва е да се свържете с guest relations на съответния хотел. Както и евентуално клипчета в YouTube.

# 321
@танита, ако използвате FB много от хотелите в Турция имат групи. Може би там ще има по-конкретна информация за това какви са анимациите или какви са били по време на активния сезон. Другото, което ми хрумва е да се свържете с guest relations на съответния хотел. Както и евентуално клипчета в YouTube.

Опитвах и по този начин, добавих се в доста групи, чета ровя и става мнооого бавно, защото първо трябва да набележа хотел, и после да търся дали анимацията ме устройва. А те хотелите са безброй. Досега съм успяла да разровя само три - Летония, Либърти Ликия Риксос Премиум белек - и за първите два стигнах до извода, че не е това, което търся. На Риксос дневната анимация не е каквото търсим, за вечерната все още не съм открила като как е диското след шоутата (които са много хубави), но пък мога да ви кажа, че в последните 2 седмици там масово повръщат и имат разстройство Rolling Eyes

Затова реших да питам и да синтезирам по обратния път - ако някой е видял това, което конкретно търсим като анимация - то храна, плаж, пързалки, барове мога да преценя дали ни устройват много бързо - няколко снимки, два три отзива и става ясно дали сме ок.

Пробвах да пиша и директно на ТА - ударих на камък, някои ще ми отговорят после и не отговарят.., други не ме отразяват изобщо.

# 322
  • Берлин
Танита, за Джакаранта беше така, но не съм била там миналата и тази година. Сигурна съм,че имаше подробен пост в темата, който визираше и анимацията. Може би на 1 стр.
..
А иначе за добър хотел цените са стабилни за 2025. Но всичко е въпрос на приоритети.

# 323
  • Някъде в Европа...
Платих днес капарото аз 😁 - 12 нощувки от 1.06, Лонисера. (пак) 😁, с ТА, която си ползвам от 8 години и не сменям 😀...Реших, че след като си ми харесва (хотел и всичко, което предлага и местоположението му също), по-добре 12 нощувки там, отколкото 7 в друг хотел (запазвам единично настаняване) ..Впрочем, от 15.10 пак има леко повишение на цените...(Трябваше да резервирам още като ми течеше почивката, ама нищо...)

# 324
  • София
Танита, Пишете на хотелите. Може и да ви отговорят, че още е рано да потвърдят подробности, но си струва щом това е ключово за избора ви.
Аз така есента се чудех за корнелия диамант и рекламираха постоянно в инстаграм един детски фест/празник като част от анимацията. писах им в инстаграм да ги попитам в кой ден се провежда и всъщност ми казаха, че този празник може да го няма през септември въобще. Информация от извора, както се казва.
А от английските групи пък разбрах, че основният ресторант в този хотел е изцяло на закрито, и така отпадна и от списъка ни.
Просто като навържете информацията от хотела и редовните му клиенти ще се ориентирате.

# 325
Споделям негативен отзив за Holiday SPA Resort в Дидим. Пълна мизерия, кофти обслужване, далеч от града, безвкусна храна, безумна анимация, твърде силна музика,  лоша хигиена - бездомни кучета по плажа и във морето. Върнахме се с куп здравословни оплаквания. Мога да кажа, че по-кошмарна "почивка" не сме имали. Детето с бактерия в нослето, аз със възпалени очи и кожни обриви. Отчитам и нашите грешки - да пътуваме с рейс и да не си пуснем роуминг и изобщо да повярваме, че нещо толкова евтино макар и в края на сезона ще е сносно. В автобуса имаше хора и от други хотели в Дидим и Бодрум. И техните изказвания не бяха никак ласкави.
Емералд травел също се отчетоха с кофти оранизация. Единствено и искрено съм благодарна на Гергана и шофьорите на връщане за милото и човешко отношение към детето ни, което пътуваше болно и на антибиотик.

# 326
Да, и защо да е допълнителна? Някой знае ли как се процедира в случай на 2 застраховки - защото май всички имат и такава от картата си.

* Почти всички кредитни карти имат включена допълнителна застраховка " Пътуване в чужбина" Достатъчно е да направите една покупка през кредитната карта на територията на страната , в която сте, за да я активирате автоматично. Може да се поинтересувате в банката , която обслужва картата за условията на тази застраховка.
.

Танита,  дискотеки за възрастни, пяна парти и качествани шоу програми  имаше във Воаяж в Белек. Но понеже не ме интересува особено нищо от това, само споменавам, че имаше. Всъщност, харесах дискотеката  - не само хаус - ами и диип хаус  - и за млади, предполагам за стари, и за всякакви - само с турска музика.  Много хубава турска музика - и да, имаше и танцувална. Хората мноого се кефеха, припяваха,  атмосфера и всичко беше супер. Нещата, явно много известни - нищо че аз ги чувах за пръв път, а и беше много хубава музика наистина, някъде по света се твори нова хубава музика и не се занимават с ремикси.  Посетителите по това време  бяха основно млади турски семейства с деца, но имаше и някакви руски младежи дето се пънеха да поръчват уиски и бармана проверяваше възрастта им.  Ама имаше и всякакви - но турската реч преобладаваше.  Да - и шоутата - вървяха на турски, предполагам не ви  е проблем.
Ама попитайте преди да заминете - защото както казва Роже - и а абсолютно прав - нещата се променят - ако изведнъж вместо турска се залее немска или руска реч то и музикалните програми ще са в друг стил и език.

# 327
  • Някъде в Европа...
Ама попитайте преди да заминете - защото както казва Роже - и а абсолютно прав - нещата се променят - ако изведнъж вместо турска се залее немска или руска реч то и музикалните програми ще са в друг стил и език.
По същия начин сега, октомври, в Лонисера, ходих специално в единия бар с жива музика ,( от два с жива музика, всяка вечер с различни изпълнители), да слушам единия певец да изпее една турска песен, ковто чух , че пееше юни като бях и много харесах. Да, ама октомврийската публика беше основно руска и полска, а юни имаше и турска, и сега въобще не пя турски песни....

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 00:54 от AIR

# 328
Споделям негативен отзив за Holiday SPA Resort в Дидим. Пълна мизерия, кофти обслужване, далеч от града, безвкусна храна, безумна анимация, твърде силна музика,  лоша хигиена - бездомни кучета по плажа и във морето. Върнахме се с куп здравословни оплаквания. Мога да кажа, че по-кошмарна "почивка" не сме имали. Детето с бактерия в нослето, аз със възпалени очи и кожни обриви. Отчитам и нашите грешки - да пътуваме с рейс и да не си пуснем роуминг и изобщо да повярваме, че нещо толкова евтино макар и в края на сезона ще е сносно. В автобуса имаше хора и от други хотели в Дидим и Бодрум. И техните изказвания не бяха никак ласкави.
Емералд травел също се отчетоха с кофти оранизация. Единствено и искрено съм благодарна на Гергана и шофьорите на връщане за милото и човешко отношение към детето ни, което пътуваше болно и на антибиотик.

Може ли, понеже си правя собствена статистика, да ми кажете каква сума Ви излезе стаята и в кой период почивахте?
Благодаря.

# 329
Navy, около 1700 лв. all inclusive- от 22.09 до 29.09 Като резервацията е направена още през февруари

Последна редакция: сб, 19 окт 2024, 12:46 от Анонимен

Общи условия

Активация на акаунт