На море в Турция - тема 85

• 69 049
  • 741
  •   1
Отговори
# 660
Здравейте, няко йда сподели какво мога да очаквам от  новооткриващия се тази година Saher SideResort Spa /+16/
Има промоция на закупена почивка сега за летния сезон;
Не съм чели нищо за тази верига и не можах да намеря хотела до плажа ли е.
Очаквам някой от вас да сподели нещо

# 661
  • София
Ако сте в дълъг болничен може ли да се излиза в чужбина, в случая Турция?
Не.

# 662
И градските хотели, извън Ол Инклузив концепцията са вдигнали малко цените... моя хотел е със 100 лева по-скъпо за 10 нощувки...

Тя и минималната заплата в Турция се вдигна от 1-ви...

# 663
Здравейте, някой да сподели какво мога да очаквам от  новооткриващия се тази година Saher SideResort Spa /+16/
Има промоция на закупена почивка сега за летния сезон;
Не съм чели нищо за тази верига и не можах да намеря хотела до плажа ли е.
Очаквам някой от вас да сподели нещо
Зравейте, днес резервирахме за Sеher Side Resort Spa, като втори бюджетен хотел за тази година от юни, тъй като хотела е нов и затова няма информация.  https://www.seherhotels.com/seher-side-quality-resort-spa/contact
 Може да го намерите в Google maps https://www.google.com/maps/place/Seher+Side+Quality+Resort+%26+ … MDSoASAFQAw%3D%3D
Намира се на втора линия на 250м от плажа, около хотелите  Adalya Ocean Deluxe Hotel, Grand Seker Hotel,
Comodore Elit Hotel от веригата хотели Sеher, това са бюджетни хотели, ще се ползва плажа на хотелите Sеher Resort Hotel и Sеher Sun Palace Resort, който се намира до реката с костенурките. Хотела е малък с малка не озеленена територия, малък басейн без пързалки, затова е и за 16+ . Ако Ви интересува нещо друго ще Ви  отговора с удоволствие въпреки, че и аз знам малко за хотела, но района ми е познат, били сме в Sеher Sun Palace Resort.

Последна редакция: чт, 09 яну 2025, 12:37 от Joniboy

# 664
Емералд са пуснали СПА почивки за 4 нощувки за два хотела под 700 лв, но пътя до там го дават 10-12 часа...

# 665
Преди две години ходихме с кола в Истанбул. На връщане заредените пари бяха свършили понеже не намерихме гише по път за зареждане. Някъде плащахме в брой на бариерите, другаде се вдигаха сами. Казаха ми, че на граница ще излезе задължението и ще си го платим. Да, но задължението в профила ми излезе на другия ден. Опитах се да го платя с карта, но не успях. Сега в профила ми имам три суми на ,,нарушения,, 18 лири преход, 91,25 наказателна сума и 73 лири намалена неустойчива сума /превода е автоматичен 🤭/. Много се притеснявах да не би да имат големи глоби, но четох че умножават неплатеното примерно по пет, както излиза при мен. Въпросът ми е - има ли други глоби или неустойки, които да ги няма в профила ми на HGS? Като заредим нова сума ли ще си дръпнат старите задължения? Да не ме закопчаят на граница 😅 Няма ли по-лесен начин за зареждане на стикера или търсим гишета /понякога не работят/.

# 666
  • Варна
В HGS профила виждате само задълженията от магистрални такси. Пътни глоби се проверяват на друго място.
Сметката на HGS може да се зареди и онлайн. Никога не съм зареждала в брой на гише, освен покупката на стикера.
Имат и приложение, което може да си инсталирате, защото става по-бързо и лесно справката, но регистрацията в системата и зареждане на суми само през сайта им.

https://hgsmusteri.ptt.gov.tr/mobil/hgs.jsf

# 667
Здравейте,
Някой дали е срещал Тур оператор, който да предлага Ефталия Блу? Направо се чудя какво да резервирам. Цените са отчайващи. Чудя се всеки ден ли се покачват....

# 668
  • София
Здравейте,
Някой дали е срещал Тур оператор, който да предлага Ефталия Блу? Направо се чудя какво да резервирам. Цените са отчайващи. Чудя се всеки ден ли се покачват....
Имаше цени на сайта на хотела, чудех й се до последно, но резервирахме другаде. БГ агенциите мисля че не я предлагат.
Там строят и нова Ефталия, не знам как ще е със строежа.

# 669
  • София
От 01 януари 2025г. Нови завишени цени на глобите на МПС за нарушения. Някои от тях: Шофиране в аварийната лента-9267лири.
Преминаване на червен светофар-2167.
Навлизане в насрещно-9267.
Превишена скорост (РАДАРИ) -от-2167 до 9267. Без шофьорска книжка-18677. АЛКОХОЛ-от9267до18677.     
РИТАНЕ НА КОТКА-10386 лири

От фейса го копирам. Внимавайте с котките, че са странни птици, докато не я ритнеш не лети, на всичкото отгоре ще те глобят над 600 кинта

# 670
А защо трябва да риташ котка?!

# 671
От фейса го копирам. Внимавайте с котките, че са странни птици, докато не я ритнеш не лети, на всичкото отгоре ще те глобят над 600 кинта
Късо пишк@, който го е написал.

# 672
Късо пишк@, който го е написал.
Това е несериозно което пишете Confused

# 673
 Единия се майтапи, другите оперирани от чувство за хумор .....

# 674
  • София
Единия се майтапи, другите оперирани от чувство за хумор .....

Абсолютно точно. Ще ритам котка!?!? Сухари...ай малко по-ведро.

Общи условия

Активация на акаунт