Великобритания - тема 98 Есенна, Хелоуинска, ПредКоледна

• 22 465
  • 480
  •   1
Отговори
# 105
  • Bristol
МГМ, добре си се завърнала! Честито и леко раждане 💕

Почти са оправени подаръците у нас, с големи деца опростих процеса 😊 Имаме бюджет до колко пари, всеки казва какво иска й ние с мъжа купуваме. Така й децата не се мъчат да търсят подаръци за нас и не се купуват неща, които после да се чудиш какво да ги правиш.
За коледен пазар съм обещала на мъжа догодина, живот и здраве, с Eurostar да ходим до някое от градчетата. Ние вече отметнахме разходка из Портсмът и точно коледния базар бяха започнали да редят, та се натъпках с едни чурос 😁 Мен тълпите от хора и шума ме натоварват и ако мога ги избягвам, но пък мъжът много обича такива неща.
Този уикенд ще махам есенната декорация и слагм коледната. И ще вадя адвент календарите. Аз на тях повече се радвам и ги чакам, от колкото на коледните подаръци. На синът и приятелката му също винаги им изпращам един. Те традиционно си държат на Yankee candles, дъщерята на шоколади, а за нас с мъжа съм взела пъзел и игра тип escape room. Преди съм пробвала с кафета, кашкавали и тн 😊

# 106
  • UK
Много благодаря на всички. Simple Smile

Аз нямам търпение да украся за Коледа, но в момента ситуацията не го позволява. Първо трябва да се роди бебето и да се възстановя малко, после майка ми и баща ми ще дойдат за десетина дни да оправим апартамента, че е пълен кошмар в момента, само едната стая е долу горе готова, всичко останало е абсолютен хаос, и чак след това ще мога да украсявам. В момента едва ходя така че нямам никакъв шанс. Ние до преди два месеца живяхме тук с двама съквартиранти, неприятно ама ни беше по добре финансово да можем да си правим каквото искаме, вместо да даваме всички пари за наем и сметки, но като разбрахме за бебето (което беше изненада и на 22 седмици) се промениха нещата. Единият съквартирант не беше проблем, но другият като се изнесе, се оказа че шест години е живял в една от онези кошмарни hoarder situations, които го гледаме в ТикТок и си мислим че са постановка. Каквото е вкарал в тази стая последните шест години, не е излязло, беше буквално зарината с боклук на два метра височина, включително около 600 двулитрови бутилки пълни с урина, много от които оставени без капачки навсякъде в стаята, буквално планини от бутилки с урина. Иначе като го гледах беше нормален човек, на около 35, с работа (в кухня на ресторант), нито миризма, нито нищо. Така или иначе оправихме стаята, взехме малко мебели, ама последните два месеца се занимаваме само с това.

Ние с приятеля ми не си подаряваме подаръци, каквото искаме си го купуваме (поне досега, де) а за бебето съм казала на всички категорично никакви подаръци тази година, няма нужда, имаме дрехи, играчки, нищо не й трябва. Ако искат да купят памперси и мокри кърпи, приемам с благодарност ама нищо друго не искам. Simple Smile

# 107
  • До хладилника, който обичам
Много практично подхождаш, МГМ, малко бебе няма нужда от нищо, освен от теб така или иначе. Ако някой много настоява - пари, да му взимаш каквото трябва. И ще украсите, и ще оправите, всичко ще е наред! Успешно и леко раждане утре ти пожелавам, нали утре е?

# 108
  • UK
Мда, пари също приемам, не сме в позиция да отказваме Simple Smile

Мда, утре в седем сутринта сме в болницата, по списък съм втора за секцио, ама ако имат спешни случаи, ще чакаме докато се освободят. Аз съм малко сложен случай с наднормено тегло и тежка сънна апнея, та ми трябват двама анестезиолози ако се наложи пълна упойка. Миналата седмица бях в болницата три дни уж да предизвикат раждане, ама накрая решихме да сменим плана, че така е по безопасно и за мен и за бебето. Искаше ми се да е декемврийско бебе (датата й беше 7/12) ама стига всичко да е наред, датата няма значение. Simple Smile

# 109
  • на малък остров в океана
Леко раждане!
Парите винаги са най- практичното решение. И после ти ди преценяваш какво и кога.

# 110
  • Истински се вижда само със сърцето.
Добре завърнала се МГМ и леко раждане. Ще чакаме да се похвалиш с добри новини.
За подаръците добре си го решила.

# 111
  • UK
МГМ всички ти стискаме палци.

# 112
  • След завоя в дясно
Леко раждане и от мен МГМ.
Благодаря за предложенията момичета (за уискито иде реч Simple Smile

# 113
  • Истински се вижда само със сърцето.
Леко раждане и от мен МГМ.
Благодаря за предложенията момичета (за уискито иде реч Simple Smile
И от мен едно предложение, лятото подарихме на брат ми и много се хареса Jura Sound https://www.amazon.co.uk/Isle-Jura-Sound-Single-Whisky/dp/B07C7SXRWX

# 114
  • UK
Бебе Алис се роди без проблем, четири килограма,  огромно количество коса, и вече спи два часа Simple Smile

# 115
  • София
Честито бебенце, Мърморанке! Нека Алис расте здраво и весело дете! Бъдете щастливи с нея!

# 116
  • UK
Честито бебенце! Да сте здрави и щастливи!

# 117
  • До хладилника, който обичам
Честита Алис, МГМ! Да ви е жива и здрава, а на теб бързо и леко възстановяване!

# 118
Честито бебче, много щастливи моменти заедно и по-малко безсънни нощи. Simple Smile

# 119
  • След завоя в дясно
Честито МГМ, бързо възстановяване от мен.

Общи условия

Активация на акаунт