Великобритания - тема 98 Есенна, Хелоуинска, ПредКоледна

• 19 895
  • 438
  •   1
Отговори
# 435
Кошмар!
Аз бих описала случая навсякъде, където мога да сложа коментар - Гугъл, социални мрежи и т.н.

# 436
  • До хладилника, който обичам
Кошмар е точна дума, и е адски дразнещо, че това, което искам, го предлагат за съжаление само те. Сега ще видя дали наистина съм на финала, защото - не съм изненадана! - последната ми поръчка, за пуснати наново оригиналните плочки, да заместят липсващите пакети - ще дойде на части. Иншаллах. Щото може и хич да не дойде, няма да се учудя на нищо вече. Имали само 3 пакета в наличност, а на сайта им пише ясно "в наличност". Другите като дойдат, ако дойдат, ще ми ги пратят. Страшен карък съм Grinning

# 437
Мдам, кошмар. Аз пък от тук се отивам да поръчам плочки за банята в Бг, за да дойдат когато аз съм си в Бг октомври месец. Обаче първо ще ми трябва проект, аз си направих един на една програма, но все пак. Дори с ChatGPT си сметнах колко плочки ще са ми нужни. Пиша на една фирма, глас в пустиня. Пиша на друга, същата работа. Сега ще пиша на трета. Не мога да звъня и да се обяснявам, че нямам към Бг безплатни минути, а и не е там въпроса. Щом има данни за контакт мейл, значи и на него ще трябва да отговарят. Аз имам чертежи, размери, избрани плочки, нали, нищо сложно или изискващо телефонни разговори.
Много се изнервих с липсата на отговори.
Сега очаквам като се прибера в Бг и тръгна да поръчвам останалите неща пак да има някакво забавяне и проблеми, просто го усещам.

Последна редакция: сб, 27 сеп 2025, 14:19 от ٠•● Veggie ●•٠

# 438
  • UK
Много неприятно и Бу и Веджи, ужасно е когато чуждия непрофесионализъм променя и проваля плановете ви така, все едно искате с камъни от Луната са облепите банята.

Пристигна и на Кори паспорта, сега и двамата са вече Lawless, само аз останах. (Това е фамилията на баща му, а той досега беше с фамилията на майка си която е от нейния баща който е бил алкохолик и насилник и те всички искат да я махнат онази фамилия, включително майка му)

Общи условия

Активация на акаунт