Великобритания - тема 98 Есенна, Хелоуинска, ПредКоледна

• 22 518
  • 480
  •   2
Отговори
# 90
  • nowhere
На мен любимият ми коледен базар е в Берлин. Като от приказките е и много ми липсва, като живеех там ходех по няколко пъти.

Момичета, да ви питам откъде купувате български книжки на децата? Аз си ги нося от България, но сега трябва да взема от тук за коледното тържество в българското училище.

Ell, мъжът ми много харесва едно уелско уиски - Penderyn. Занесохме от него на баща ми и зет ми и те се влюбиха. Може и на твоите мъже да хареса.

# 91
  • UK
Има ли място за прясно завърнали се тук? От толкова отдавна не съм писала тук, че може да съм чисто нова със същия успех Simple Smile Разпознавам 1-2 ника още. Simple Smile

# 92
  • Манчестър
На мен любимият ми коледен базар е в Берлин. Като от приказките е и много ми липсва, като живеех там ходех по няколко пъти.

Момичета, да ви питам откъде купувате български книжки на децата? Аз си ги нося от България, но сега трябва да взема от тук за коледното тържество в българското училище.

Ell, мъжът ми много харесва едно уелско уиски - Penderyn. Занесохме от него на баща ми и зет ми и те се влюбиха. Може и на твоите мъже да хареса.

Книги спрях да нося от БГ. Поръчвам от knigianglia. Дори, ако търсиш нещо специфично, а го нямат в каталога, ще се опитат да го намерят. Така намериха три тома за Вълчан Войвода за мъжа.

До 30 Ноември имат 15% отстъпка.

# 93
  • До хладилника, който обичам
O, МГМ!
На Тamnavulin уискитата харесахме вкъщи, не сме разбирачи и рядко пием въобще, но покрай приятели бяхме поръчали и се харесаха, особено някакви, отлежавали в шери бъчви.

# 94
Мгм, добре завърнала се, къде зачезна? Simple Smile

Книгите, ако ще ги поръчваш  от бг онлайн книжарниците отнемат време докато пристигнат, имай го предвид Blue dress. Simple Smile Някои са в наличност и тук в Юк, то обикновено си пише. Иначе във фб има групи за купуване и продаване на бг книги.
Това уиски, което мъжът ти харесва, в черната опаковка ли е ( Мадейра нещо си), погледнах и има няколко вида.

# 95
  • UK
Ами къде, никъде, ама в някакъв момент спрях да влизам тук и почти навсякъде. Или просто нямах особено какво да кажа, освен да се оплаквам от това онова, а не исках да съм постоянното негативно присъствие. Сега съм в много по добра ситуация, много неща се промениха последните няколко години, а след два дни ще се променят още повече с появата на бебе Алис и реших да надникна пак Simple Smile

# 96
Супер, стискам палци всичко да мине безпроблемно, ще чакаме, да се похвалиш Simple Smile

# 97
  • nowhere
Ave, Veggie, благодаря за информацията за книгите 🌷

Веджи, помня, че занесохме в България от зелената бутилка, но на мъжа ми най му харесва Penderyn Portwood.

Малката Госпожица, леко раждане и  здраво, сладко бебче на финала!

# 98
  • Великобритания
Аз съвсем случайно си получих Коледния подарък - билети до Бг , ще си ходим с детето на 26ти за 1 седмица , голямо щастие е у нас
Та и аз разглеждам за подаръци за най най близките
МГМ добре си дошла отново  и леко раждане

# 99
  • Манчестър
Ами къде, никъде, ама в някакъв момент спрях да влизам тук и почти навсякъде. Или просто нямах особено какво да кажа, освен да се оплаквам от това онова, а не исках да съм постоянното негативно присъствие. Сега съм в много по добра ситуация, много неща се промениха последните няколко години, а след два дни ще се променят още повече с появата на бебе Алис и реших да надникна пак Simple Smile

O, МГМ, къде зачезна?

# 100
  • UK
МГМ, страхотна новина, добре си се завърнала и да мине по вода всичко! Много се радвам за теб! В същата част на Англия ли се намираш още или те отвя вятърът нанякъде?

# 101
  • UK
Тук съм, тук съм. Все съм си в Портсмут, даже май съм в същия апартамент, ама сега е целия за мен и приятеля ми (и бебето).

Много благодаря на всички. Нервите яко ме тресат ама няма как. Изобщо не съм готова психически.

# 102
Леко раждане пожелавам.

Бг книжки, учебници и тн си поръчвам от майки за донорството. Отнема около няколко седмици, но освен книжки си взимам и разни други неща.

# 103
МГМ, добре завърнала се! Надявам се покрай бебечето да влизаш по-често. Леки финални метри! Бързо и леко раждане като моите ти желая!

Blue Dress, KnigiAnglia препоръчвам и аз с две ръце. Имат и много на склад тук с 48 часа доставка. Откакто ги има тях, нищо не ми пращат от Бг.

На мен ми се ходи в Единбург на коледния базар, но няма да е и тази зима...

Мимито, хубаво да си изкарате с роднините на родна земя!

Късогледството на сина много прогресира с бързи темпове (той буквално се буди със сантиметри отгоре и при него бързия растеж е проблема)и реших да тестваме тези миопия контрол очила. Стискайте палци да сработят. Още не може да свикне с тях, защото видимостта е само в определена част на стъклото. Някой да има опит с такива?

# 104
  • UK
Не съм ги чувала тези очила. И на моите деца диоптрите растат с растежа, те са със с астигматизъм и дългогледство обаче, наследство от мен. На дъщерята е +1.25 🙄 Моят с моите 40 години е все още по-нисък от нейния, а тя отказва да си ползва очилата така или иначе.

Общи условия

Активация на акаунт