иначе днес спа няколко часа в леглото си ама на мен засега не ми пречи да спи в мен, нищо друго не мога да правя освен да я храня и да й осигурявам комфорт, така че това правя
Днес за пръв път успях да стоя права за няколко минути без да си държа корема, така че се нормализират нещата
иначе днес спа няколко часа в леглото си ама на мен засега не ми пречи да спи в мен, нищо друго не мога да правя освен да я храня и да й осигурявам комфорт, така че това правя 

Майка ми яко е възприела ролята на ситком майка/баба и всичко което правя бива критикувано и поставяно под въпрос. Пренарежда цялата къща по нейно си желание, и нещо като не й хареса, го скрива някъде. Аз съм ужасно благодарна за помощта, защото никога не бих могла да се оправя сама, но за един ден тук всичките ми решения бяха поставени под въпрос, включително такива, които са законово уредени - примерно столчето за колата. Защо не я завивам с пет одеала. Как така спи без възглавница. Защо не й давам вода. Защо пия кола (едно кенче на ден). Абе забавляваме се
Препоръчани теми