Великобритания - тема 98 Есенна, Хелоуинска, ПредКоледна

• 22 501
  • 480
  •   1
Отговори
# 135
  • UK
Ох, то само за бебето да беше. Защо нямам одеало да се завие тя на дивана. Имам, ама по някаква причина го е сложила на самия диван като покривало и сме седнали на него. Печката защо не съм включила? Защото си я преместила и няма достъп до контакта в стената, а не може на удължител, защото изключва бушона. Не било вярно това, кой ми го бил казал. Производителя и личен опит. Не и било харесвало където аз съм я оставила (то и на мен не ми харесва ама там е контакта). Някъде е набутала торбата с единствените дрехи на бебето които не са й огромни в момента. Съблякохме я, поизмихме я и тогава открихме, че нямаме дрехи. И никой не знае къде е торбата. Много съм благодарна обаче наистина ще ми трябват нерви Simple Smile

# 136
  • До хладилника, който обичам
О, много нерви ще ти трябват Simple Smile
Майка ми никога не ми се е месила с акъли или критики.
Ама някои неща са по-силни от тях, иска им се нещо да кажат и да имат принос.

# 137
  • Bristol
МГМ, две жени едно домакинство да въртят е трудно 😊

Прибирам се от офиса и се чудя, дали ще си намеря колелото на гарата. Вчера крадците се бяха развихрили. Две колела заключени до моето бяха с прерязани заключалки и отмъкнати. А едно с D lock, но не заключено предно колело, беше останало без колело и кормило 😔
Опитах се да го докладвам на гарата, но полицай нямаше и само се заприказвах със служителите там. Те ми споделиха, че от около две седмици крадците са се били активирали. И те за Коледа сигурно се подготвят 😔

# 138
Мърморина, това аз не го допуснах, връщам се аз от родилното и свеки се обръща към майка ми, "коя от нас ще заминава?", а аз паля мноого бързо. Само казах, не си спомням да сме канили някого...
Не миряса докато детето не тръгна на училище, (вече съм споделяла, че тръгна на ясла на 10м). В моята къща редът/безпорядъка са мои, като дойде в София, докато сме слезли да изхвърлим боклука, тя пуснала подочистачката...
Майка ми си знае и нито дава акъл, нито пипа,а е детски профил, ако я питам, казва.
Тааа, търпение или билет Simple Smile

# 139
  • UK
МГМ, инсталирай я да готви и чисти, докато свикнеш още няколко дни с новия формат на семейството и после кой откъде е. Звучи като да се справяш страхотно. 🤗

Никой тук ли няма да коментира бутилката? Ама какви бг-мами сте вие??🤣

# 140
МГМ

Никой тук ли няма да коментира бутилката? Ама какви бг-мами сте вие??🤣

Каква бутилка?

Иначе моята душа доволна, днес си купих 2 бутилки Бейлис от Теско, намалено на £10. Много го обичам и съм много доволна, сама ще си ги изпия 😂

# 141
  • някъде в орбита...
И аз си взех Бейлис, беше намален в Сейнсбърис Grin

# 142
  • Bristol
Научихме се с Кори как да я храним с бутилка, та сега поне знаем че яде повече.
Мисля, че за тази бутилка става дума 😁 Ама не знаем ситуацията на МГМ, дали иска да кърми или АМ, дали е ок бебето да е тотално зависимо от нея или държат да споделят задълженията с таткото, дали иска да се върне на пълно работно време ASAP и тн.
Моята дъщеря беше само на гърда първите 5 месеца, не знаеше какво да прави с бутилката и съответно никой не можеше да ми помогне. Майка ми беше възмутена, как така не съм я научила на бутилка. Ако трябваше да се върна на работа, дори да се цедя и складирам кърма, нямаше как някой друг да я нахрани. Вода и АМ бяха тотално изключени като опции. Такъв режим е много натоварващ за жената в днешно време и не всеки би си го причинил, затова си мълча 😁
Отделно тренирам да бъда бъдеща свекърва. Не че не загубих хамстера на младежките, докато ни беше на гости, а те на почивка. Добре, че мъжът се включи и го намерихме. Иначе внуче през крив макарон ще видя, ако за един хамстер не мога да се погрижа 🤪

# 143
Здравейте, не открих друга тема за това ще се позволя да питам тук. Извинявам се предварително. Приятеля ми с когото живеем на семейни начела работи в Англия повече от 15 години и има всички документи да работи легално, както и да е в страната. Проблема е, че този път искам и аз да отида с него, но аз никога не съм била там. Има ли вариант изобщо да не ме допуснат до страната? Как да процедирам?

# 144
  • До хладилника, който обичам
Като турист имаш право да пребиваваш в Англия мисля до 6м., само виж от коя дата влизат в сила визите, не са скъпи и се подава за тях онлайн. Разбира се, с туристическа виза нямаш право да работиш и т.н., тя е само за посещение.

# 145
Мери, аз видях бутилка и за алкохол си мисля 😂😂😂😂😂

# 146
  • Истински се вижда само със сърцето.
Здравейте, не открих друга тема за това ще се позволя да питам тук. Извинявам се предварително. Приятеля ми с когото живеем на семейни начела работи в Англия повече от 15 години и има всички документи да работи легално, както и да е в страната. Проблема е, че този път искам и аз да отида с него, но аз никога не съм била там. Има ли вариант изобщо да не ме допуснат до страната? Как да процедирам?

Искате да дойдете с него и да се установите тук за постоянно или просто искате да бъдете с него за кратко? За второто Бу е обяснила. Първото е по-сложно. Не знам дали ако партньора ви има сетъл статус вие можете да вземете виза като family member, може са проверите това. По-скъпия начин е той да вземе гражданство и след това вие да вземете виза и т.н. Пак да подчертая, че всичко зависи какво точно искате.

# 147
  • nowhere
МГМ, честита рожба! Да расте здрава и безгрижна! Не е вярно, че няма да се справиш без майка си в момента, можеш да се справиш и още как.

Момичета, някой беше споменавал, че поръчва торти за рд от Уейтроуз. Аз ли нещо не вдявам, от седмици се опитвам да поръчам през апликацията и през сайта и не ми дава да персонализирам тортата и да поръчам.

# 148
  • UK
Бутилката беше добронамерена шега - по мое време тук в Бгмама само като се споменеше, че някоя  майка на кърмаче дава бутилка и скачаха всички. 😄 И за шапчица мислех да питам дали слага майката на бебето, ама се спрях... С бебенцето на МГМ ми наизскачаха спомени от времето ми в Бгмама като млада майка.

За тортите и аз мислех да поръчвам наскоро една от Сейнсбърис, ми не разбрах как става, на място пък ми казаха на някакви телефон да звъня..  Ми отидохме в първата сладкарница и си поръчахме, която си избра детето от витрината и толкоз.

# 149
  • На острова
Аз съм поръчвала много пъти от Waitrose, но винаги през десктоп. Сега пробвах пак и стана, имам торта с надпис в кошницата.

Общи условия

Активация на акаунт