Какво повече НЯМА да купя - 26

• 70 842
  • 740
  •   1
Отговори
# 315
Амфора наистина са станали изключителна гадост - установих го още преди години и дори не ги отразявам. Сигурно са останали само 2-3 неща от старите сладкарски изделия, които приличат на нещо и ако не са същите (няма как да са съвсем същите с различните съставки, дори и захарта е с различен произход), то поне се доближават до оригиналните на вкус.   

# 316
Купувам някои неща на Рошен, нищо им няма, съвсем нормални са си. Яйца купувам от където ми е най-близо, хич и не ме интересува какви са. Няма как да гледам кокошки в София. Ако мислите, че не ядем боклуците на ЕС…
Нямам нищо против, обаче защо за доматите, като са на различни цени, нищо не казват, а пък искат едри яйца от породисти кокошки едра порода, живеещи свободно, хранещи се със зърно, царевица, лапад, тиквички, краставици, грозде, ябълки, зеле и пр., отглеждани в градината, на цената на дребни яйца от кокошки, които живеят една върху друга в клетки, с нечистотиите му и пр., с труповете на вече умрелите, които изяждат, за да си разнообразяват смеските, с които ги тъпчат. Правят много добре разликата, но се правят на улави. Аз казвам, че нямам яйца, в магазина има.

# 317
  • София
Скрит текст:
Купувам някои неща на Рошен, нищо им няма, съвсем нормални са си. Яйца купувам от където ми е най-близо, хич и не ме интересува какви са. Няма как да гледам кокошки в София. Ако мислите, че не ядем боклуците на ЕС…
Нямам нищо против, обаче защо за доматите, като са на различни цени, нищо не казват, а пък искат едри яйца от породисти кокошки едра порода, живеещи свободно, хранещи се със зърно, царевица, лапад, тиквички, краставици, грозде, ябълки, зеле и пр., отглеждани в градината, на цената на дребни яйца от кокошки, които живеят една върху друга в клетки, с нечистотиите му и пр., с труповете на вече умрелите, които изяждат, за да си разнообразяват смеските, с които ги тъпчат. Правят много добре разликата, но се правят на улави. Аз казвам, че нямам яйца, в магазина има.
Защото искат с трици м@ймуни да ловят. Аз, в София айца няма как да гледам, но плащам дължимото на тези, които гледат за мен и семейството ми, и плащам цената им, без недоволство. Същото се отнася за месо, плодове, зеленчуци.

# 318
  • Sofia
Краве масло на кг/27,60лв/от “Млекаря77” на Кр.село.
Меко като маргарин 🤨

# 319
  • София /Абсурдистан
Защото са стиснати и не им се дават пари. За всякакви други глупости ще дадат обаче.
Аз бих купила, стига да има от къде.

# 320

Отвратителни насипни бонбони от Лидл - с онзи гаден, имитиращ вкус и аромат на лешник. Някой знае ли как се придобива и имитира лешниковият аромат. Сега имам и едни бисквитки с такъв пълнеж и са потресаващо гадни.

# 321
Точно тези бонбони не съм яла и не смятам, ама те разбирам за коя имитация говориш, наистина няма такава гадост. Предполагам, че се постига с ароматизатори, както и за всичко останало.

# 322
И аз ги купих тия бонбони. На мен пък са ми толкова сладки, че чак ми става гадно. И това, при положение, че много обичам сладко, колкото по-сладко, толкова по-добре. Поне стоят добре във фруктиерата.

# 323
Точно тези бонбони не съм яла и не смятам, ама те разбирам за коя имитация говориш, наистина няма такава гадост. Предполагам, че се постига с ароматизатори, както и за всичко останало.
Наистина са адски сладки, но за мен доминира фалшивият вкус на лешници.
Същата имитация на лешников аромат има и в едни зелени вафли- лидълска марка, в бисквити на Престиж и в какво ли още не
Търсих в Гугъл, но не мога да разбера какво точно слагат.

# 324
Преди 7-8 месеца си купих един КИТ Кат, още ядях такива неща. Обожава вкуса на Кит-кат и гледам някакъв вид, който е все едно два Кит Кат-а в опаковка, цената същата като на нормален. Отварям го, започвам да ям и .. Няма такава гадост. Нищо общо с Кит Кат (по онова време ядях много често и вкуса му ми е до болка познат). Това беяе някаква мазна, сладка, без помен от шоколадов вкус. Изядох само единия и се зачетох отзад. Произход Украйна. Вече не купувам нищо сладко, де, не ме бърка, ама направо се чудих, че може толкова да се различава вкуса.

Не съм с предразсъдъци към нито една държава, но Украйна и Турция ги избягвам. Втората - дори не знам защо. Joy

# 325
Няма и да разбереш, сигурно пише общо "аромати" и толкоз. Вече нито купувам готови сладкиши, нито ги чета. Повечето още при отварянето миришат така, че ми провокират кашлица. Това е достатъчно, за да не ги опитвам дори. 

# 326
Не само Киткат, всякакви подобни десерти са съсипани. Помня вкуса на първите Сникърси и Марсове, които се появиха и на какво приличаха няколко години по-късно. Сега не консумирам такива неща, но имам спомен отпреди няколко години, че дори лидълските имитации бяха много по-добри от оригиналните. Предполагам, че корекомските са били страхотно вкусни, но тогава валута давах само за гримове и парфюми.

# 327
Като си говорим с носталгия за сладки продукти, аз страдам за холидейките 😒

# 328
Тях ги има. Даже са три вкуса - класик, ягода,.банан. Кармела ги произвежда. Голяма кутия са, по 8 броя за 3 - 4 лв.

# 329
Ovi & Sari - Les Marquis. Ужасно сухо нещо, а кремът, доколкото го има, е доста гаден. Навремето имаше десертчета Наполеон, които много обичах и мислех, че това ще е като тях, но няма нищо общо. Много зле е.

Общи условия

Активация на акаунт