Какво повече НЯМА да купя - 26

• 70 803
  • 740
  •   1
Отговори
# 435
  • софия
Спрях да пазарувам млечни продукти на ЕлБи. От 2-3 години съм си харесала млечни, месо, месни, без колбаси, на Добротица.

# 436
  • Sofia
На всички сирена и кашкавали май го слагат този калциев двухлорид 🤬

# 437
На LB Bulgaricum не съм виждала, чета етикетите. По вкуса също си личи, че не са пресолили "манджата".

# 438
Ужасна четка, много твърд косъм.

Тази четка ми прилича на тези които са от CURAPROX. Явно са искали да произведат аналог. Но препоръчвам да опитате оригиналната четка на CURAPROX, уникални са

# 439
  • София
Повече няма да купя кисела бамя от Лидл, беше много солена и определено не си заслужава.

# 440
90% от бамята в буркани не става - пълен киселаж.  Бях намерила само в един супер при нас хубава, ама свърши и повече не докараха.

# 441
  • София
90% от бамята в буркани не става - пълен киселаж.  Бях намерила само в един супер при нас хубава, ама свърши и повече не докараха.

Значи да не се мъча да търся друга, то като беше в сезон пак трудно намерих и прясна, а каква манджичка става с нея, чудничко. Ако се сетиш за марка нещо, ще се радвам да ми драснеш на Л.С, за да я имам предвид и да се оглеждам.

Аз като си свикна с нещо - карам с него, докато евентуално не променят качеството и не ме разочароват.

# 442
Не помня марка, помня къде беше в магазина.

# 443
Втори път давам шанс на гръцкото сирене в Лидл. Горчи ми, и го зачерквам.

# 444
Извинявам се, обърках темата, няма да трия поста, ще го сложа в скрит текст.
Скрит текст:
Трябва да похваля - от местно квартално магазинче(Варна) купувам сирене Цар Калоян, много прилично, твърдо, да, не е много маслено, но за влагане в баница, за стържене, е идеално, вкусно е, не много солено, не става на каша във вода. Бе, много прилично за цената си от 10.00лв.
Пп Не ме питайте дали знам къде се продава другаде, не знам. Grinning

Последна редакция: чт, 05 дек 2024, 18:36 от Джаста Праста

# 445
  • оттам, откъдето започва България
Нали темата е: Какво повече НЯМА да купя. Thinking

# 446
Оле, извинявам се, объркала съм темата. Blush

# 447
  • оттам, откъдето започва България
Нищо, той Цар Калоян е наблизо, та може и да се възползваме от информацията. Simple Smile

# 448
Втори път давам шанс на гръцкото сирене в Лидл. Горчи ми, и го зачерквам.

Милбона от Лидл взе да ми нагарча и това се случва два пъти вече. Мислех аз нещо не съм наред. Та за същото ли става въпрос?

# 449
Аз пък харесвам синьото Пилос, ако няма сирене в тенеке купувам него. Никога не е горчало, кораво е, реже се а не се маже... Става дума за онова в найлон, не в кутийка. Онова в кутийката е прясно.

Общи условия

Активация на акаунт