Какво повече НЯМА да купя - 26

• 70 810
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
Аз пък чак сега покрай вас чух за този шоколад и че и в яденето имало мода Simple Smile
Ама стара съм вече, изоставам...
Обаче съм любител на сладкишите (с  някои изключение), затова така разпитвам, хеле пък като спипах Чи Лу, че е правила.
Чи Лу, ела, де...има и с бели шапки, но има и такива като мен които съвсем непрофесионално обичат да правят и хапват сладичко, и особено шоколадово. А шоколадът има точка на темпериране (за всеки вид различна), която ако се сгреши, или няма да стегне, или ще стане ронлив, но пак вкусен, както и потвърждаваш.
Готов годен за ядене вече и аз не си намирам лесно, та си правя в къщи шоколадови неща, сякаш всички шоколади са всичко друго, но не и истински шоколад.

# 421
Те моите роднини са малко параспури😆 и бяха купили скъп шоколад. Той щеше да си е вкусен и без екстри. Аз не ям сладко по принцип и не ги разбирам много, особено пък шоколади.
Ето историята на тоя фешън десерт.
Според мен догодина няма да се сещаме за него😆
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19404917

# 422
Те моите роднини са малко параспури😆 и бяха купили скъп шоколад. Той щеше да си е вкусен и без екстри. Аз не ям сладко по принцип и не ги разбирам много, особено пък шоколади.
Ето историята на тоя фешън десерт.
Според мен догодина няма да се сещаме за него😆
https://www.24chasa.bg/bulgaria/article/19404917
Мили Боже! Жената абсолютно точно е охарактеризирала това, което се случва около шоколада като "лудост".
Сякаш сефте се предлага шоколад с разни странични съставки.

# 423
По-важното е, че от ДОбай, другото е без значение. Laughing

# 424
  • Пловдив
Ужасна четка, много твърд косъм.

# 425

Може би такъв е моделът. Аз спечелих от форума детска електрическа четка и паста за зъби, на същата марка, но имаше към наградата за моя изненада и обикновена (механична) четка за възрастни плюс паста за зъби. Ами, много хубава се оказа четката, с мек косъм, чисти добре. Моята обаче изглежда по-различно от тази на снимката, с видимо по-малка (къса) глава е. Та най-вероятно тази показаната е с твърд косъм. Твърдият косъм като цяло не се препоръчва на общо основание, но при някои състояния на зъбите е оптималният вариант.

# 426

Може би такъв е моделът. Аз спечелих от форума детска електрическа четка и паста за зъби, на същата марка, но имаше към наградата за моя изненада и обикновена (механична) четка за възрастни плюс паста за зъби. Ами, много хубава се оказа четката, с мек косъм, чисти добре. Моята обаче изглежда по-различно от тази на снимката, с видимо по-малка (къса) глава е. Та най-вероятно тази показаната е с твърд косъм. Твърдият косъм като цяло не се препоръчва на общо основание, но при някои състояния на зъбите е оптималният вариант.
То по-странното е, че се води soft. При мен това е марката четки за зъби, след която се преродих, и то точно заради мекия косъм, защото успявам да си изчистя хубаво зъбите. Мъжката половинка отказа да ползва такава, защото "то това нещо е толкова меко, ужасно е", купих още 2 уж medium (едната е същата като на съфорумката, но medium), но пак били много меки за него. Основно ползвам тези им модели и съм много доволна, защото са ми много чувствителни зъбите и венците, и например от четки на Сенсодин постоянно се разраняват. Другите меки четки, които съм доволна са - Curaprox. Освен да са имали някакъв гаф с някоя партида, защото досега не ми се е случвало да попадна на твърда такава, а от доста време ги ползвам.
Скрит текст:

# 427
Да, такава като последните показани, изглежда и моята. Забелязваш ли, че главичката на четката изглежда по-малка от на първата показана?

# 428
  • Пловдив
Да, на показаните са по-къси главите.
Аз пък баш от тази на Сенсодин съм доволна, ама реших да пробвам и други

# 429
  • София
По повод Дубайския шоколад, на мен ми хареса това:
https://www.24chasa.bg/ozhivlenie/article/19348187

# 430
Ама разбира се, че македонците са откриватели на дубайския шоколад и го произвеждат още от праисторически времена! Това е и любимият десерт на Олимпиада, майката на Александър Македонски. Laughing

# 431
Аз съм пас за дубайския шоколад. Захарта и повечето подсладители не ми понасят, а 8 или 10 € абсурд да дам.

# 432
Разбрахме за дубайския шоколад, много спам, много постове без никакъв смисъл. Дайте по същество на темата, моля.

# 433
  • Sofia
Отдавна не бях взимала сирене Елби.
Уж е истинско,по БДС.
Много твърдо и ронливо.Дори и във водата няма никаква промяна.Не усещам и никаква масленост 🤔

# 434
По темата - кашкавал Елко. Късно видях съдържанието му, имаше калциев двухлорид. Съответно и вкусът му ми беше крайно неприятен.

Общи условия

Активация на акаунт