Какво повече НЯМА да купя - 26

• 70 822
  • 740
  •   1
Отговори
# 405
  • Plovdiv
Вчера открих паста Галена (дубайска паста) в пъти ми хареса повече от дубайския шоколад и цената й беше около лев май.

# 406
Все едно ядеш суха паста паднала в пясъка на плажа. Не е моето. Няма и помен от вкус на шамфъстък. За 80ст.толкоз. Лично не бих повторила.

# 407
  • Plovdiv
Въпрос на вкус, на мен ми хареса.

# 408
  • При децата ми
На мен тези малките десертчета, които се именуват дубайски шоколад много ми харесаха. Вкъщи също се харесаха. Цената не ми хареса, разбира се, но каквото-такова!

# 409
въобще нямат вкус на шамфъстък - факт. не бих повторила.

# 410
  • София
Скрит текст:
То дубайския шоколад е просто шоколадов десерт с пълнеж от шам фъстък паста и смлян кадаиф. Никакъв шоколад не е, само името му е шоколадово. Аз намерих на промо малки дубайски шоко-та, 36гр.за 1.40лв., бяха много приятни, но да припадам и да давам по 10лв. или 20лв. за един прехвален шоко десерт не ми е пръв избор. Wink
Инак го опитахме, че да сме в тренда и да не се пулим като мишоци в трици що е туй дубайски шоколад. Joy
Същата история. Joy
Скрит текст:
А, да, ще хукна сега до Дубай за шоколад от 260лв. Пилетата от Монако 2. Joy

Похвалих я тази марка и хоп, последната покупка не се яде - направо се разпада и троши.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 11:28 от missence

# 411
На мен този "тукашния" дубайски шоколад и по точно този който ние пробвахме ми наподобява много на кит кат, но с крем от шамфъстък и хрупкав кадаиф вместо вафлени корички. Трябва да призная, че не беше лош, а и за цената си от 1.40лв. беше топ оферта, ама едно, че промото изтече, едно, че повече не заредиха точно този модел.
Иначе споменатата паста "Галена" първоначално хич не ми хареса, стори ми се точно някаква наистина суха, ама суха паста с нещо пясъчно по средата, опитах едно парченце и я метнах в шкафа. Обаче като отлежа Joy взе, че стана доста приемлива за ядене и все пак не бих я повторила, инак цената и е добра.

# 412
Аз правих дубайски шоколад по неволя. Пратиха ми племеничката ми на гости през лятото направо с продуктите. Хич не съм голяма готвачка, но е лесно и стана много вкусен. Тя е десетгодишна кльоща, на която само меракът и беше вповече, нито го прави, нито го яде. Ама, аз го ядох геройски цяла седмица😂
Нито един купен няма същия вкус, пробвах няколко.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 18:46 от Чи лу

# 413
  • Deutschland
Яла съм паста Галена с матча. Зелена на цвят. Не беше лоша.
Дубайски шоколад не съм, ама 8, 10 € за шоколад не, мерси.

# 414
Аз правих дубайски шоколад по неволя. Пратиха ми племеничката ми на гости през лятото направо с продуктите. Хич не съм голяма готвачка, но е лесно и стана много вкусен. Тя е десетгодишна кльоща, на която само меракът и беше вповече, нито го прави, нито го яде. Ама, аз го ядох геройски цяла седмица😂
Нито един купен няма същия вкус, пробвах няколко.
Е, не се назлъндисвай, ела в кулинарните въпроси или коледната тема да кажеш с какво и как го прави Simple Smile
 Аз купени сладкиши почти не ям, но бих пробвала да го направя и да се натоваря като теб. Не обичам кадаиф, но в суха форма може и да ми допадне.

# 415
Ако не бях чела темата, точно като мишок в брашно щях да гледам дубайския шоколад. Купувах един турски шоколад със шамфъстък, много ми хареса, но нямаше кадаиф във него.

# 416
Не бих купила нищо на Родопея-Белев. Преди съм взимала, но след като една позната се похвали, че работи там, се отвратих. Въпросната дама е вечно болна, вечно й виси сопола, вечно някакъв вирус кара и все на работа! Разбирам, че е трудно да си намират персонал, ама поне да изискват някакъв санитарен минимум, за бога!

# 417
Е, не се назлъндисвай, ела в кулинарните въпроси или коледната тема да кажеш с какво и как го прави Simple Smile
 Аз купени сладкиши почти не ям, но бих пробвала да го направя и да се натоваря като теб. Не обичам кадаиф, но в суха форма може и да ми допадне.
Ааа, не. Там си представям, че е пълно с някакви топ майсторки с шапки и престилки, аз само ще се изложа😆

Ми, имаше бял шоколад, тъмен шоколад, кадаиф и пюре/песто от шамфъстък, аз купих само масло.
Всичко беше в големи опаковки и етикетите с цените ме втрещиха. То затова го ядох цяла седмица, беше много.
Честно да си кажа, не бих направила пак. Това първо е много калорично, а аз се пазя, второ ми се струва тъпо да разтопя шоколад и после пак да го стягам в хладилника, но в друга форма и трето е прекалено скъпо. Шоколадът става твърд и нито се реже, нито се чупи в правилна форма. Малко в насипно състояние го ядох, но наистина беше вкусно заради шамфъстъка, имаше страхотен дъх/аромат.

Последна редакция: пн, 02 дек 2024, 20:05 от Чи лу

# 418
Ох тоя дубайски шоколад ... Много ми е интересна рекламата и цената му.

Наричат го дубайски заради шам фъстъка - скъпа суровина е. Обикновено го произвеждат в Турция.

Слушах, слушах за него и един ден ще ме черпят ... Шоколада беше голям колкото Милка шоколад, цената му - 20 лева някъде.
Подава ми жената да си отчупя. Не можах, много твърд беше. Тя откупи парче. Опитах се да го дъвча - нямам зъби. Тя каза да го смуча. После му усещах вкуса ...

Обаче 20 лв за нормален шоколад няма как да дам. Противоречи ми на фън шуя. Не са го брали  голи момци с големи ... на пълнолуние, нали?

Поредната мода ...

П.П. Някъде из Люлин продавали крем от шамфъстък - 30 лв/кг. Да си го мажеш на филията и да мислиш че ядеш шоколад ...

# 419
Не съм яла такъв шоколад, но съм останала с впечатлението, че повечето хора не харесват кадаиф по принцип. Сега обаче всички ахкат по въпросния шоколад.

Общи условия

Активация на акаунт