Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 52 379
  • 734
  •   1
Отговори
# 225
Аз харесвам на Nyxe четката 03 май беше , сега съм поръчала на lolipop cosmetics .
Аз съм с бюти блендъра на make up forever , но нещо не мога да се разбера с него ..

# 226
Аз съм на същото мнение като Candy_girl за гъбката, подарих я на майка ми и се разбират чудесно. Аз много харесвам четките на Lollipop, Zoeva ( не знам защо са вдигнали цените толкова много ), Brushart (има ги в Нотино) и на Сефора от тяхната колекция, имам ги с години и не са мръднали. DW при мен работи само с гъбка или с оригиналния бюти блендер.

# 227
Rocket, аз ДУ го нанасям с влажен бюти блендер и всъщност всеки друг фдт, просто на мен ми е най-удобно, а и най-много ми харесва резултата.
Иначе изпозлвам бюти блендерите на ebelin и много си ги харесвам.

# 228
  • София
Аз от гъбките на RT харесвам най- много, дори повече от оригинала честно казано, но все по рядко ползвам . Четката и на мен на NYX ми е фаворит, особено ако правя “истински” грим.
Смешно или не, напоследък в ежедневието ползвам лилавата Миша и се оказа че най- много ми допада по остарелия начин с нанасяне с голи ръце.

# 229
  • София
Високопокривни и плътни ФДТ-ни нанасям с влажен бюти блендер.
По-течните - с 210-ката на Риъл Техник.
ББ и СС-кремове - с пръсти.

# 230
  • Somewhere beyond the moon and stars
Няколко идеи за ФДТ на Мерода, който получих, още не мога да преценя дали ми харесва:
Скрит текст:

- акцентира текстурата на кожата, напр. разширени пори, което следва да се очаква с dewy/хидратиран ефекта и spf;
- харесва ми изравняването на тена, но не прикрива добре несъвършенствата;
- лека текстура, като bb крем, и сравнително силен (приятен) аромат;
- сравнително добре се справи с тъмните кръгове под очите.

ФДТ действително е бял, със сини микроперли, които освобождават цвета. Цветът върху мен изглежда естествено. Може би повече ще го използвам през пролетта и лятото, за по-леко покритие. Не очаквам да е особено дълготраен.
За контекст, за мен OG са Maybelline Fit Me, към който обикновено се връщам, и тониран Effaclar на La Roche, който ползвах дълго време.

# 231
  • Бургас/Пз
Момичета, свърши ми ББ на Миша в червената опаковка, в момента я карам почти само на пудрата на МАС и отвреме на време глоу на Шисейдо.
Пробвах този на Герлен дето последно беше пуснала Агент, но не ми е ок на сухата кожа.
Дайте идея за прилично ББ или нещо не много покривно за суха кожа.

# 232
Момичета, свърши ми
Пробвах този на Герлен дето последно беше пуснала Агент, но не ми е ок на сухата кожа.

Опъва кожата или? Мислех да го пробвам, като свърша моя на ланком, а и аз съм с по-суха кожа...

# 233
  • Бургас/Пз
Момичета, свърши ми

Опъва кожата или? Мислех да го пробвам, като свърша моя на ланком, а и аз съм с по-суха кожа...
Като консистенция и рязнасяне много ми хареса. Но след няколко часа усещам опъване в областта на бузите и челото. Зимата съм така. Отдолу съм с два тонера, един крем и слънцезащита. Ако не сложа фдт всичко е наред и нямам усещане за опъване.

# 234
  • в Кошера
Момичета, свърши ми ББ на Миша в червената опаковка, в момента я карам почти само на пудрата на МАС и отвреме на време глоу на Шисейдо.

Ани, препоръчвала съм и преди.
Бюджетно попадение отвсякъде, само да има пасващ нюанс от трите налични.
С консистенцията на BB крем е, средна покривност, сочен глоу завършек и лек трансфер.

Скрит текст:

# 235
Ани, а да опиташ дрогерийните серумни? Така и така при вас студ ще има още месец, 6 седмици макс?

https://www.youtube.com/shorts/KkN4wIE1fGc
https://www.youtube.com/shorts/WW3wzhmVKCU

За Герлена бях убедена, че няма да е оптимален.

# 236
Пробвах този на Герлен дето последно беше пуснала Агент,

Ани, препоръчвала съм и преди.
Бюджетно попадение отвсякъде, само да има пасващ нюанс от трите налични.
С консистенцията на BB крем е, средна покривност, сочен глоу завършек и лек трансфер.

Скрит текст:
На мен, лично, корейските или са ми жълтеникави, или сиви, или розовеещи....

# 237
https://shop.lillydrogerie.bg/orjena-comfort-air-fit-bb-nude-kre … r2JIaAvOcEALw_wcB
https://douglas.bg/it-cosmetics-cc-cream-with-spf-50-conf-55699

21 от корейския Rich Gold, е перфектен цвят за мен, абсолютно неутрален.

# 238
Ани, а новото ББ на Миша в лилавата опаковка пробвала ли си?

# 239
Последната година опитах 2 ФДТ продукта на този американски бранд, който някак си не беше попадал в полезрението ми и само добри думи мога да кажа. И този формат на мека туба с дозатор е най-удобното нещо на път!

Последна редакция: вт, 21 яну 2025, 16:36 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт