Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 52 382
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
И да не забравя, ето този продукт има страхотно фина текстура, подходящ е за суха кожа, не е много покривен, но си има покритие , абе... учудващо добър е
Скрит текст:
https://vm.tiktok.com/ZNeEYPcPj/

# 241
Pupii, аз имам лилавата Миша, за мен почти няма разлика с оригиналната (кожата ми е нормална към комбо). Средно покритие, може да се надгради и задължително иска фиксация с пудра, поне при мен и двете Миши лъщят ужасно, ако не съм ги напудрила.

# 242
  • София
За мен са си различни червената и лилавата Миша. Червената е доста по- покривна и ми идва суха за студения сезон.

# 243
Ани, ти си купи тази слънцезащита
Аз я ползвам през цялата година, че слагам Ретинал и третиноин. Идеална ми е минавам отгоре с тройката пудра на Hourglass.

Имах ето този СС крем и коректор на същата марка.

Не ми харесаха и ги изхвърлих много гъсти и с пълно покритие, което лично аз не харесвам.

Агент ти от кой точно си доволна? 🤗

# 244
Ани, ти си купи тази слънцезащита
Аз я ползвам през цялата година, че слагам Ретинал и третиноин. Идеална ми е минавам отгоре с тройката пудра на Hourglass.
Тази слънцезащита има ли нюанс?

# 245
Много е хубава тази слънцезащита. Не помня от колко години я ползвам и колко опаковки изхабих от нея.
Минерална с 50 фактор UVA и UVB, хидратира кожата, не оставя мазен филм отгоре. Не прави кир ефект нося я и с фон дьо тени отгоре. Не дразни и люти на очите, че аз я нанасям и около очите. Само хубави неща мога да кажа за нея.
Просто за мен е разкошна.
Да, има цвят и от миналата година е налична в Сефора.

# 246
  • София
Аз взех този Rich Gold в най-светлия цвят и не ми харесва - дори и той тъмнее, стои ми един такъв жълтеникав, отделно че през деня се набива в пори и омазнява кожата, а зимата ми е по-суха.

# 247
  • Бургас/Пз
Благодаря, момичета.
Агент, май ще пробвам серумния на Мейбълин.  С It не можах да се спогодя, не са моите, а имах голямо желание , защото имат висок фактор.
Клое, да имам го, но за зимата не ми е изобщо ок. На под 10 градуса изключително много ми опъва кожата с него. За лятото ми е перфектен, почти цяла туба измазах и сега пак ще си го купя.
Джаспър, тонирана е Ултравиолет- само един цвят, но силно казано да има цвят и покривност.  Иска се хубава кожа , ако се ползва само той, не прикрива нищо, просто изравнява тена и дава една такава страхотна гладкост.
Корейският Рич Голд го поръчах още миналата година, но не ми хареса 21 като цвят. Прави ми голяма разлика с врата и е една идея по-покривен отколкото ми се иска. Усещам го по някакъв странен начин на лицето си.
Днес съм с Шисейдо Глоу и няма такъв кеф като усещане, направо все едно току що съм си намазала кожата с крем. Накрая пак него ще си купя и готово. Просто ми се искаше същия като него, но една идея по незабележим 🤣

Нещо за някакво Армани май бяхме говорили тук , но не съм си го запазила. Някой дали се сеща да припомни. Може обаче и да не е Армани и аз да бъркам.

Редактирам се Армани Нео Нюд е това, за което говоря. Някой има ли отзиви???

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 10:47 от ani_d

# 248
  • София
Ани, много приятен е за мен Make Up For Ever HD Skin Hydra Glow. Не е точно глоуи, какъвто е Шисейдо, но не и матиращ. За мен има много естествен завършек. Не е тежък, не изяжда хидратацията, която си подложила с козметика и хубаво се слива с кожата. Не се набива в пори и не подчертава бръчки.
Проблемите са два: има го само в Сефора и набора от цветове, който се предлага тук, не е пълният. Взех си 1N10, който есента ми беше супер като цвят, но сега го разреждам с много светъл ФДТ, за да ми пасне.

# 249
Като става въпрос за фон дьо тен, онлайн никога не бих поръчала такъв от корейска, японска или някаква друга азиатска марка. Абсолютно всичко, което съм пробвала на живо винаги ми е жълтеело и ми е придавало болнав вид. Дори имам чувството, че с тях ставам по-жълта от самите азиатци.

Не че с европейските марки е по-лесен изборът, там също е борба, докато налучкам цвета, който да е същия като моя и да не розовее, да не сивее, да не оранжевее, да не жълтее, да не кафенее, да не белее. Но с тях все пак се получава нацелването и дори с много покривни съм успявала да нацеля 10-ката и да направя лицето ми да изглежда като без грим Grinning

И още нещо - абсолютно не препоръчвам взимането на фон дьо тен без пробване! И то на дневна светлина и носене един-два часа поне след проба. Особено на скъп такъв. Защото понякога самата химия реагира различна върху лицето, някои казват, че различно се окислява, не знам, но цветовете са много непредсказуеми.

# 250
Ани, Нео нюд на Армани е чудно за това, което ти трябва. Любим продукт ми е от този род, след толкова много години.
Аз бях в застой, но тази седмица умрях от студ в Париж и купих около литър ФДТ, ще пиша отзиви и за нови неща.

# 251
Имах ето този СС крем ....

Не ми харесаха и ги изхвърлих много гъсти и с пълно покритие, което лично аз не харесвам.
+1
Абсолютно неподходящ продукт за суха кожа особено зимата !!! впива се и подчертава всяка бръчка Sad
тотална мъка ми е полагането - обикновенно не изчаквам да попие грижата за кожата , защото иначе няма разнасяне. В последно време го смесвам с някакво олио.

# 252
Агент ти от кой точно си доволна? 🤗
Сега ще покажа...

Bye Bye Foundation Matte - много гъст, но прекрасно се разнася на влажна от бяла козметика кожа и дава при мен много приятен естествен матов финиш през лятото (смесена към мазна кожа през лятото)

Your Skin But Better Foundation - супер лек и воднист, овлажняващ, но не блестя като елха, идеален ми е сега през студения сезон. Апропо, той е по-сочен вариант на италианчето и французойчето по-долу, които сега ги забелязах колко си приличат, като правени в една фабрика са Wink

PS Замислихте ме, но определено на суха кожа аз никога не мажа нито крем, нито ФДТ. Кожата ми винаги е влажна (или веднага след бялата грижа или след някаква база). На суха и чиста кожа слагам само маска на която пише да се слага на суха кожа.

Последна редакция: ср, 22 яну 2025, 19:49 от Agent Provocateur

# 253
Здравейте, търся си  ДФТ с плътно покритие за суха кожа. Какво бихте ми препоръчали, Вчера бях в Дъглас и ми казаха ,че Guerlain Terracotta Le Teint е такъв.

# 254
  • София
За мен Guerlain Terracotta Le Teint е по-скоро средно покривен, не чак плътен. Много е хубав и не стои като маска. С нормална кожа съм.

Общи условия

Активация на акаунт