Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 52 315
  • 734
  •   1
Отговори
# 615
Здравейте! Double wear подходящи ли е за лятото?.. 🙄
Използвам Dior Backstage, но при топло време, каквото те първа ще става още по-горещо, не ми харесва как изглежда в края на деня. Прекалено омазнява като че ли кожата ми и се трие много лесно.
Ще ми се нещо по матово и трайно за лятото. Препоръки...? Цвят 2w0 съм на Диор-а, та ако имам късмета и някой е същия цвят, нека каже какво друго използва, че съм от провинция 😀😀

# 616
Аз така и не се разбрах с фдт-ите на Диор, то не беше оксидиране до безбожие, ниска покривност и т.н. Double wear не ми е любимец, но е много издържлив, не се трие, не се набива във фини линии и се сваля сравнително лесно. CC кремовете на It Cosmetics (natural matte и първият им такъв) препоръчвам с 2 ръце, една идея по-гъсти, но по-покривни от DW и имат spf.

# 617
Forever серията много оксидира и при мен, но Бекстейж се преживява 😀
По-покривни от DW не искам, но благодаря за предложението 😊
DW съм тествала мостра зимата 1w1 и 1w2 и ми бяха добре, но сега май 2w1 или 2w2

# 618
Не би трябвало да мръдне ДУ през лятото. Много е издръжлив и абсолютно матово покритие.

Правиха ме за една сватба септември месец с Dior Backstage, професионален грим, ами трансферира ми, въпреки че не беше кой знае каква жега в края на септември.

# 619
Този е достоен съперник на DW по издръжливост през лятото
https://www.notino.bg/clarins/everlasting-foundation-dlgotraen-f … -matirassh-efekt/

# 620

Здравейте,Някой пробвал ли е тези продукти и имате ли мнения за тях.

# 621
Аз ползвам серума на Shiseido, не е лош, но ако си търсиш серум, виж този на Clarins, уникален е!
https://douglas.bg/clarins-double-serum-conf-84852

# 622
Използвам серумът на Shiseido от около 4 години и го обожавам, за мен е по-добър от предложения на Clarins, който също използвам последната година. Все пак е от значение каква е кожата ви и какво целите.

# 623
Явно е до кожа... На мен Shiseido ми върви бавно, докато от Clarins ме чака голяма опаковка.
Скрит текст:

# 624
За вървенето на дамия продукт може да е от икономичността на помпата. На Кларанс например съм я завъртяла на максимум серум, докато на Шисейдо няма тази опция, а само помпички 😀

# 625
Не, просто си харесвам повече Clarins-а Grinning

# 626
Правете като мен!
Вечер слагам по няколко различни тонера, есенции, серуми, ампули, че да не се застояват продуктите и аз да не се мина като пропусна някоя от ползите им Wink
През деня съм много по обрана, защото кожата ми все още е доста мазна, особено през топлите сезони.
Конкретно коментирания Шисейдо на моята кожа е малко нищоправещ.

# 627
Това е добра идея! Тъкмо ще намаля малко залежите... Laughing

# 628
Дия, класически лейъринг - гледай консистенциите и върви от по рядко към по-плътно и гъсто. Накрая запечатваш със оклузивен крем или нощна маска.

# 629
Минавам да ви споделя за тези два продукта, от които все още нямам дългосрочно впечатление, но още с първия опит си личи, че има доста потенциал в тях. Рядко попадам на коректор с фина формула, а повярвайте ми, изпробвала съм десетки и имам доста. Тук става въпрос за нещо много, много фино! Ако може да се опише покритието като воал, то това би била най-подходящата дума. Аз съм със зряла, доста отпусната кожа под очите и всеки един коректор се врязва в гънките (с малки изключения), а поставянето на пудра в тази зона е немислимо! Е, тук ефектът е добре завоалирани сенки под очите, свежа и жизнена кожа с много лек седефен отблясък, върху която не си личи изобщо да има нещо. Понеже коректора ползвам 4-ти ден, определено от него имам повече впечатление - дълготраен е и се държи много добре в течение на деня.
А фдт-нът е абсолютно течна формула. Доста лек, без никакво усещане за нещо върху кожата, разнася се равномерно и изравнява тена отлично, стои много естествено. Бонус са красивите флакони, което на мен винаги ми прави впечатление, макар да няма никакво значение за съдържанието.

Общи условия

Активация на акаунт