Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 50 730
  • 734
  •   1
Отговори
# 675
  • русе
Ох, трябва да си взема нова опаковка фдт, в момента имам по малко от бамбото 320 и 350  от Шисейдото. Искаше ми се нещо ново да пробвам - суха кожа, нещо антиейдж да има и да е глоу. Ако накой има предложения, ще съм благодарна😀

# 676
  • Бургас/Пз
Ох, трябва да си взема нова опаковка фдт, в момента имам по малко от бамбото 320 и 350  от Шисейдото. Искаше ми се нещо ново да пробвам - суха кожа, нещо антиейдж да има и да е глоу. Ако накой има предложения, ще съм благодарна😀
Аз също приключих втора опаковка на Шисейдо и реших да сменя със серумния фдт на Мас. Харесва ми и то доста, но не мога да преценя дали повече от Шисейдо, защото просто кожата ми в момента е добре и с всеки фдт ми харесва

# 677
agent provocateur може ли да ми дадеш мнение за фдт на Герлен теракота ? От доста време му се чудя ?
С смесена кожа съм, на моменти даже суха.
Засуха кожа не мога да кажа как ще се държи Теракотата, може би не е лоша идея да тествате и  новия TERRACOTTA LE TEINT GLOW.

Иначе простата Теракота е великолепен продукт, много лека консистенция, която не се усеща на кожата от типа течност-към-пудра. Матов, но естествен мат. Дълготраен, с минимален трансфер, но не може да се сравнява със DW. Има филтър ефект. 2N за мен е много сполучлив цвят, за лятото го смесвам с 3N.

Мисля, че бих моглa да намеря сравнение между двата:

Поредните "метеорити"...

Моите оригинални метеорите ги вадя понякога, колкото да се убедя, че не са почнали да изглеждат по-добре на моята кожа и пак прибирам кутията. Мин. год. дори изчегъртах с вилица част от пудрата, за да я смеся със други (имам пресованата версия)

Последна редакция: чт, 12 юни 2025, 14:59 от Agent Provocateur

# 678
Аз пък имам 2 цвята Метеорити и ми харесва как стоят и двата. Светлият за зимата, по-тъмният за лятото.

# 679
Някой пробвал ли е фон дьо тена на Clarins Skin Illusion с SPF 15?
Какви са ви впечатленията и заслужава ли си цената?

# 680
Този ли?
Скрит текст:
Любим, разкошен е. Нанася се лесно, покрива добре, дълготраен, не оксидира - изобщо само хубави неща мога да кажа за него.

# 681
Този ли?
Скрит текст:
Любим, разкошен е. Нанася се лесно, покрива добре, дълготраен, не оксидира - изобщо само хубави неща мога да кажа за него.

Този, да. Благодаря!

# 682
Е, хубава работа сега! Казвай сега, Диа, този цвят как е? Светъл, тъмен...
Аз съм средна и маслина.. имат ли цвят за мен? 🙄
А метеоритите са ти...
 😍😍😍

# 683
О, не знам как да го определя. Аз мислех, че съм светла, ама явно не съм съвсем. Не съм бяла, де. Не съм розова, не съм жълта, неутрална съм. Гледай суочове, клипчета в ТикТок...
Фдт-на е течна форма, която откривам за себе си, че ми стои най-добре на кожата. Освен това мога да го сравня с този на Revolution от преди две страници, който показах. И с True Match L'Oreal. И трите  стоят отлично като покритие.
Едва ли ще добиеш представа за цвета така, но ето
Скрит текст:

# 684
Тъй,тъй. Открехнахте ме за метеоритите и цяла вечер ги гледам.
Тъй като веднъж пробвах една финиш пудра с много лек блясък, пък видях, че метеоритите имат разни перлени частици.
Виждат ли се или си стои матиращо?
Да знам към кой от двата продукта да се ориентирам, че и разликата им е около 50 лв🤣🤣🤣

# 685
Метеоритите за мен имат блър ефект и придават много фин блясък.

# 686
И при мен е същият ефект. Леко запечават, изравняват и лек глоу. Аз им казвам - Пудра фотошоп! ❤️

# 687
Да, точно така те правят фотошоп на лицето.
Имат си блясък. Не са продукт за всеки, но паснат ли стоят разкошно. Аз имам много колекционерски кутии и си ги нося.

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 11:45 от densi

# 688
  • на последния етаж
И аз имам две кутии Метеорити, но ги ползвам рядко, защото много изсушават кожата ми.

# 689
Замислих се заради вас над метеоритите на Герлан, но от видяните снимки в интернет и прочетените коментари определено ще се опитам да ги тествам някъде, преди евентуално да си взема.

Цената ми е твърде висока за продукт, който по-скоро не би ми допаднал заради блясъка.

Общи условия

Активация на акаунт