Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 50 734
  • 734
  •   1
Отговори
# 690
Блясъкът е много фин и деликатен.

агентче ,може ли няколко думи за пурата на Кико?

# 691
Не бих го оприличила с блясък точно, макар че тази дума употребих. По-скоро е сияние на кожата или това, което си представям аз като кажем "сияйна кожа".

# 692
Предполагам парите са доста, ама за повече време стигат? Изглежда като продукт, който би се ползвал бая време.
Аз съм си набелязала една озаряваща пудра на freya beauty, но тя сякаш е повече за вечерен грим, по-тежък.
Но много обичам такива бляскави озаряващи продукти..
Едно време имаше една пудра за лице 😀 ама бях 9-ти клас, беше с блестящи частички, обаче после някак си викам Как може да съм толкова смотана да ползвам такова нещо.. 😀 после май се върнаха модите..
Имаше и на avon един озаряващ BB крем, дали съществува сега не знам.
Такива продукти си търся, но не натрапчиво блестящи, а да са подходящи за деня.
Ако се сещате за още идеи 😁

# 693
С ползването на код излизат по-евтино.
https://www.notino.bg/guerlain/meteorites-light-revealing-pearls … -lice/p-16237639/
Аз съм купувала тъмните (03) през ноември 2024 за 72 лв с код. Те и сега са по-евтини от 02. За моята кожа дори намирам 03 за по-подходящ цвят, 02 ми светлеят леко за моя вкус дори зимно време. На картинката на 03 моделът е мулатка, е... не са толкова тъмни! Съвсем нормално стоят, а аз съм далече от мулатка като цвят, макар че се доближавам като черти Grinning

# 694
Да, ако ги поръчвам ще е с код със сигурност. Аз съм сравнително бяла в лице, мисля, че 02 и 03 биха били за мен, 01 май ще е много бяло.
😀

# 695
  • в Кошера
И аз имам две кутии Метеорити, но ги ползвам рядко, защото много изсушават кожата ми.

При мен също.

# 696
Аз ги хабя много бавно.. над година сигурно и не смея да взема 03, защото имам тен по-малко време, отколкото съм бяла. Ползвам 02 в този ред на мисли...
Диа, дали имат голяма разлика? Много кафяви ми се струват 03? Ефектът им е нещо като бронзнат върху цялото лице ли? Струват ми се бронзиращи, а не озаряващи

# 697
За мен разликата не е голяма, с пухкава четка се отнема много малко продукт и не се наслоява. При проба на ръка почти не се забелязва разлика. 03 ми стои по естествено, докато 02 дава леко белезникав нюанс, но разбира се зависи какъв цвят е вашата кожа. Ще изброя моите цветове.
Аз от фдт-ни съм:
Teint Idole Ultra Wear Care & Glow 305N
ShiseidoSynchro Skin Radiant Lifting Foundation 230Alder
L’Oréal ParisTrue Match 3N
DIOR Dior Forever Skin Glow 2N
Clarins Everlasting Foundation и Skin Illusion 108.3N
Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place 2W1 Dawn
За тези се сещам. От корейските ENOUGH Premium Rich Gold Double Wear Radiance 21 ми лепва перфектно като цвят. От it Cosmetics Light Medium; от Lumene съм тройките.
Не знам разлика ще се забележи ли от суоч на ръка
Скрит текст:
02
03

Последна редакция: пт, 13 юни 2025, 15:11 от DiaMia

# 698
Аз лятото съм нещо като Dior 2w0
DW за лятото нямам подходящ нюанс. Не съм пробвала 2w1, защото не искаха да ми дадат мостра, моля ти се, но зимата съм 1w1 от него.
Сигурно ще взема 03. Моите тъкмо свършват

# 699
Момичета,  с каква четка използвате метеоритите? Моля,  препоръчайте .Heart

# 700
С голяма пухкава четка за пудра

# 701
В момента използвам една на Дъглас,  но е малко твърда и затова попитах.

# 702
Метеоритите си имат четка Grinning
https://makeup.bg/product/138607/
Моята е фалшива, но ми върши отлична работа.
Скрит текст:
Имам и тази таман три броя се оказа, защото все я забутвам някъде и после купувам друга https://shop.lillydrogerie.bg/ecotools-chetka-za-pudra-17291
Както и тази https://www.notino.bg/essence/xmas-kisses-chetka-za-pudra/p-16274895/
На Екотуулс е супер мекичка.

# 703
Блясъкът е много фин и деликатен.

агентче ,може ли няколко думи за пурата на Кико?
От мен категорично не за метеоритите.

Може би има значение дали е на дневна светлина или помещение с лампи, но нанесен с четка върху моята кожа изглеждаше все едно съм се поръсила с пайети. Самите бляскави частици много отчетливо се виждаха.

# 704
Пудрата на Фрея Бюти и с много блясъци, не е за цяло лице. Но иначе стои разкошно на скулите. Аз я нося и върху клепачите.

Общи условия

Активация на акаунт