Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 52 350
  • 734
  •   1
Отговори
# 180
Лично при мен (кожата ми е нормална към комбинирана), работи следната последователност-серум-околоочен крем-слънцезащита-база за грим-ФДТ (или съответно СС или ББ крем). Матовите фдт-и с по-голяма покривност при мен работят само нанесени с гъба за грим. Може кремът за лице да не се разбира с фдт откъм състав.

# 181
Дами, чудя се на VITAMIN ENRICHED SKIN SERUM на Боби Браун, понеже ползвам базите.Та, някой ползвал ли е серума?

# 182
Здравейте. Да попитам- дали има тема, в която обсъждате вашата рутина по отношение на кожата, добавки, които пиете.... Ходя на професионалист- козметик, но кожата на лицето  ми, особено в този сезон, на места е с лишеи. От скоро забелязвам как ставам на петна, като сложа  Мишата, а досега съм нямала проблем. Може и от бялата козметика да е- сменям я, затова и търся подходящ ФДТ, но и да го намеря,ако кожата не е ОК...та, ако има такава темичка, кажете, моля.

# 183
Seeflower, нищо намазано по кожата няма ефекта на вътрешния прием на колаген. Пия го поне 3-4 месеца в годината.

# 184
Търся фон дьо тен, стик за контур на лице за суха кожа с жълт подтон. В момента ползвам Lancome teint idole ultra wear c&glow 230 w, обаче ми идва малко сух. Глоу ефект няма.

# 185
^^^ а ползвате ли овлажняваща и/или глоу база за грим?

# 186
Шисейдо Revitalessence е доста глоуи и чудесен за жълт подтон, но подкрепям Агента за глоуи база или грижа. Капка олио прави чудеса.
Фенти и Rare beauty имат много добри стикове за контур на жълт подтон.

# 187
^^^ а ползвате ли овлажняваща и/или глоу база за грим?
Ползвам корейска козметика - тонер, серум, хидратиращ крем и слънцезащита преди него.

# 188
От седмица разносвам и аз Maybelline SuperStay Skin Tint и съм направо възхитена.
Взех си цвят 6 от Нотино, тъй като във физическите магазини се предлагат само 3 цвята.
За протокола - ползвам 2n1 на Double Wear.
Тъй като съм склонна към запушване на порите и затворени комедони, подходих с голям страх към него, и О, чудо! Цяла седмица носене и няма проблем.
Покрива добре, изглежда много красиво върху кожата и издържа цял ден (с комбинирана кожа съм, доста мазна в Т зоната).
Финиша много ми напомня на този на Armani Luminous Silk, с който обаче не се спогодих, защото след 2-3 часа носене се набиваше във всяка линия на лицето.

# 189
Шисейдо Revitalessence е доста глоуи и чудесен за жълт подтон, но подкрепям Агента за глоуи база или грижа. Капка олио прави чудеса.
Фенти и Rare beauty имат много добри стикове за контур на жълт подтон.
Този на шисейдо, сякаш прекомерно лъщи, от видеата които гледах Sad

# 190
Seeflower, нищо намазано по кожата няма ефекта на вътрешния прием на колаген. Пия го поне 3-4 месеца в годината.
Здравейте! Бихте ли споделили от коя фирма да закупя колаген? От кой сте доволни?

# 191
# 192
NiaV, какво олио имаш предвид?

# 193
Здравейте! Бихте ли споделили от коя фирма да закупя колаген? От кой сте доволни?
Любим ми е този на Аквасорс.

# 194
Отзиви за базата на DIOR FOREVER GLOW VEIL?

Общи условия

Активация на акаунт