Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 52 292
  • 734
  •   1
Отговори
# 165
Как са цветовете на Charlotte Tilbury? не искам пак да взимам розовеещ 🥲
Аз си бях поръчала 2N и беше наистина неутрален (като изключим, че ми беше светъл). Така че N при нея наистина стои зад неутрален подтон.

# 166
Благдоаря 🫶🏻имаш ли Dw да сравня цветовете с този на Шарлът ? Чудя се между4 и 5 н.

# 167
Аз на дабъл съм 2н1,, на шарлът имам 5, по-тъмно е от дабъла , следващият път ще взема 4.

# 168
Много благодаря 🫶🏻

# 169
Ния, или момичета, които са ползвали 😁, моля за помощ при избор на цвят. На Диор 3WO съм и поръчах 3-ка на тинта за лице на  Summer Fridays. Колебаех се между 4-ка, който трябва да е моят подтон, но пък на суочове ми изглеждаше тъмен.

# 170
Ако става въпрос за този фдт, няма как да е слабо покривен.
Скрит текст:
Реших да си го купя и наистина е доста покривен, доволна съм Grinning Не знам защо в магазина ми се струваше, че всички тонове се сливат с кожата, заради светлината там може би? Thinking

Цветът е добро съвпадение за мен, не ми е прекалено розовеещ, сивеещ или жълтеещ. Иска си хидратираща база отдолу обаче, както при повечето фдт, защото не стои равномерно върху някои по-сухи места на челото ми.

# 171
Днес и аз съм с негооо, наистина покрива много добре. И като завършек не ми е най-матов. Като свърша работа ще се огледам хубаво, но мисля че е издръжлив и все още изглежда добре.

# 172
И аз от понеделник съм с него всеки ден,даже ме питаха с какъв фдт съм:),за цената си е перфектен,покривен.Също взех и глоу instant perfector 4in 1,добро попадение.

# 173
  • София
И на мен много ми харесва тоя Мейбълин,  при това - о, чудо!, и цвят ми пасна. Обаче намирам пипетата за нелепо решение - все успявам нещо да омажа - ту ръба на шишето,  ту себе си. Защо не просто помпичка?!

# 174
Иска си хидратираща база отдолу обаче, както при повечето фдт, защото не стои равномерно върху някои по-сухи места на челото ми.
Е, това си е общо взето закон - да искаш идеално покритие върху суха и/или лющеща се кожа (като след трет) от кой да е ФДТ е трудно.
Последните дни разнасям Валентиното, което забърсах миналата седмица и въпреки, че го водят друг клас има същия проблем - върху сухите участъци личи от км! Иначе е доста тънка и лека консистенция, със щедро количество пигмент и много ми напомня YSL All Hours да речем. Иначе най ме радва колко хубаво се "износва" дори на смесена кожа.

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 17:32 от Agent Provocateur

# 175
Здравейте, момичета! Имам въпрос към дамите, които ползват Maybelline-Super stay skin tint+ vit. C. Имате ли проблем със свалянето му? Или да обвинявам слънцезащитата на Supergoop-Matte subscreen…По принцип винаги почиствам двойно, нооо това няма падане. Cry

# 176
  • София
Нямам.

# 177
Галя,при мен си е бая покривен и само двойно измиване с oil cleanser го сваля👍.

# 178
Много благодаря! Значи проблемът е в слънцезащитата.

# 179
Здравейте, вече си купувам няколко пъти на фон дьо тен и СС крем и не мога да разбера къде греша. Първо да кажа, че съм с доста бяла кожа, но имам сенки под очите и искам да е покривен. Слагам директно фон дьо тена върху чиста кожа и подозирам, че там ми е грешката. Едно че, стои все едно е на шупли и второ, че вместо да покрива аз имам чувството, че повече се забелязват фините бръчки около очите и изобщо не стои ок. Също така ако сложа отдолу крем за лице, все едно кремът започва да се бели. Моля, споделете какво слагате преди фон дьо тена и какъв използвате. Омръзна ми да купувам и така да стоят. Последно взех СС крема на Lumene, но пак не съм очарована. Моля за препоръка за точни продукти и последователност.

Общи условия

Активация на акаунт