Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 52 371
  • 734
  •   1
Отговори
# 210
Препоръчайте хидратиращ коректор за под очи, нещо което не се набива в бръчките и стои сравнително естествено. Бюджета е до  50 лв.

# 211
# 212
jaspermmm

Много съм доволна от тази база, наскоро я взех, ползвах до момента 3 пъти без забележка

# 213
jaspermmm

Много съм доволна от тази база, наскоро я взех, ползвах до момента 3 пъти без забележка
Аз се оръсих вече за база. Коректор цветен ми трябва за под очите, за да слагам, когато не съм се наспала особено. И понеже съм вече на 47, и си имам бръчки, ми трябва нещо което да не се набива особено в тях.
DiaMia ползвала ли си го? При толкова нюанса, ще е чудо да уцеля точния цвят Simple Smile

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 16:21 от jaspermmm

# 214
Джаспър, всичко се набива! Aко имa бръчки И активна мимика се набива. Разбира се, има си малки трикове да се минимизира набиването, но 100% да се елиминира няма как. По-леките формули не се "набиват" толкова очевадно. Сетване с подходяща пудра помага да не се набива. Сетване с неподходяща пудра и в твърде  голямо количество може да е абс. дизастър.

CONCEALERS:
L’Oréal true match serum concealer
Maybelline age rewind

Идеи за нанaсяне:
https://www.youtube.com/watch?v=Vrcwd6KDgt0
https://www.youtube.com/shorts/5F6qOHTfTTY
https://www.youtube.com/watch?v=byhkP7uANvY

Полезно видео и полезен списък за всички, които не знаят дали и кога ще ползват поредния закупен козметичен продукт - да минимизираме малко фин. щети Simple Smile

И конкретно за коректори/консилъри:

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 17:12 от Agent Provocateur

# 215
DiaMia ползвала ли си го? При толкова нюанса, ще е чудо да уцеля точния цвят Simple Smile
Да, имам цвят peach от цветните, той е за прикриване на синкави сенки под очите. Много е фин като консистенция, не се впива в малките бръчици, хидратиращ е и траен. Бих си взела и универсален цвят.

# 216
Ето този коректор ползвам аз
https://douglas.bg/clarins-instant-concealer-conf-46074
Нанасям го с гъбка за фдт. Не се набива никъде. Не мисля, че е много покривен. Аз го ползвам за изравняване/изсветляване на кожата под очите. Преди да открия него слагах от фдт и около очите.

# 217
Отзиви за GUERLAIN Terracotta Concealer, ака някой е ползвал. Благодаря!

# 218
  • Стара Загора
В Нотино някои цветове на този ФДТ Lancôme Teint Idole Ultra Wear 24h са на много добра цена след прилагане на кода notino.
https://www.notino.bg/lancome/teint-idole-ultra-wear-24h-dlgotra … pf-35/p-16179632/

# 219
Отзиви за GUERLAIN Terracotta Concealer, ака някой е ползвал. Благодаря!
Със сигурност една девойка питаше за него преди 2-3 мес в темата и след това май го купи, ако не се лъжа (Mira_X). Аз съм доволна от ФДТ от същата линия.

PS И понеже завихте към продукт от по-висок ценови клас, отколкото питахте първо, погледнете и този на Natasha Denona - него го препоръчват две наши съфорумки, на които имам абсолютно доверие!
NATASHA DENONA
Hy-Glam Brightening & Hydrating Medium to Full Coverage Crease Proof Serum Concealer

Този бранд има и много подобен на външен вид коректор!

Последна редакция: сб, 11 яну 2025, 19:39 от Agent Provocateur

# 220
Отзиви за GUERLAIN Terracotta Concealer, ако някой е ползвал. Благодаря!
Със сигурност една девойка питаше за него преди 2-3 мес в темата и след това май го купи, ако не се лъжа (Mira_X).
Аз съм доволна от ФДТ от същата линия.
Допадна ми това, че е по-голямо количество от повечето коректори. Отзивите, които гледах не са лоши. Сега се чудя 1.5 n  ли да взема или 2 n. 230 W е цвета, който ползвам, но фд е на Ланком. Предполагам, че е добре да е с 1 идея по-светъл от фд?

# 221
^^^ Зависи! Най-често препоръчват с малко по-светъл, НО зависи колко са тъмни кръговете, защото по-светъл консилър и тъмни кръгове правят перфектното сиво Simple Smile И се налага да се ползва и цветокоригиращ коректор. Ъпдейтнах си горния пост също.

PS Иначе аз под очи ползвам понякога един стар, но много любим продукт, от който се бях запасила с 3 бр., единият го отнесе чедото:
Laura Mercier Flawless Fusion Ultra-Longwear Concealer
Скрит текст:
Coverage That Won’t Crease
Medium to full coverage flexes with skin to seamlessly conceal under eye darkness and facial imperfections. All-day hydration creates a crease-resistant, natural finish.

Weightless Feel with Blurring Effect
Incredibly lightweight formula feels undetectable on skin, while the Blurring Powder Blend diffuses light to smooth the look of fine lines and create a soft-focus effect.

12 Hours of High-Performance Wear