Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 42

• 52 307
  • 734
  •   1
Отговори
# 645
Някой пробвал ли е компактния фон дьо тен на Guerlain?
Parure Gold Compact

# 646
Да се похваля , че откакто смесвам млечен тонер с ДУ седи разкошно - не е толкова покривен, Не се набива във финните линии .

# 647
Препоръчайте ми хубава пудра, безцветна.. както и фиксиращ спрей. Търся нещо, което да сетне фдт и да не ми блести лицето след 4-5 часа.

# 648
Препоръчайте ми хубава пудра, безцветна.. както и фиксиращ спрей. Търся нещо, което да сетне фдт и да не ми блести лицето след 4-5 часа.
Пудрата на Laura Mercier е много хубава, тази на Huda - също. Laura Mercier е няколко идеи по-фина и от двете е нужно минимално количество. За фиксиращ спрей, аз съм доволна от MAC-Fix + и от Tilbury.

# 649
Да се похваля , че откакто смесвам млечен тонер с ДУ седи разкошно - не е толкова покривен, Не се набива във финните линии .
Като върл фен на ЕЛ Дабъл уеър,напоследък се чудя как съм му се радвала толкова без да съм пробвала и други формули,които по-лесно се нанасят и не се набиват в линиите…все още пазя шише за студените дни,но трудно се сработвам с нанасянето му.В жегата съм с матиращия на it cosmetics,вманиачих се по ружовете на Milani,добре се нанасят след фдт и се надграждат по интензитет при желание,и разбура се другият ми фаворит-Миша ВВ.

# 650
И аз предпочитам It Cosmetics пред Double wear, последният колкото и да е траен изобщо няма тази покривност, за която се тръби в мненията и рекламите. Може проблемът да е в моята кожа, но има далеч по-бюджетни варианти на DW, които вършат по-добра работа.

# 651
Или формулата му да е променена,или просто тази ниша е презаета от нови и нови продукти и си имаме нови любимци.

# 652
Аз също съм от доволните от IT Cosmetics.

# 653
Или формулата му да е променена,или просто тази ниша е презаета от нови и нови продукти и си имаме нови любимци.
Или годинките си минаха и това, което стоеше съвършено на млада кожа вече не е толкова съвършено на не-толкова-млада кожа.
Аз си смесвам остатъка от DW със DW Sheer, когато искам по-сериозна трайност и покривност.

Да ударя едно рамо и на Феичка (великолепна кожа!) и Fenty Beauty Pro Filt'r. Чудесен продукт е за смесени и мазни кожи. Преди 2 години употребих цяло шише и 2 минита, а на мен рядко ми се случва да довърша цяла опаковка ФДТ.

От IT Cosmetics имам запас от неотворена туба (матов) и неотворено шише (сатенения).

Напомнихте ми да си довърша като се позатопли и Герлена - аз ползвам матовата Теракота.

За сетинг пудра през лятото обичам да смесвам по-матиращи (Мърсие, Худа, Криолан, МАС) със по-воални и леки - правя си мишмаш от пудри в стара кутия. Вчера си довърших пудрата на Шисейдо, беше идеална за студовете, време е да забъркам нещо ново. И напомям, че как се нанася матираща пудра също има значение и може да се постави по-сериозен слой на Т зоната и много по-лек в периферията на лицето. И пак е добра идея да имаш матиращи листчета в чантата, вместо да се реапликира пудра на няколко часа.

Дия, не съм те забравила със въпроса за спикулите. Беля се от тях, особено когато ги редувам с ретинолов продукт. Но не съм ги изхвърлила де Simple Smile ще ги опитам да ги ползвам през лятото, тогава съм много по-мазна.

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 16:50 от Agent Provocateur

# 654
И аз смесвам DW с DW Sheer и стои страхотно ✌🏻

# 655
DW съм го забутала някъде, а имам едно наченато и едно ново шише... Откакто открих Clarins Everlast Youth Foundation не съм посягала към DW дори през лятото. А иначе с it Cosmetic съм така - довършвам втора туба, чака нова трета. А на този в бутилка цветовете съответстват ли на СС-то?
Скрит текст:
Агент, мерси, чаках си чинно да споделиш впечатления! Аз нещо направих едно чувствително петно на бузата на границата с околоочната зона и го спрях за момента, че доста време после възстановявах кожата.

# 656
Благодаря момичета,преди време исках съвети за фон дьо тени и тук получих безценни съвети първо да инвестирам в бяла козметика и добре поддържана кожа.Така и направих,наистина има голямо значение.Например аз също много харесвам DW,но ако кожата ми не е добре хидратирана преди това,стои ужасно,а когато има добра хидратация стои наистина прекрасно.С пудрите никак не се разбирам,не знам дали аз правя нещо неправилно,взех си няколко различни пудри и абсолютно всички се набиват в бръчиците и ги правят много изразени.

# 657
Може ли препоръка за пудра подобна на Метеоритите на Герлен? Би ми било интересно да пробвам нещо подобно.

# 658

Дия, ако ти е компрометирал бариерата внимавай и го спри, а после разреди! Не си заслужава белята!

Последна редакция: вт, 10 юни 2025, 17:34 от Agent Provocateur

# 659
  • русе
Здравейте, винаги сте ми били от помощ, та и сега така, отзиви за този фдт

В момевта ползвам на Шисейдо с глоу ефекта, струва ли си подвяната

Общи условия

Активация на акаунт