iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 134

• 50 169
  • 739
  •   1
Отговори
# 15
  • София

... следващи:
код 28DIGEST - 28% намаление на Digestive Support
- валиден 18 -19 септември, 20:00 ч. н. вр.
- еднократен

код 28CARE - 28% намаление на Personal Care
- валиден 19 - 20 септември, 20:00 ч. н. вр.
- еднократен

код 28IHB - 28% намаление на iHerb Brands
- валиден 20 - 23 септември, 20:00 ч. н. вр.
- еднократен

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 20:57 от denis©

# 16
  • Berlin
denis, ще продължават ли още тези оферти, знаеш ли? Нямаше ли скоро пак някаква голяма кампания по повод годишнината на сайта или тази просто върви вече много време. Започнах да се губя в тези промоции вече.😀 Не, че е лошо, но се чудя какво да си поръчам вече.

От спортните продукти поръчах 2 кутии електролитни напитки на прах на HydrationUp, марка на сайта и една кутия на пакетчета, за когато сме на път.

# 17
И аз съм с въпрос относно годишнината, по традиция накрая ще пуснат купон, важащ за целия сайт, нали?

# 18
  • София
denis, ще продължават ли още тези оферти, знаеш ли? Нямаше ли скоро пак някаква голяма кампания по повод
Скрит текст:
годишнината на сайта или тази просто върви вече много време. Започнах да се губя в тези промоции вече.😀 Не, че е лошо, но се чудя какво да си поръчам вече.

От спортните продукти поръчах 2 кутии електролитни напитки на прах на HydrationUp, марка на сайта и една кутия на пакетчета, за когато сме на път.
Toва са намаленията по повод годишнината на сайта - продължават до края на м. Септември.

# 19
Денис, тези електролити ми помагат за енергия, обаче са доста скъпи. Дали има нещо подобно, което е добро за адренална умора, и да е по-изгодно https://de.iherb.com/pr/seeking-health-optimal-electrolyte-lemon … 9-oz-167-g/109889

# 20
Здравейте!
Дали имате опит от добавки с дииндолилметан (DIM)? Впечатления от конкретен продукт?

Търся препоръки за пробиотик, с активно подпомагане изчистването на акнеична кожа (ако съществува такова нещо).

Благодаря предварително.

# 21
  • София
Денис, тези електролити ми помагат за енергия, обаче
Скрит текст:
са доста скъпи. Дали има нещо подобно, което е добро за адренална умора, и да е по-изгодно https://de.iherb.com/pr/seeking-health-optimal-electrolyte-lemon … 9-oz-167-g/109889
В този продукт, освен електролити има добавен Аденозин трифосфат/ АТФ- съединение, което дава енергия, сила, тонус, кофактор за различни метаболитни процеси и т.н....т.е. нищо общо с електролитите ... и е скъп елемент:
https://bg.iherb.com/pr/prohealth-longevity-longevity-atp-400-mg … 0-capsules/142547
https://bg.iherb.com/pr/swanson-peak-atp-maximum-strength-400-mg … e-capsules/118640
Или, ако искаш подобен аналог, трябва да търсиш продукт, който да съдържа и този елемент... защото само електролити не дават толкова силен ефект.
Ако искаш опитай с D-Рибоза (прекурсор на АТФ) - 2-3 грама, ще ти излезе по-изгодно:
https://bg.iherb.com/pr/protocol-for-life-balance-d-ribose-powde … 8-oz-227-g/118858
https://bg.iherb.com/pr/jarrow-formulas-vegan-d-ribose-2-g-7-05-oz-200-g/4290

iHerb® Код:    YUL919
 - въвежда се след друг код

# 22
Много ти благодаря!
Както винаги с полезна информация!

# 23
  • На черешатааа
Привет пазаруващи. Влизам с питанка- допадна ми да пия бетакаротин, имам 1 идея по тъмен загар на тялото, което много ми допада. Питанката ми проблем ли е да се приема постоянно, denis©? Също така берберин да се приема, чисто с диетична цел , окей ли е? Благодаря предварително за отговорите Sparkling Heart

# 24
Здравейте! Очаква ли се намаление на целия сайт в края на месеца?

# 25

Моят съвет е да използвате кодовете ако намалят продуктите в кошницата Ви.
По спомен, миналата година последният код не беше на целия сайт, беше най-първият ден за целия сайт..., така че не е ясно как ще е тази година.

# 26
  • Sofia
Здравейте и благодаря за чудесно разработената тема!

Имам нужда от малко помощ по един технически въпрос. Simple Smile Питах в темата за PayPal, но ще пробвам и тук.

Преди няколко месеца ми се наложи да сменя картата си в PayPal. В момента съм с дебитна на MasterCard, преди бях с VISA. Това не мисля, че е от значение, но все пак, го споменавам, като детайл.

Та, откакто я смених, при плащане конкретно в сайта на iHerb, ми излиза единствено опростената версия за завършване на плащането, май се води Faster Checkout, при която няма опция за сменяване на курса, по който да ме таксуват. Съответно, ако платя по този начин, ще бъде по по-неизгодния курс.
По тази причина, направих последните няколко свои плащания към iHerb директно чрез дебитната си карта, вместо посредством PP, което, разбира се, не ми допада особено.

Ето какво виждам, като се log-на в PP (с e-mail и парола) през сайта на търговеца (естествено, орязала съм полето с данните си):

Скрит текст:

Някой знае ли как да оправя тази настройка, т.е. при плащане в iHerb да ми излиза пълната версия (където можеш да зададеш по кой курс да те charge-нат), а не опростената?
Честно казано, в самия си акаунт в PP не намирам откъде да спра тази опция. Четенето в Internet също не ми беше от особена полза, защото там дават съвети, които са неприложими в моя случай към настоящия момент.

При вас как е в това отношение?

Благодаря! bouquet

# 27
  • Berlin
Ох и аз май така се чудих един път и не си спомням накрая дали успях да го оправя и плащам с ApplePay директно в евро. Пробвай да влезеш в PayPal не през през телефон, а на десктоп и там евентуално из настройките да стане нещо. Мобилното им приложение няма всичко. И също пробвай какво става при поръчка от сайта, но пак на десктоп.
За друго не се сещам.

# 28
  • София
Здравей!
За очакването - очакваме, но няма 100% гаранция, че ще има такъв код.
В началото пуснаха общ код за по-голяма част от добавките, опитай с него: 28ANNIV.
Най-добрият вариант е да си групираш продуктите по секции и да поръчваш когато има код... защото, ако чакаш да поръчаш всичко накрая, има вероятност някои от продуктите да се изчерпят преди това ( мое мнение, от опит Simple Smile )

# 29
  • Sofia
Ох и аз май така се чудих един път и не си спомням накрая дали успях да го оправя и плащам с ApplePay директно в евро. Пробвай да влезеш в PayPal не през през телефон, а на десктоп и там евентуално из настройките да стане нещо. Мобилното им приложение няма всичко. И също пробвай какво става при поръчка от сайта, но пак на десктоп.
За друго не се сещам.

Аз само през десктоп поръчвам, та не е това, за съжаление. Sad

Скрийншотите, които предоставих, също са от настолната версия.

Като вляза в самия си PP акаунт, пак не виждам дали има откъде да се оправи.

Затова ми беше любопитно дали на тези от вас, които поръчвате през десктоп, им излиза опцията за смяна на курса.

Общи условия

Активация на акаунт