iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки, храни и козметика - 134

• 50 161
  • 739
  •   1
Отговори
# 30
В този ред на мисли .. в коя валута е най-изгодно плащането?

# 31
Здравейте! Очаква ли се намаление на целия сайт в края на месеца?

Моят съвет е да използвате кодовете ако намалят продуктите в кошницата Ви.
По спомен, миналата година последният код не беше на целия сайт, беше най-първият ден за целия сайт..., така че не е ясно как ще е тази година.
Намалението на всички добавки беше на 30 август.За целия сайт не са пускали и няма гаранция,че ще пуснат.

# 32
  • София
Привет пазаруващи. Влизам с питанка- допадна ми да пия бетакаротин, имам 1 идея по тъмен загар на тялото, което много ми допада. Питанката ми проблем ли е да се приема постоянно, denis©? Също така берберин да се приема, чисто с диетична цел , окей ли е? Благодаря предварително за отговорите Sparkling Heart
За Бета-Каротина - и на мен ми е любима добавка и го приемам почти постоянно, от доста години... за МЦ и О., Мастодиния (не че имам проблем), за коса и кожа, за ЩЖ ( защото имам проблем и не мога да го конвертирам в ретинол, което е Ок. за мен - няма как да предозирам), за очите и т.н.
Избирай хубав, органичен продукт.
https://bg.iherb.com/pr/bluebonnet-nutrition-d-salina-beta-carot … -90-softgels/9207
https://bg.iherb.com/pr/solgar-naturally-sourced-oceanic-beta-ca … 90-softgels/13446
За Берберина - може да се приема, ако го понасяш добре?! Той има и други ползи - напр. антимикробни и антибактериални функции (тонзилит, синузит..), с ползи за ССС-ма - при високо кръвно налягане, висок холестерол - предпазва от образуване на кръвни съсиреци, чрез инхибиране активното действие на тромбоцитите и т.н.

iHerb® Код:    YUL919
 - въвежда се след друг код

# 33
  • Berlin
Това берберин дали е онзи берберин, дето една известна плеймейтка май рекламира за отслабване? 🤔

# 34
Получих смс, че на 19-ти ще я получа.
Много бързо. 9 дни само. Очаквах още да чакам. Браво.
Пренасочих на работния си адрес. Пишеше нещо, че на 20-ти, но в забележки сложих адреса на фирмата и с молба утре да я доставят, то е близо.
Дано утре, защото в петък не съм на работа и ако не съм там, не знам дали ще я дадат на колежките.

# 35
Ако остане за петък доставката, даваш пин кода на някоя колежка и ще дадат пратката. Поне при мен винаги е ставало, при различни куриери и офиси в два града.

# 36
Много благодаря, ще дам пин кода.
Дано го докарат утре иначе.

# 37
Ако си пренасочила още като получиш съобщението, не би трябвало да я забавят а да си пристигне на деня. Забавят ако пренасочиш когато вече е разпределена и изнесена за разнос пратката. Защото тогава трябва да я върнат в офиса и да се разпредели и изнесе наново, куриерът веднъж излезе ли с нея той вече си има план по който обикаля адресите и новият адрес не се вписва там. А може и изобщо да не е същият куриер, ако не са близо адресите един до друг.
Иначе те нали ще ти се обадят като я доставят, дори и да не си там, помоли да дадат пратката на там с когото си се разбрала. Спомени че си оставила и ПИН кода, обикновено няма проблем. На мен редовно Спиди ми доставят пратки на адрес където мен предимно ме няма, но има рецепция където винаги има кой да ги приеме. Даже и ПИН не оставям винаги, просто казвам да я дадат там. Не го мисли толкова. Предполагам че си получавала други пратки доставени от тях, няма никаква разлика как процедират, за тях е все тая откъде идва пратката.

# 38
  • София

... следващ 
код 28IHERB2 - 28% намаление на ВСИЧКО!
- валиден 20 - 23 септември, 20:00 ч. н. вр.
- еднократен

В момента е по-изгодно в $, но е по-правилно всеки да си смята курсовете за деня, по своята банка.
 Отнема 1-2 мин. и не е трудно:
- вземаш курс продава: $ и € на твоята банка и смяташ за всеки вид валута от сайта IHerb, в BGN(лв.)
- гледаш как се променя Subtotal и си преценяваш

Ако ти е трудно пиши на ЛС, ще помагам - само дай валутните курсове на твоята банка... или линк към тях.

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 17:37 от denis©

# 39
  • В центъра на моретата
Здравейте! @denis, благодаря за новата тема!
@denis, моля за препоръка за хиалуронова киселина за стави и за лице. И добавка или ензими, или пробиотик за рефлукс - нещо, което може да се приема дългосрочно.

Предварително благодаря!

# 40
Това зависи от курса на банката към която е картата и нейните валутни курсове.
Аз съм забелязала, че в $ ми излиза по-изгодно отколкото в Лв. ( т.е. по курса на iherb )

Намалението на всички добавки беше на 30 август.За целия сайт не са пускали и няма гаранция,че ще пуснат.
Да и предходните години беше така.

# 41
denis, при мен този код дава 28% на всичко. От e-mail-а, който получих рано сутринта, също разбрах така - "Early Access to Share 28% Off Sitewide Sale". Simple Smile
Така че - поръчвайте, момичета.

В $.

Код за отстъпки: CWG5069

Последна редакция: чт, 19 сеп 2024, 17:45 от Гърне без похлупак

# 42
Здравейте! @denis, благодаря за новата тема!
@denis, моля за препоръка за хиалуронова киселина за стави и за лице. И добавка или ензими, или пробиотик за рефлукс - нещо, което може да се приема дългосрочно.

Предварително благодаря!
И аз се присъединявам към питането за добавка при рефлукс, гледах в сайта, но не се ориентирам кои добавки са с добър състав Blush

# 43
Не съм Денис, но за рефлукс знам. Зависи от какво е. При рефлукс нещо генерално не е окей. Аз например си зная, че не трябва да ям патладжан, както и да готвя със слънчогледово олио. Алкохола също може доста да изостри ситуацията.
Иначе пия храносмилателни ензими (super enzymes на now foods) когато знам, че това което ям може да ме подразни, навън например. Също при киселини пия диатомична пръст и страшно ми помага без вредните ефекти от други разни популярни методи.
Но в такава ситуация трябва да се разбере от какво е рефлукса и да се вземат други мерки.

# 44
  • София
Гърне без похлупак, Благодаря! и аз сега установих това... предварителната ми информация е била погрешна, за което се извинявам.
Редактирах поста си, моля направи го и ти.

Общи условия

Активация на акаунт