Машина за опаковане

• 310
  • 1
  •   1
Отговори
Хора, да знаете някой завод в Пловдив и региона, където имат машина за опаковане на барчета? Трябва ми някой, който да ми разреши да я използвам да си опаковам едни сладки, разбира се, ще му заплатя за това колкото е необходимо. Предполагам трябва да е някоя по-малка фирма, защото не вярвам някоя голяма да ми разреши такова нещо.
Всяко предложение е добре дошло...

# 1
Покажи вида на опаковката. Снимка от нета ще свърши работа. Защо точно барчета? Дай малко повече инфо.
Но не става точно както си го мислиш...
Не работят машините просто ей така с някакви неща за опаковане... Обикновено са свързани с линиите за производство, има дозатори и други емеленти, процеси, размери на продукта, грамаж, форма ... Може да не е възможно да се вкара външен продукт.
+За производство на храни се искат доста разрешителни, има контрол. А твоите произведения как ще са сигурни, че са безопасни, за са ги допуснат в съществуващо производство?
+Какво фолио ще използваш, съвместимо ли ще е с машината? Няма как с налично от някоя фирма да работиш, защото ще е брандирано за съответния продукт. Никой няма да иска да си сложи името на фирмата с незнаен вътре бъркоч.
Та като цяло не става така. И да има фирма, говори се с нея за изработка на private label. А не за ей така да ти опаковат едни сладки.
Има прозрачни опаковки на пазара с лепяща лента - ползвай нещо такова, ако ти е за малко бройки. Ако искаш да изглежда "заводско" - виж по-горе детайлите...

Общи условия

Активация на акаунт