Борбата с рака на гърдата - духовно оцеляване, физическо преодоляване тема 86

• 72 567
  • 1 540
  •   1
Отговори
# 1 530
  • Добрич
Coral344, ракът напусна твоето тяло завинаги! Ти си здрава!
ПЕТ КТ също допуска грешки.
Това, което е  "светнало" е нещо съвсем безобидно, което "си живее" в хармония с твоето тяло.

Очакваме те, да се похвалиш с чудесни резултати! Амин.

# 1 531
Корал, 🙏❤🙏…за теб!

# 1 532
Пет скенера не е точно и напълно достоверно изследване, макар че едва ли не че счита, че е последна инстанция за стадиране.
Както и всяко образно изследване може да е фалшиво положително.
Ето, при мен вече два пъти се оказва фалшива тревога от образни. Единия път от ямр и сега от скенер.
Нали помните, че миналата годна ми бяха видели 3 сантиметрово образувание в другата гърда на ямр един месец след приключване на лечението, та на пожар тичах при хирурга и пращах диска на д-р Йорданов.
Сигурна съм, че и при Coral ще се окаже нещо друго. Heart

# 1 533
Корал, ще се моля твоето чудо да се случи. Иначе в Каспела има добри гастроентеролози, аз съм доволна от тях, в случай че ти трябва и друго мнение за черния дроб. Не се отчайвай, Бог няма да те остави!

# 1 534
Корал и аз на всяка манджа с грозде да се включа, шансът да е притеснително е нищожен. Ти си твърде прясна от терапия, отлично повлияна от същата, току що оздравяла. Много случаи има на категорични становища за лоши възли видени на ямр както и директно на оперативно поле и изрязвани, а в последствие чисти, просто с хронично възпаление. Няма как да нямаш реактивни възли, нередности в организма в момента, мн прясна си още след 8 химии. Недей да се тревожиш сега, запази си силите за след 6, 7 години, когато ще си се поуспокоила, но все пак ще тръпнеш при всяка такава контрола. Сега трябва да дишаш спокойно!

# 1 535
  • София
Корал, това в черния дроб е доброкачествено, стискам палци за лимфните възли.
Колко им е suv max?
13.1 ,15.1и 18.4 на лимфните възли.
Няма да казвам какво ми е..не може да се опише! 😥
Знаем какво ти е, ужасно е! Прегръдки и дано е фалшива тревога! Пиши какво е станало.

Алатеа, аз нищо не съм писала за Летрозол, аз съм на Екземестан, може би ме обърка с друг.

# 1 536
Молба към вселената и от мен, Корал!
Разбирам те и съчувствам с цялото си сърце!
Аз рецидива го понесох по-тежко от изначалната новина и се поставям на твое място - ужасна работа. Път обаче се намира - три месеца пост фактум съм се поуспокоила и нещата се нареждат.
Каквото и да се случи, ще намерят докторите вариант.
Тук всички сме с теб!

# 1 537
Такъв рожден ден никога не съм имала!
Вдъхнахте ми много кураж ❤
Вие сте сила! ❤

# 1 538
Честита бъди, Корал! Честит рожден Ден! Нека да е здрава, чудесна и прекрасна новата ти лична година!
Боже Господи, аз отказвам да приема, че е възможно да има проблем. Та ти нямаш месец след терапията...моля се и вярвам, че е фалшива тревога!
Ох, така ли ще живеем, хора...от изследване на изследване със свито сърце?! Ще  психясам.

# 1 539
Корал, аз също отправям молитви и положителни мисли, че това е някакво сериозно възпаление.
Честит Рожден Ден! Сбъднато да ти е! Всички ние тук в темата отправяме положителната си енергия и молитви за теб. Силно вярвам, както и при Опосумче да се окаже фалшива тревога. Чела съм и знам за не малко случаи с фалшиво положителни резултати. Някак си не ми се вярва. Когато ми правиха ПЕТ скенер след химията, аз нямах търпение за резултатът и взех диска и веднага при образния в Надежда, който каза, че имам метастази по костите и да си изчакам разчета. После, ако трябвало ямр на гръбнака.
На следващия ден получих още две мнения и никъде не видяха подобно нещо. След това изчаках и официалния разчет от Александровска. Също не бяха видели подобно. Но веднъж като ти кажат и ти е там дълбоко в съзнанието. Направих си ямр с контраст на две зони на гръбнака, имам шипчета и някакви други изменения. На моменти имам дискомфорт, работя на бюро, неудобна поза и пак се сещам за становището на първия разчет.
А как ще го караме занапред ...нямам си представа... на мен всяко едно изследване ми действа много зле на психическото състояние. Дори едни кръвни изследвания, докато ги чакам да излязат. Като ми направят скенер, ямр и искам до 30 мин. да получа разчет. Психясвам ...
Корал, знам, че си адски стресирана, но моля те, вярвай, че ще чуеш добри новини. Не е лесно, но някак си се опитай.

# 1 540
ЗАПОВЯДАЙТЕ В НОВАТА ТЕМА Simple Smile

https://www.bg-mamma.com/?topic=1731100

Тази ще бъде заключена, ще пиша на модераторите да оправят началната страница на новата тема 87..

Последна редакция: чт, 16 яну 2025, 08:12 от bubanka

Общи условия

Активация на акаунт