След балове, изпити, точки, хазайки, кафето си пием пораслите майки

• 47 204
  • 752
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Моят началото на учебната година избра две предмета, които учи първия семестър. За вторият има други, които трябва да избере сега, нали правилно съм разбрала.
Не знам дали знае, ще трябва да му кажа.

# 616
  • София
Да, до 30.10. трябва да избере и този за втори семестър. Моят е енергоспестяващ и си избра един за първия.

# 617
  • София
Питах го, бил си избрал отдавна. Ще учи Римско право и Академично писане.

# 618
Чувствам се подсигурена с толкова много бъдещи юристи в темата. Като цяло няма област, за която да се притеснявам в бъдеще, предвид шарения избор на децата ни за професионална реализация. Heartbeat
Девойката е добре. Харесва си групата в университета. Мина вече първи тест по биология . Вчера имаше колоквиум по химия, след който започват реални упражнения в лаборатория. Споменава и за първи дати, в които може да се освободи от изпит по матаметика другия месец .Имат вече и  резервация за 08.12 за Банско, надявам се да се поопознаят целия поток, защото в момента си движи с нейните си 10-на колеги от групата. Скоро ще започне и почасовата работа, за която споменах. Не са много часовете, но пак ще е допълнителен ангажимент.
А аз продължавам да пазарувам като за 2 пъти повече хора вкъщи, още не мога да свикна на новия порцион. Странно е да сме в преобладаващото време  само с 1 дете  у дома  Satisfied

# 619
А у нас пък се яде повече - с подрастващ 15-годишен е страшно 😂😂😂.

# 620
Ради, и моето ще ходи на Банско. Ако се омешат с фармацията, може да се засечат.

# 621
Моето дума не продумва за 8 тази седмица ще си идва, уж трябва да се видим. Иначе за изпити и проекти редовно ми разказва.

# 622
Групата на щерката също ще е в Банско на осми.
Нещо не и се получиха опитите да мине спорта с картата си за фитнес и ходи в ранни зори на катерене. Днес доста се беше озорила.
Готви и костюм за парти на 31-ви, т.е от мен очаква да  всички имам всички неща, които са и хрумнали.
Засега добре се развиват нещата.

# 623
  • София
Госпожа Рада, и на нас с мъжа ми ни трябваше време да нагодим пазаруването и готвенето, като останахме 2-мата сами Simple Smile След като първия месец подмятахме тави и тенджери с манджа по една седмица, вече минахме на аламинути, салати, сандвичи и спонсориране на сръбската скара до нас и пилетата на грил Simple Smile на практика спрях да готвя Simple Smile
Моята мома приключи първия квартил. Предаде всички задания и портфолиа. Другата седмица е с 3 изпита в рамките на 5 дена и веднага след това почва втория квартил.

# 624
Времето лети. На Ян@ девойката вече приключила някакъв начален етап, други се готвят за партита, ние напасваме режийните... Кажете честно, не сте ли мечтали за този момент? Аз си признавам, че съм. Да го видя човечето пораснало, доволно, търсещо.
Моето заяви, че не го вълнува 8 декември и "чалгията" около това (цитат). Но са си организирали Нова година с няколко съученика, всички студенти на различни локации, с които само дето не се избиваха в училище. Може пък наистина да са пораснали.

# 625
  • ПАЗАРДЖИК
Моята девойка днес подписа договор и започва работа на 5 часа! Надявам се да успее да се организира и да смогва с работата и ученето, защото както повечето от това поколение, обича да спи до обяд. Но, щом намира време за дискотеки… ще се справи! Нищо не чувам за 8 декември, но има време, ще се чуе

# 626
  • Sofia
Ние сме си пълна къща - нито готвенето, нито яденето, нито прането и гладенето е намаляло Laughing Той ходи редовно на репетиции с бандата, на 31.10.ще свирят някъде, клип записаха, някой ще им прави първи запис в студио. За 8 декември не съм питала.
Засега е щастлив и доволен от живота, а на мен не ми се мисли за изпитите му Tired Face
Перличке, ти така много бегло спомена и не останах съвсем сигурна - една и съща материя ли ще борят наборите?

# 627
Да, Ани, една и съща. В различни групи са.

# 628
  • София
Нищо не споменава за 8.12, но той по принцип не обича купоните и дискотеките и дори и да има нещо организирано може и да не отиде. Той на 7 - ми има РД и как, с кого, дали ще го празнува не е ясно. Може би и двата празника ще отбележи с гаджето, ама дали е така...
И у нас е пълна къща с вече големи хора и пазаруването и готвенето е в огромни количества. На времето се учудвах на родителите с големи деца, колко храна се изяжда у тях, но вече се чудя, как съм успявала да нахраня цялото семейство с количество толкова колкото сега изяжда само младежа Laughing

# 629
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз колкото и да сготвя все не е достатъчно. Наборката започна изключително само в къщи да се храни, защото първо отслабва и е на диета и второ нали се отказа от работа, а аз пък да й давам джобни и се въртя в един омагьосан кръг. Освен това и 15 годишния й брат яде количества като за останалите трима члена на семейството. За всички е важно да има достатъчно яйца в къщи.
Иначе си ходи на лекции. Нищо не съм чула за студентския празник. Има 3 контролни за освобождаване от изпити в един ден - 12.11. Как пък го измислиха не знам. Ще се стиска палци яко тогава.

Общи условия

Активация на акаунт