След балове, изпити, точки, хазайки, кафето си пием пораслите майки

• 47 202
  • 752
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Синът ми избра Римско право, защото втори семестър имал сходен задължителен предмет, а и в момента пак има лекции с тази преподавателка. Опитаха да направят някаква организация за 8.12. за Банско, не се получи. Не зная ще празнуват ли изобщо. Обикновено след работа заемам пост до печката Smirk

# 631
  • София
При нас в чужбината още не се е тиражирала мисълта за празнуване на студентски празник, но синът ми се сприятели със сериозна група българчета и нищо чудно да измислят нещо за отбелязване на 8- ми декември.
Иначе той сега се води ваканция и използва момента да гостува на гаджето в Берлин.
Вчера измина почти 1000 км от Брюксел до Берлин с високоскоростните международни ICE влакове с едно прекачване на Франкфурт.
В събота ще му е прибирането със самолет. Час и половина , няма и да го усети за разлика от вчера почти цял ден в пътуване.

# 632
  • София
Здравейте, момичета,
Как сте? Нещо ноемврийска сбирка не се ли очертава? Първият уикенд съвпадна със Задушница,  ама вторият не е ли ОК за виждане?

Последна редакция: вт, 05 ное 2024, 05:15 от Fair Lady

# 633
  • София
На линия съм, чакам да дадете предложение.

# 634
  • В средата на времето
Аз също съм на линия.Simple Smile

# 635
Привет привет! Някой да е чувал за стипендия или еднократна помощ за студенти, чиято специалност се изучава само в редовна форма на обучение.
Иначе за 8-ми декември и моят студент е в Банско Simple Smile

# 636
Привет привет! Някой да е чувал за стипендия или еднократна помощ за студенти, чиято специалност се изучава само в редовна форма на обучение.
В някоя от предните теми се коментираше.

# 637

Има, да. Писаха в предната тема мисля.
 При попълването на декларацията трябва да се включат и наложените платежи от куриерите, да знаете.
Ако студентът праща с наложен платеж, има вероятност да не получи помощите.

# 638
  • София
Аз няма да съм в София този уикенд, така че ще се включа в декемврийската среща.

# 639
  • София
Ами, да решим къде. Не знам къде сте ходили последните пъти, но засега ми хрумва за Хасиенда. Ако имате нещо друго предвид, казвайте, че да имаме  време да резервираме и да се организираме.
Спунк, ще ми липсваш. Много!
И много се радвам, да видя всички момичета. Затъжих се за вас.
П.П. Ако искате пък, да се видим в Прага 18. Удобно е за достъп, харесва ни. Само с паркирането е проблем,  ама ще се справим

Последна редакция: пн, 04 ное 2024, 21:27 от Fair Lady

# 640
  • София
Аз съм на линия където кажете. Прага 18 е много симпатично място.

# 641
  • някъде ... тук ...
Моите уикенди (петък-неделя) са заети до и след НГ. Ако има някоя среща през седмицата, може би ще се класирам.

# 642
Прага 18 е на много хубаво централно място - и аз съм за него.

# 643
  • София
Ако искате, да се преброим набързо с "полезване" на този пост за сбирка в събота, 09.11.2024 от 18 ч в "Прага 18"

Ще преброя "полезванките" утре на обяд и ще направя резервация

# 644
Много искам да ви видя, но няма да мога тази седмица, а съм сигурна, че ще бъде изключително приятна и разтоварваща среща, за която ви завиждам Smiling Imp

Общи условия

Активация на акаунт