След балове, изпити, точки, хазайки, кафето си пием пораслите майки

• 47 197
  • 752
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Имам празнуващ на архангеловден, който още се колебае в петък ли да ни черпи или в събота. Ако се реши да е в петък, в събота ще ви уважа.

# 646
  • София
Аз няма да успея в събота, защото съм на юбилей на свекърва ми. Весело да си изкарате и се надявам следващия път да успея да се присъединя.

# 647
  • София
Направена е резерзвация в "Прага 18" за събота, 09.11.2024 от 18 ч, под навеса, с печки (надявам се)

Ще се радвам да ви видя!

# 648
Да не си забравите ушанките 🤣… надявам се декемврийското да е в някое уютно заведение и ще се включа и аз.  Приятно!

# 649
  • София
Да не си забравите ушанките 🤣… надявам се декемврийското да е в някое уютно заведение и ще се включа и аз.  Приятно!
Не се надявай! Организирай го Joy
За мен е важно да видя дружките. Другото ще го подредим.

# 650
Поемам ръкавицата, Лейди. То за виждането и сладките приказки - ясно, ама нали и атмосферата трябва да е ОК, а под навеса през ноември не ми звучи много яко…

# 651
  • София
Здравейте, малка промяна за утре. Ще бъдем вътре в залата, не под навеса

# 652
  • София
Как сте, момичета прекрасни? Готови ли сте за Коледа? А как върви студентския живот?

Ние бяхме в Белгия в началото на месеца. Там е някак коледно и без украса. Някак гадното време (въпреки че то нашето май е по-гадно напоследък) и архитектурата създават усещане за Коледа. Беше хубаво, но кратко. Наборката учи, та ушите й пушат. Не съм виждала такова нещо за 12 години. И май свикна там. Наистина имах усещането, че сме отишли на гости. Мисля пак да отидем. Много ми харесва. На малката също много й хареса.

# 653
  • Sofia
Искам и аз в Белгия Laughing Преди години много пътувах служебно, но не съм ходила от 2012. Следя ви в белгийската тема Revolving Hearts

И аз от вчера се каня да повдигна темата нагоре, че съвсем ще се забравим тези, които не ходим редовно на срещите. Пък и да питам майките на юристи, че нашият е като партизанин на разпит - съвсем ли няма опция да се освободят от някой изпит с някоя текуща задача Thinking Може и да ми е по-добре да не знам какво се случва Laughing

# 654
  • София, в момента в любимото ми село Железница
И аз се нареждам на опашката, че искам в Белгия. Бях предковидно предколедно в Брюксел и много искам да се върна там!

За наборката какво да кажа - текат контролни за освобождаване от изпити. Постоянно чете нещо, рови се в презентации - за 5 години не е чела толкова, колкото последните 2-3 седмици. За сега е ясно, че ще се ходи на един изпит. Според групата, в която е с по-големи от специалността този предмет е препъни камъчето. Ще е мъка.

# 655
  • столицата

И аз от вчера се каня да повдигна темата нагоре, че съвсем ще се забравим тези, които не ходим редовно на срещите. Пък и да питам майките на юристи, че нашият е като партизанин на разпит - съвсем ли няма опция да се освободят от някой изпит с някоя текуща задача Thinking Може и да ми е по-добре да не знам какво се случва Laughing
В СУ най-много с курсова работа да освободи някой избираем, но и това не е сигурно. Ходи се на изпити. Чудя се как е в УНСС?

# 656
  • София
Моето белгийче се прибира на 13.12 за коледната ваканция. Все още се държи и не ни иска там. Затова и откакто е заминал имаме комуникация само по телефона. При него не знам дали има вариант за освобождаване от изпит.
Предаде някакви неща, с които казваше, че половината изпит е взет, но не съм много наясно.

# 657
В Белгия и аз искам: Антверпен, Гент, Брюж, Льовен … Брюксел може и да го изпусна; не държа. Много ранна Коледна от 13.12.  И ние сме купили билети 18.12 -03.01. Не знам подробности за лекции и учебния процес….

# 658
  • София
Освен да направим следващата среща някъде из Белгия....Rolling Eyes

# 659
Мойто италианче ще си дойде на 20.12 и отлита на 06.01. Вече 2 пъти се разболява, но не пропуска лекции, всички ходели болни. Обожава часовете по рисуване и моделиране, чертането ще й е зор, но засега се справя. Няма освобождаване при тях, изпитите са само устни, там където има теория, важен процент от оценката са домашните задания и проекти. Харесва й доста, вчера е била на балет в Ла Скала, възхитително е било, казва. От сега планирам един дълъг уикенд през март с посещение на балет или опера 😄. Споделя, че й липсваме, но откъм социален живот не може да се оплаче и мисля, че адаптацията засега тече добре. 8 декември ще отбележат с посещение на филма Гунди в Милано.

Общи условия

Активация на акаунт