Отговори
Здравейте,пускам темата за да споделим отзиви от лечение на интерстициален цистит и болков синдром в пикочните пътища.
Цистистат е препарат за лечение на това състояние.Ако има хора преминали курс на лечение моля да споделят за резултата.
Също така от къде се снабдяват с препарата и на каква цена.
Може да споделите също симптомите и усещанията,къде сте ходили на преглед как са Ви помогнали.

# 1
Моите симптоми започнаха като периодично парене в мехура, което като изчезне ми остава пак дискомфорт. Нямам парене по време на уриниране. Имам болка при пълнене на мехура.

# 2
Здравейте,при мен симптоми продължават от шест месеца.
Болка в корема,натиск,раздразнение.Болка в гениталната област,в уретрата.При мен е постоянно ,просто на моменти е по силно,после по слабо,но не се маха.
Уриниране и позиви за уриниране в момента около 10пъти на ден,а имаше периоди с постоянни позиви за уриниране и през 15-20минути ходех.
Преминах няколко лечения с антибиотици,и не се оправих.
Билкови препарати пия постоянно през тези шест месеца.
Утре ще ми правят първото вливане с цистистат.
Може да ми пишете на лични,ако се интересувате как е преминала процедурата.

# 3
Моля, ако някой знае как да се сдобия с Цистистат да ми пише. Благодаря!

# 4
Моля за отзиви който е правил инсталации с Цистистат!
Също моля за съвет как да си купим препарата от Румъния!
Благодаря

# 5
Аз направих осем вливания и не ми помогнаха.Първо две в две поредни седмици.После отново имах инфекции.Претърпях и гинекологична операция.След пауза от един месец направих още шест вливания,но нямаше особено подобрение.

# 6
Здравейте. Има ли някой , който да се е оправил и как. 
Обясниха ли ви защо се стига до този вид цистит и как да се оправим с него.
Какво ли не пих за бактерия в мехура и постоянно все нещо излизаше ново и ново не знам как се излиза от този кръг и явно може ни затова си изгорих и лигавицата от толкова венозни АБ. 
Много силна болка имам ниско долу, потя се чак от болка и получавам сърцебиене.
Пия спазмалгон и какво ли не и все Пак си седи всичко.  Не знам веече как да се оправя. Над 14 курса АБ имам
Вече черния дроб и жлъчката ме болят а заразата не минава. Моля да споделите някога ще се оправим ли и как …..
много съм уплашена …….

# 7
И при мен има съмнение за интерстициален цистит, който започна като бактериален, сега продължавам да имам чести позиви, болки,парене и дискомфорт,особено около цикъл, лошото е че само в една лаборатория ми откриват бактерия и аз за това загубих толкова време , преди все излизаше стерилна урина.Сега пак съм с бактерия,но не е ясно дали просто я хващат,че е колонозатор или е причина за страданията ми вече 3 месеца. Предложиха ми вливки с препарат GEPAN , продава се в аптека BENU, аз на този етап се въздържам докато не видя чиста урина, а вие ако искате може да проучите

Общи условия

Активация на акаунт