отзиви от цистоскопия

• 266
  • 5
  •   1
Отговори
Здравейте,
възможно е да се подложа на цистоскопия скоро /жена съм/ Моля ви за обратна връзка, болезнено ли е, тези от вас, които са го преминавали с каква анестезия са били? Дайте повече инфо?

# 1
С каква цел е тази манипулация?
Боли след нея, особено при първото пишкане без катетър. Мен месеци наред ме боля уретрата.
С пълна упойка, нищо не усетих.

# 2
боли ме от няколко месеца, не се изолира бактерия и търсим причината. а правихте ли инфекции след процедурата? вероятно ще направя и скенер преди нея, ако случайно даде някаква информация, че да прескоча цистоскопията

# 3
Да, с инфекция бях, Ешерихия коли.
И доста време след това.
Моя съвет е да избегнете, по възможност, цистоскопията.

# 4
Здравейте и аз мисля да направя, защото бях много време с циститни симптоми,а не се изолираше бактерия,или се изолираше само в една лаборатория и не съм убедена в резултата,в крайна сметка сега нямам бактерии,но имам болки и постоянен дискомфорт,казват ми че може би е станал интерстициален цистит. Но при мен всичко започна от друг здравословен проблем и въпреки това мисля да направя цистоскопия иначе няма как да се докаже дали има проблем или не. Правих скенер,но на него не се вижда нищо освен дали мехура е със задебелени стени и дали няма функционален проблем с уретрите или евентуално камъчета от бъбреците.

# 5
Здравейте,
възможно е да се подложа на цистоскопия скоро /жена съм/ Моля ви за обратна връзка, болезнено ли е, тези от вас, които са го преминавали с каква анестезия са били? Дайте повече инфо?
За мен беше по-комфортна от гинекологичен преглед. Бях будна, всичко приключи за 5 мин. Нямах влошаване на вече съществуващите ми симптоми( болка в мехура). Упойката е под формата на гел. Преди едната ми дадоха еднократно хапче ципрофлоксацин. След втората цистоскопия пих 1 прахче Монурал като превенция. Никога не бих си я направила под пълна анестезия. Искам да знам какво виждат и правят. Задължително виж на екрана какво виждат. Не знам кой ще ти я прави тая цистоскопия, ама повечето уролози нещо имат нужда от офталмолог.... Не са в час. Аз виждам по-добре измененията в мехура си от тях....

Общи условия

Активация на акаунт