9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 7

• 51 355
  • 759
  •   1
Отговори
# 570
Добър ден!
Искам да попитам какви са изискванията за обувки по физическо (какъв цвят, може ли маркови като найк, адидас, пума, конвърс, защото има едни много удобни на найк и не знам дали може) ?
Също панталонът по физическо /анцуг, клин/  трябва ли да е в цветовете на френското знаме или може и да е черен и сив?

# 571
И аз имах подобно питане, но ми беше неудобно… да не ме помислите за луда 😆
Ще изчакам до 11-ти 😉

# 572
Само за тениските има изискване за цвят. Другото е спортно облекло и чисти спортни обувки.

# 573
Клин или анцуг за момичетата. Но са строго забранени за останалите часове. Чисти спортни обувки.
Аз си повтарям питането за входните нива по разказвателните в 9 клас - има, или не?

# 574
Зависи дали ще се паднете при учител чел или не наредбата Simple Smile)). Принципно не трябва да има, но някои правят.

# 575
Здравейте отново от най-нетърпеливите бъдещи гимназисти 😉
Има ли някакво правило, че класните ръководители, изпратили 12 клас ще поемат осмокласниците? Сещате се, че гадаем кои биха били нашите класни ръководители. Но все пак са 8 класа… Трудно е да разберем.
И все пак ако се сещате кои са били на А, Б и В, дайте знак. Мерси 🫶🏻

# 576
Май няма такива правила Simple Smile И ние, вече 9-то класниците, гадаем кой ще ни е следващия класен. В края на годината бяха разбрали, че вероятно класната им няма да остане нито като класна, нито като учител по френски. Но и това не е сигурно. Следете майкрософт акаунта на детето. Там май първо излезе информацията миналото лято. Школо не се ъпдейтваше на време миналата година. Надявам се това да се промени с новата директорка.

# 577
Май няма такива правила Simple Smile И ние, вече 9-то класниците, гадаем кой ще ни е следващия класен. В края на годината бяха разбрали, че вероятно класната им няма да остане нито като класна, нито като учител по френски. Но и това не е сигурно. Следете майкрософт акаунта на детето. Там май първо излезе информацията миналото лято. Школо не се ъпдейтваше на време миналата година. Надявам се това да се промени с новата директорка.

Благодаря!
Сега остава да разберем и какъв е този “Майкрософт акаунт”… Явно в училището, от което идваме не подържат платформи в Майкрософт… Само ТИЙМС. Към МК бяха “над нещата” 😉

# 578
И аз разбрах за него покрай същите вълнения миналата година Simple Smile Ето това е:
myaccount.microsoft.com
Не идва от училището, а от МОН. Всеки ученик би трябвало да има.

# 579
Благодаря!

# 580
  • София
В 8 клас класните ръководители са учителите по френски език. В девети клас класният ръководител се сменя. Няма как учителите, които извеждат 12 клас да са класни на 8ми.

# 581
А, не, може, но не е правило. Принципно при нас и г-жа Даракчиева (бел), и г-жа Тодорова (фил), и г-н Георгиев (фвс) бяха класни още от 8ми клас и си изкараха класовете до 12 клас. По френски само г-жа Топлийска остана класна от 8 до 12 клас. Но нямам идея сега дали пак ще са класни на 8 клас.

# 582
  • София
Обикновено кога разпределят учители и класни ръководители? Цяло лято стискаме палци да ни оставят класната Simple Smile

# 583
Не зная. Предполагам на първия педагогически съвет в началото на септември. И ние така цяло лято чакахме и помня, че бях на Алея на книгата, когато разбрах кой ни е новия класен.

# 584
Някой каза, че на ЗАЕШКИЯ ЛАГЕР вече се знаело поне в кой клас си… Ние се надяваме да сме заедно с друго дете в един клас, но… май е въпрос на късмет. Дъщеря ми пък си иска да е в “А” клас 😆😆😆 Смешни вълнения! Завиждам им.
Вие познавате учителите, а ние като не знаем нищо за никого - чакаме само да научим имената им 😉

Общи условия

Активация на акаунт