9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 7

• 48 220
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте,класната на 8А ще е Аксиния Иванова.Моля ако някой има информация за въпросната учителка ,да сподели.
Тя беше нашата класна миналата година. Много мила жена, децата я обичат.

# 646
  • София
Вече официално е прието да не се взимат здравно-профилактични карти от ЛЛ преди началото на учебната година, но ако детето не е минало профилактични прегледи през съонтветната година, следва да го направи до 30.09.2025г.

https://www.mon.bg/news/decza-i-ucheniczi-veche-sthe-imat-elektr … ilaktichni-karti/

# 647
  • София
Здравейте,класната на 8А ще е Аксиния Иванова.Моля ако някой има информация за въпросната учителка ,да сподели.

Изключително фин и добър човек. Има огромно сърце. Децата много я обичат. Отначало е малко трудно да се влезе е стила й на преподаване, който изглежда малко хаотичен. Но в последствие разбират, че са научили много повече от заложеното в учебника.
Сега ще трябва да кажа на дъщеря ми, която много се надява, че мадам Иванова няма да им е класна. А мразя да натъжавам децата си.

# 648
  • София
Класната на 8"В" клас се казва Дарина Енчева. Някой има ли информация за нея?

# 649
  • София
Има ли яснота и за други 8 класове, кои ще са класните?

# 650
8 Б са с Малина Сребрина. Странно е че не я откривам в учителския състав, но не е нова, защото открих стари постове в групата на 9 ФЕГ, че през 2020 е била класна на тогавашния 8 Д клас.

Последна редакция: ср, 03 сеп 2025, 21:10 от LaRe

# 651
  • София
8 Б са с Малина Сребрина. Странно е че не я откривам в учителския състав, но не е нова, защото открих стари постове в групата на 9 ФЕГ, че през 2020 е била класна на тогавашния 8 Д клас.

Сребрина беше класна на моя син. След това забременя и май напусна. Нямам идея всъщност. Много свестен човек е и изключително добър учител. Няма да съжалявате. Определено ще положи Много добра основа по езика.

# 652
мама Мони, много благодаря!

# 653
  • Sofia
На 8 Ж (с немски) класната е Маринела Чиликова.
Познавате ли я?

# 654
  • София
На 8 Ж (с немски) класната е Маринела Чиликова.
Познавате ли я?
Познаваме я Simple Smile. Дано да е сериозна, защото в горните класове не си даваше много зор. Но вярвам, че при осмокласниците ще е ок.

# 655
На сайта са ъпдейтнали инфото с екипа. Двама нови мъже по математика виждам, един нов по физика и нова психоложка.

# 656
И Малина Сребрина е добавена при учителите по Френски.

# 657
  • София
Новият по физика, ако е същият, за когото намерих инфо в нета, ще да е на 70 г и не баш физик. Но по три имена това ми излезе.

# 658
Здравейте. Дали някоя от “заешките” майки има спомен от колко часа е родителската среща на 11-ти?
В еуфорията при записването изобщо не съм чула час.

# 659
  • Sofia
мама МОНИ, благодаря! А дано!

LaRe, ей това имам като инструкции

Общи условия

Активация на акаунт