9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 7

• 48 284
  • 759
  •   1
Отговори
# 75
Детето да провери има ли клуб за 8 клас, обикновено се води от някой от учителите на випуска. Срокът за заявленията беше 04.10 и ако не са се събрали желаещи може и да няма такъв клуб. 11 и 12 клас имат със сигурност, за другите не зная.

Ако детето обича математиката може и само да я поддържа (това от опит го пиша). Сборникът на Коала е много лесен и е идеален за деца в ЕГ. Сборникът на Веди също е добър. Изрешава си всичко от съответната тема и няма грижи.

# 76
  • София
Щастлива съм, Тода сама, кой ви преподава по математика?
Няма клуб за 8 клас. Моята отдавна попита. Това май й беше първата работа.

# 77
etomira Михайлов

# 78
  • София
Като гледам и при вас явно нещата не са добре с този господин.
Не съм сигурна дали нещо ще научат по МАТ. Даже и като пише на дъската трудно му се разбирало.

# 79
  • София
Не му се работи особено много на този младеж по математика. Домашни не давал, че щели да си ги пишат с апликации. Малко измъкване от отговорност ми идва на мен. Но пък засега е единствената черна точка, което си е добре Simple Smile

# 80
Вчера купих на сина ми сборника на Коала по математика за 8 клас да се упражнява, защото и той не беше разбрал задачите. Снощи гледа уроците за пермутации, вариации и комбинации в Уча се. Мисля,  че няма клуб по математика за 8 клас за съжаление, поне аз не знам да има. Ако се наложи ще ходи на уроци,  но ще изчакам засега.

# 81
Вероятностите са най-трудно разбираемият дял от математиката. Изобщо не се притеснявайте ако баш този раздел затруднява децата. Нито има връзка с другите раздели, нито значи, че детето е зле по математика. Само да не се отчаят и да не зарежат този предмет.
В 9ти клас пак има раздел с вероятности, отново е "отнесен" и труден за решаване.

# 82
Ако знаете колко ме успокоихте Simple Smile , че и моят син каза, че нищо не разбира.

# 83
etomira, а при вас кой преподавател е?
При нас заявката на родителската среща от страна на господина беше, че ще решават даже и състезателни задачи, което прозвуча страхотно, но реалността е плашеща, както и количестовото двойки на първата контролна по нов материал.

# 84
  • София
etomira, а при вас кой преподавател е?

Надежда Баларева. Дъщеря ми каза, че обяснява много добре. Явно и изискванията ще са високи, че така ги заби с входното ниво, че има само 2 шестици в класа. Дала им е 6 задачи, като е трябвало да опишат решенията и на повечето времето не им е стигнало. А според дъщеря ми по математика са силен клас. Сега ще й купя сборници, защото иска да си поддържа високо ниво на математика.

# 85
  • София
Въпросният господин все бързал да си ходят. Давал само 1 вариант на контролни и не го интересувало ако преписват, но след това им натяква, че са преписвали от другарчето.
Пишел изключително бързо и нечетливо. Преподава наведнъж 4 урока и на следващия път дава изненадващо  контролно за 15 минути. Резултатът съответно е плачевен за целите класове, с изключение на няколко деца, които идвали от частни училища. Не знам там може и да са се изучавали тези вариации и пермутации, но болшинството не са и чували, да не говорим, че нищо не са разбрали.

# 86
  • София
Malechka, това е ужасно! Не може ли да се направи нещо? Да се говори с него? С ръководството?

# 87
  • София
Malechka, това е ужасно! Не може ли да се направи нещо? Да се говори с него? С ръководството?

Ети, честно да ти кажа, не смея, да не стане по-лошо.
Гледам как всички родители си мълчат, явно са доволни от резултатите на децата си и преподаването му.
Голяма заявка даде на РС той, въпреки че родителите не бяха очаровани от това, че е преподавател със стаж 1 година и това му е втора, но ще изчакам още малко да видя как вървят нещата с материала и оценяването и ще действам.

# 88
  • София
Хора, получих известие за родителска среща. Трябва да си намерим кръчма за след това!

# 89
Хора, получих известие за родителска среща. Трябва да си намерим кръчма за след това!
Ети, на коя дата ще бъде? При нас още няма информация.

Общи условия

Активация на акаунт