9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 7

• 48 297
  • 759
  •   1
Отговори
# 90
  • София
27 ноември

# 91
  • София
Защо пък пак сега? Аз толкова често на родителски не ходя Grinning

# 92

etomira, а при вас кой преподавател е?

Надежда Баларева. Дъщеря ми каза, че обяснява много добре. Явно и изискванията ще са високи, че така ги заби с входното ниво, че има само 2 шестици в класа. Дала им е 6 задачи, като е трябвало да опишат решенията и на повечето времето не им е стигнало. А според дъщеря ми по математика са силен клас. Сега ще й купя сборници, защото иска да си поддържа високо ниво на математика.

Синът ми е при нея и казва, че не я разбира, а идва от математическа прогимназия. Може и да нямат химия помежду си. 🙂 Има 5 на входящото ниво, но това, което взимат сега е предизвикателство да разбере.

# 93
Щастлива съм, Тода сама, кой ви преподава по математика?
Няма клуб за 8 клас. Моята отдавна попита. Това май й беше първата работа.

Баларева

# 94
  • София
Тода, в кой клас е синът ви? Аз пак ще попитам, че започвам да се чудя дали не ми е казала, че госпожата е ок, за да не я тормозя?

# 95
Тода, в кой клас е синът ви? Аз пак ще попитам, че започвам да се чудя дали не ми е казала, че госпожата е ок, за да не я тормозя?
В 8б

# 96
Моето дете също е при Баларева. Сподели, че обяснява добре.

# 97
И нашата осмокласничка е при г-жа Баларева и споделя добри впечатления. Смята, че обяснява добре и разбираемо.

# 98
  • София
Явно не преувеличава и моето за въпросния господин Михайлов...
Доста неприятно ще се получи на деца със стабилна подготовка е резултати да им заминат желанието и системно натрупаните знания.

# 99
  • София
Г-н Михайлов не обяснява материала, но пък пише двойки от раз Grinning. Омръзна ми от очаквания за самоподготовка на децата.

# 100
  • София
buni, твоето положение е от трън та на глог. След Стоянова, сега този индивид. Съчуствам ти!

Засега единственият учител към когото имам сериозни резерви е този по ФВС. Миналата седмица девойката се прибра с разранени длани от упражнението скок + лицева опора 20 пъти на асфалта. А докато ми изреди и всичко останало, което са правили, и се изморих. Не всички деца са спортисти и ако е решил да ги тренира сериозно, е редно да започне леко и да постепенно да увеличава натоварването.

# 101
buni, твоето положение е от трън та на глог. След Стоянова, сега този индивид. Съчуствам ти!

Засега единственият учител към когото имам сериозни резерви е този по ФВС. Миналата седмица девойката се прибра с разранени длани от упражнението скок + лицева опора 20 пъти на асфалта. А докато ми изреди и всичко останало, което са правили, и се изморих. Не всички деца са спортисти и ако е решил да ги тренира сериозно, е редно да започне леко и да постепенно да увеличава натоварването.

Eti,
още един - (минус)за господина по ФВС(ей как всички по Фвс се взимат на сериозно)

# 102
  • София
Г-н Михайлов не обяснява материала, но пък пише двойки от раз Grinning. Омръзна ми от очаквания за самоподготовка на децата.

И ние вече сме на самоподготовка по математика. Освен, че нищо не обяснява и явно си мрънка под носа, защото дъщеря ми нищо не чува. Ама аз съм вече стар човек, нямам сили и мераци за борба с институции и системи и ще си решаваме проблемите самостоятелно. Брат й дойде да й преподаде векторите уикенда, поне весело си изкарахме, сближаващо за децата Joy

# 103
Дааа, ще се търсят допълнителни уроци. Едва ли има деца със слаба подготовка във ФЕГ,  балът не е нисък, и моят син имаше на входното отличен, ноооо после една красива червена двойка на нов материал. 😀 Куриозът е, че в деня след двойката на същите задачи има 5ца🤣. Самият той иска да ходи на уроци и да научи задачите,  което поне ме радва.

# 104
Баларева като най-добра ли се очертава от математиците в 8 клас? Късмет сме извадили значи.
Но с физическото и при нас е много зле работата - е бива ли по него да е най-ниската ни оценка до момента - 4. Детето искаше да пие нещо против болки след нормативи по физическо, ще вземе да скъса някой мускул от претоварване или да се пребие.
Някой знае ли при освобождаване от физическо по медицински причини какво се случва, сигурно правят нещо друго (какво) и все пак има оценка.

Общи условия

Активация на акаунт