9. ФЕГ "Алфонс дьо Ламартин" - 7

• 48 211
  • 759
  •   1
Отговори
# 660
Благодаря!

# 661
  • София
Интересното е, че Тосева преподаваше по ИТ  на сегашните 9 клас, а сега фигурира само в списъка на преподавателите по МАТ.
А това, което ми излиза за новият преподавател по МАТ - Димитър Татарчев е , че е приятел на Петър Михайлов. Отново възпитаник на 9 ФЕГ и вероятно негов съученик и приятел...оффф.

Последна редакция: пт, 05 сеп 2025, 23:00 от Malechka

# 662
Госпожа Найденова по философия я няма вече сред екипа. Тя преподаваше на сина ми. Сега гледам, че ще учат философия, история и география на френски. Ще видим как ще е.

# 663
Леле майко! Годината ще е страшна. А къде го виждаш това?

# 664
Леле майко! Годината ще е страшна. А къде го виждаш това?
В Майкрософт акаунта на сина ми. Но няма още въведени учители и сме в очакване кои ще са. Класната си ни е същата, но другите кои ли ще са ще видим.

# 665
Благодаря! Видях ги и аз, същите.

# 666
Странно. В профила на сина ми изобщо няма нови предмети. Ще бъде 9а клас.

# 667
# 668
Благодаря!
На същия адрес влизам, но излизат предметите от 8клас, някои и с 9клас. Новите предмети, които ще се изучават в 9клас ги няма.

# 669
Класната на 8"В" клас се казва Дарина Енчева. Някой има ли информация за нея?
И аз да питам и да побутна въпроса за мнения/информация?

# 670
Преди време бях прочела мнение за двамата учители по испански език, но сега не го намирам. Дали може да ми помогнете? А и на нови мнения ще съм благодарна Simple Smile

# 671
Класната на 8"В" клас се казва Дарина Енчева. Някой има ли информация за нея?
И аз да питам и да побутна въпроса за мнения/информация?

Не знам доколко е актуално моето мнение, защото г-жа Енчева ми преподаваше през 2014-15г., когато бях в 8ми клас, а и на нея мисля, че ѝ беше първа година във ФЕГ, но имам топли спомени и впечтления. Преподаваше спокойно, бавно и ясно. Обичаше да ни дава диктовки (включително като наказание), които пък ние много не обичахме. Помня я като търпелив и благ преподавател, но и с леки нотки на меланхолия в някои часове. Понякога може би беше и твърде търпелива, защото с по-разговорливите ми съученици трудно се преборваше, но и предполагам, че това може да се е променило с годините. Често ни разместваше по чиновете. Не я познавам в светлина на класен ръководител и от 9ти клас продължихме с други учители по френски по административно-организационни причини,  но смятам, че положи добра основа на изучаването на езика за мен.

# 672
Преди време бях прочела мнение за двамата учители по испански език, но сега не го намирам. Дали може да ми помогнете? А и на нови мнения ще съм благодарна Simple Smile
И аз моля за мнение за госпожа Боряна Коджабашева,  синът ми ще е с нея, както и за госпожа Цонка Даракчиева по БЕЛ.

Последна редакция: вт, 09 сеп 2025, 14:59 от Елена Ив

# 673
  • София
При нас вече също се видяха в дигиталната раница преподавателите, с изключение на МАТ и ФЕ.
По БЕЛ и двете девойки ще са при Цонка Даракчиева. Отдъхнах си, че няма да е Боянова 🫩

# 674
  • Magrathea
В момента все още добавят в дигиталната раница- за 9б преди секунди въведоха Михайлов по математика... (беше Баларева миналата година), Широва по английски, Даракчиева по БЕЛ, френски- Любенов + фуч Магали, биология- Миленкова, история -  Вихрийски. За момента- биология и музика ще бъдат на френски

Общи условия

Активация на акаунт