Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 59 543
  • 731
  •   1
Отговори
# 30
Сега има разкошен молив от нова колекция на Шанел. Лятната, не есенната. А в есенната има такава лавандула пудра руж.
На Шанел дебелите моливи за очи са от най- добрите съществуващи.

# 31
  • София
Аз разгледах всичко в Сефора и Дъглас, но не намерих тези цветове, а не съм сигурна дали сенките може да послужат, като добра база, но тези на Кико бяха супер. Ще разгледам и в някой друг мол, че наблюдавам различен асортимент навсякъде.
Та ще видя дали молив или базата на Мак.

# 32
Направих голяма глупост. Купих си ето този коректор с идеята да го използвам като по-светла част за контуриране (под очите, нос, чело, брадичка). Според вас ще ми се получи ли? Не знам защо така се заблудих и го купух с тази идея!

# 33
  • волно калдъръмче
Защо да не върши работа? Цвета ли не можа да подбереш добре?

Аз си взех този. Добре се справя. Консистенцията е по-течна, прелива се добре, не се натрупва в бръчици и пори.

# 34
Аз използвам коректора на Джефри Стар в момента и много ми харесва. Покрива добре и не се събира.

# 35
  • Пловдив
Да нахлуя с въпрос за сверка: изхвърляте ли прахообразните сенки за очи с изтекла годност? Говоря за срока, посочен на кутията, като видимо не изглеждат променени. Дрогерийна марка.
Купих си вече нови с подобни цветове за замяна, но се зачудих.

# 36
  • гр.Пловдив
Да нахлуя с въпрос за сверка: изхвърляте ли прахообразните сенки за очи с изтекла годност? Говоря за срока, посочен на кутията, като видимо не изглеждат променени. Дрогерийна марка.
Купих си вече нови с подобни цветове за замяна, но се зачудих.

Аз лично да,спазвам им срока ,а именно 36м на компресираните гримове след отваряне ,не искам да си правя експерименти..

# 37
Как ще си изхвърлям сенките? Не спазвам това правило и нямам намерение. Течните обаче изхвърлям веднага след срока и затова не купувам.

# 38
Да нахлуя с въпрос за сверка: изхвърляте ли прахообразните сенки за очи с изтекла годност? Говоря за срока, посочен на кутията, като видимо не изглеждат променени.

Ако изглеждат и миришат нормално- не.

# 39
Аз като Densi. Затова предпочитам прахообразните продукти и за сенки и за ружове, бронзанти и тн.
Изхвърлям спирали на 3месеца. Затова имам само по 1 отворена. Както и фдт-ни имам малко, по 1-2, максимум 3.

# 40
  • гр.Пловдив
Да нахлуя с въпрос за сверка: изхвърляте ли прахообразните сенки за очи с изтекла годност? Говоря за срока, посочен на кутията, като видимо не изглеждат променени.

Ако изглеждат и миришат нормално- не.

Мхм,скоро получих за подарък лимитирана палитра от Коледа 2017г,миришеше и изглеждаше супер,но не благодаря Smiling Imp

# 41
Май само червила и кремове съм изхвърляла след срока.

# 42
  • София
Благодаря за предложенията! Определено ще видя продукта на Mac и този на NYX.
А дали се сещате и за моливи за очи с подобен лавандулов цвят или дори малко по-светли?
Видях, че в YouTube използват и такива, но нито един от вариантите, които харесах не се намират в България.
Най-близкото, което намерих е на Essence, но трудно се разнасяше.
Аз молив за очи в този цвят не мога да препоръчам, но мога да препоръчам очна линия, от която съм много доволна - в този цвят. Ще се изненадаш, може би, че е на HM
https://www2.hm.com/bg_bg/productpage.0741552037.html
Много съм доволна от писеца и от прецизното нанасяне, което позволява четката! Не мърда, не се размазва! Бетон! Страхотно попадение!

Последна редакция: чт, 26 сеп 2024, 17:40 от kopche

# 43
Kопче, ако не се лъжа една приятелка похвали много и ружовете на HM!

# 44
  • София
Аз много харесвах старите ружове на НМ в черната кутия. Cameo pink ми е любим и ме е яд, че вече не го виждам този цвят. Бяха произведени в Корея. С новите не съм разглеждала как стоят нещата.

Общи условия

Активация на акаунт