Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 59 203
  • 731
  •   1
Отговори
# 15
Разбира се, че ще споделя, AlexaS. Поръчах от  тукашният makeup, но са бавни с доставката при мен.

Преди години харесвах на YSL. Сега пак има, но я нямаше налична в магазина или онлайн. Дами в друга тема ми препоръчаха на Лореал и Радиант
Скрит текст:

При мен Радиант няма обаче.
Много се чудих дали ми трябва Шанелският молив 3 в 1. Установих, че нямам същият цвят и го взех. 😁Не е типично черен цвета.

Последна редакция: пн, 16 сеп 2024, 22:21 от cloè

# 16
  • София
На Радиант са най- добрите цветни спирали, които съм ползвала. Имам виолетовата и тъмносинята. Покривни, издръжливи и с много подходяща за моя вкус четка.

Не съм мислила за празниците, напоследък нося такъв грим, но в по- лек вариант

# 17
На Радиант не само цветните спирали са им добри. Моята любима черна е тяхна 🥹

Миналата година имах голям мерак да пробвам бургунди спирала, но съм светла и руса и не мисля, че ще ми отива.

# 18
Оу, напротив, много ще ти отива. Пробвай.
Аз също съм доста доволна от продукти на Радиант.

# 19
  • София
Имаше въпрос в предната тема (не успях да цитирам) за крем, който прави кир ефект - максимално бързо нанасяне (без много размазване, наслояване), или с потупване, или с гъбичка (блендер, дето им викат Grinning). През деня не се пипа лицето (което е много трудно за мен) и също, един и същи крем може да прави "кир" с определен серум, с друг - не.

# 20
  • София
Здравейте, дами!
Какво бихте препоръчали като основа, за да може цветът на тези сенки на Шанел да изглежда по-плътен, защото не са много добре пигментирани.
П.П.: Все още не съм ги взела, та ако имате идеи за по-пигментирани сенки с такъв цвят приветствам препоръки.

# 21
Препоръчвам това:

# 22
Белият Paint pot за такива цветове.

Всякакви такива пастелни сенки, с трудно насищащ се пигмент, това върши идеална работа.

# 23
  • София
В тази палитра

всички цветове са брутално наситени, вкл.и това люляково.

# 24
На мен ми трябва база също. Имам малката кутийка на ArtDeco,  от която съм доволна, но вече е суха. Искам да пробвам друга, но горната препоръчана ми е над бюджета. Не искам да е като коректор бежова, а подобна на горните две.

# 25
  • В полите на Пирин планина
На Nyx HD базата също е добра и е на цена близка на АртДеко.

# 26
Белият Paint pot за такива цветове.
Всякакви такива пастелни сенки, с трудно насищащ се пигмент, това върши идеална работа.
Права си, Ария, че белият пот ще е по-добра подложка конкретно под пастелни цветове.

А като малко по-бюджетен вариат някога много ползвахме и белия джъмбо молив на NYX... черният също за драматични и наситени цветове.

A ето разликата между бялата база на NYX и белия молив:

Последна редакция: пн, 23 сеп 2024, 15:47 от Agent Provocateur

# 27
Базата за сенки на Wet’n’wild е много добра. Използвах дълго време NYX HD. За мен и двете са на едно ниво.

# 28
  • София
Благодаря за предложенията! Определено ще видя продукта на Mac и този на NYX.
А дали се сещате и за моливи за очи с подобен лавандулов цвят или дори малко по-светли?
Видях, че в YouTube използват и такива, но нито един от вариантите, които харесах не се намират в България.
Най-близкото, което намерих е на Essence, но трудно се разнасяше.

# 29

Общи условия

Активация на акаунт