Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 60 318
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Ако търсиш гримьор за сватбен грим, аз много харесвам Теди Хинкова. Може да разгледаш работата ѝ в инстаграм @teddyssecret_

# 526
Такъв булчински грим го виждам единствено с рокля на Мечо от Омуртаг. Сменяй я веднага тази хм..експериментаторка.

# 527
  • София
Ради обясни няколко пъти, че не е булчински грим това, била е модел само, но за мен също не е добро изпълнение и не бих се доверила на тази гримьорка.

# 528
Май само аз не успях да видя грима.
Но щом е само за модел, не е драма. Все пак гримьорката упражнява това, което тя иска.

# 529
Никаква драма не е, дори е по-полезно за модела - ще се види харесва ли се/възприема ли се или не с този грим от професионалист (уж), и то безплатно.

# 530
Дами, тук си говорим повече в дълбочина отколкото в темата за Sephora, затова мисля да попитам тук - кажете, стигнахте ли до Haus Labs, първи впечатления? Relaxed Зареждането на бранда в Сефора (Парадайз и The Mall) предизвика ли любопитство у вас, ако до момента не ви беше попадал в полезрението, гледате ли ревюта?

Хвърлих око на бранда преди две-три години, точно на фона на масовата истерия, но няколко поредни пъти все ми беше изчерпано това, което исках (Atomic Lip Lacquer, който за съжаление е спрян), спрях да следя иии ми останаха на заден план. Но съм силно убедена, че ще имам попадения от тях - фон дьо тена и хайлайтърът звучат перфектни, виждам много красиви нюанси и от ружовете, но някак... очаквах доста по-иновативни, стряскащи продукти от Лейди Гага, честно казано. Не че биха били за мен Sweat Smile, но съм изненадана, че са доста мейнстрийм неща.

Последна редакция: пт, 14 мар 2025, 10:36 от Ironfeather

# 531
Стигнах, снимах, пуснах клипове, хареса ми и купих. Гледам ревюта отдавна и много се радвам, че вече мога да ги купувам оттук, след проби, а не насляпо онлайн. Взех оранжевия хайлайтър, след като Eat, love, make up Revolving Hearts насочи вниманието ми към него.
Вчера го носих самостоятелно като руж, но не ми допадна, нещо не го поставих добре, ще пробвам с друга четка, много златно стана. На очите като моно сенки е върхът. Всичките хайлайтъри са прекрасни.
Хареса ми мокрите стикове и ще си купя, но чакам тези с брокати. Бих пробвала и олио за устни.
Знам отлични неща за фон дьо тена и коректора, но не нося често и няма да си купя.
Фен съм на Лейди Гага и козметиката и също изглежда много добре.

# 532
  • София
Аз съм хвърлила око на коректора ѝ, попадали са ми доста видеа и много го хвалят, даже в рангове са го слагали на първо място от 10 други. Изглежда лек, точно като за под очите. Ако някой си вземе, моля да сподели.

# 533
Напротив, хич не е лек коректорът, ами си е доста покривен.
На мен текстурите на фдт-ите им ми идват леко cakey, но е лично впечатление. Не съм фен на марката като цяло.

# 534
Тествах няколко пъти ФДТ на Haus Labs, при мен започва добре и с много красиво покритие, но за няколко часа се "износва" и то доста нелицеприятно. Но не генерализирам, че продуктът е лош, просто за мен не е подходящ.

# 535
Аз си бях поръчала фон дьо тена и коректора онлайн. Фон дьо тена категорично не ми харесва - прекалено воднист, непокривен, дори не го оставих на кожата да видя как ще се държи във времето. Коректорът е ок, ползвам го, но не е нещо твърде уау.

# 536
Здравейте, момичета ще попитам тук понеже знам, че ще ми помогнете. Може ли да препоръчате фон дьо тен за по-мазна кожа. Кожата ми е склонна към омазняване в Т-зоната и се чудя какъв фон дьо тен вече да взема...

# 537
Здравейте, момичета ще попитам тук понеже знам, че ще ми помогнете. Може ли да препоръчате фон дьо тен за по-мазна кожа. Кожата ми е склонна към омазняване в Т-зоната и се чудя какъв фон дьо тен вече да взема...

Ето този определено

# 538
Много благодаря

# 539
  • на дъното
Този е достоен заместник на Дабъла ЕЛ и цена достъпна

Общи условия

Активация на акаунт