Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 60 315
  • 731
  •   1
Отговори
# 540
Благодаря ви, снощи поръчах този на Шанел, ще си го запазя, ако не ми пасне.

# 541
Здравейте 🙂
Имам този руж на Мак:

Някак изсъхва и трябва да го изтъргвам отгоре на няколко седмици, за да пуска пигмент, иначе нищо не излиза. Някой друг има ли такъв проблем с тази серия?
Купувала съм го есента. Никога досега не ми се е случвало с прахообразни ружове и се чудех дали е от формулата.

# 542
  • волно калдъръмче
Здравейте 🙂
Имам този руж на Мак:

Някак изсъхва и трябва да го изтъргвам отгоре на няколко седмици, за да пуска пигмент, иначе нищо не излиза. Някой друг има ли такъв проблем с тази серия?
Купувала съм го есента. Никога досега не ми се е случвало с прахообразни ружове и се чудех дали е от формулата.
Да, на мен. Според мен себумът, влагата или продукти от четките създават един замърсен и лъскав слой, който запечатва този тип сухи продукти. Регулярно го остъргвам, за да си ползвам ружа.

# 543
Да, с някои става така. Старите ми Шанелски ружове, някои Диорски, а и пресованите метеорити също при мен също.

Последна редакция: вт, 18 мар 2025, 18:38 от Agent Provocateur

# 544
Много интересно, благодаря ви! Преди няколко дни изхвърлих руж на Шанел на точно 10 години, пигментът и всичко си беше същото, както когато го купих.
Имате ли препоръка за пресован руж в розовата гама, който не хваща такъв слой? 😀
Hourglass, Dior, L’oreal, Rare са марки, от които имам, но някак не са точно това, което търся като цвят. Кожата ми е светла (light, Dior 1,5; EL 2C1) и си тъся нежно светло розово, пролетно 😀
Има някои светло розови, но са като тебешир розово и не ми е баш.
Ще си проверя и пресованите метеорити как са😀

# 545
Диорска пудра ми става така.

# 546
Харесах си грим снощи на заспиване, споделям:

# 547
И аз го гледах вчера, мисля да опитам скоро😀
Никога не съм правила нещо повече от очна линия на очите, защото ми е паднал клепача, а и винаги ми се е дтрувало много трудно. Наскоро обаче си купих сенки и моливи за очи да се упражнявам. Разбира се, по закона на Мърфи ми излезе ечемик, за първи път в живота. Не знам дали да не го приемам като знак от съдбата да не се занимавам 😂😂😂
Има -25% в сайта на Ланком + код за 10 минита, ако на някой му е полезно.

# 548
Кой е кодът за 10 минита?

# 549
HAPPY, при мен е за над 100е, в Бг не знам сумата

# 550
  • София
Копирах от другата тема

# 551
Здравейте, моля споделете какво ползвате за дезинфекция на сенки за очи и други подобни. Благодаря!

# 552
  • София
70% спирт. Пръскам от шише с пулверизатор. Четки. Палитри. Пудри.

# 553
здравейте, препоръчайте ми спирала, която прави миглите огромни , черни и даже сплъстени. Търся по-драматичен ефект.

# 554
Aз бих ги препоръчала серум за мигли 😀от нанолаш миглите ми бяха станали огромни . Иначе аз харесвам много too faced better than sex; последната на Mac (забравих и името ) ; много хвалят на лореал Панорама и big deal. От по-бюджетните аз преди много харесвах всичко на Лореал.

Общи условия

Активация на акаунт