Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 60 301
  • 731
  •   1
Отговори
# 555
  • обл. Шумен
Останала съм с впечатление, че това не става със силиконова четка, а с четка с косъм - винаги купувам такава спирала.

# 556
здравейте, препоръчайте ми спирала, която прави миглите огромни , черни и даже сплъстени. Търся по-драматичен ефект.

Lash Clash на YSL
Monsieur Big на Lancome
Controlled Chaos на Shiseido

Тази на Lancome или я поразвалиха, или аз попадам на някакви по-стари партиди. Иначе беше невероятна. Последните пъти взимам на Shiseido и съм много доволна - страхотен обем и дължина придава.

# 557
  • София
Здравейте,
Идвам да търся експертиза. Имам 10 бронзъра, но единственият, който ползвам, защото е точно моя нюанс е на Тарт Парк Авеню Принцес, но стария:
https://www.target.com/p/tarte-amazonian-clay-waterproof-bronzer … auty/-/A-82609039
Никъде не го намирам вече, а новият не мисля, че е същия.
Дали някоя от вас знае случайно бронзър, максимално близък като цвят? В Щатите го има на места още, но през превозвач ми отказват поръчка, заради платежен метод.

# 558
Момичета,този път идвам с по-различен въпрос,надявам се да помогнете. Големият ден наближава и съм в чуденка дали да бъда с този аксесоар или да бъда без него . Прическата ще е нисък кок,за това съм я вързала на бързо по този начин] за грима съм се спряла на това

Последна редакция: пт, 18 апр 2025, 10:21 от Radii :)

# 559
По добре с аксесоара.

# 560
Може да го сложиш и около кока.

# 561
За аксесоара съм и аз. Гримът също е много хубав и булчински Smiley

# 562
Ради, църковен брак ще имате ли? Този аксесоар може да ти пречи отгоре, но е много хубав. Може да си го сложиш около кока. Грима е хубав, гледай да ти сложат хубаво руж, че аз на моята сватба бях като измита чиния. Ама нищо не разбирах тогава от грим. Ето какво визирам за аксесоара и ружа

Последна редакция: сб, 19 апр 2025, 09:43 от petrova17

# 563
Няма да сме с църковен ритуал само в общината

# 564
Petrova, нищо измито не виждам. Много си красива и нежна.

# 565
SsSa, благодаря!
Ради, в такъв случай няма да ти се пречка. Със сигурност е по-добре да има аксесоар на косата.

# 566
Аз съм за без аксесоара, някак ми идва ту мъч, но ти си преценяваш. Гримът обаче е ТОП.

# 567
  • обл. Шумен
Ами зависи и от това, дали ще имаш и други аксесоари по косата - було или някакви цветя в бяло? Ако сложиш обеци и огърлица, ще дойде в повече. Но каквото и да решиш, съм сигурна, че ще си прелестна!
А гримът е страхотен!!! Ще чакаме снимки, да знаеш! 🌺😊

Последна редакция: нд, 20 апр 2025, 04:40 от Емилия Петрова 684235

# 568
Този грим е  нещо уникално. Браво. Красота.

# 569
Здравейте!
Имам нужда от съвет и помощ. От както се помня слагам крем на лицето, правя процедури- почистващи (в къщи и не само). Смея да твърдя, че кожата на лицето ми изглежда доста добре, не е проблемна.
Но с декоративната козметика не съм на ясно. Ползвам спирала, ФДТ, руж и гланц или естествен цвят червило.
Та въпроса ми е- искам да си купя ФДТ, но кожата ми да стои озарена, да не ми матира излишно (не ми допада). Нямам нужда от силно покривен. Ползвала съм и BB крем.
Препоръчайте ми марка, ако има и SPF ще е най-добре 😉
Просто искам да не стои като маска и лицето да е озарено, но все удрям на дърво.. с моите познания 😆
До към 50 лв 🫣

Общи условия

Активация на акаунт