Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 60 269
  • 731
  •   1
Отговори
# 570
Макс Фактор имаха Radiant lift, прекрасен продукт, не знам дали се предлага още.
Друг вариант е на Лореал True Match - ФДТ или серумът с цвят.
И двата продукта правят това, което търсите и може би са на по-ниска цена от 50лв.

# 571
Bourjois Healthy Mix. Пробвай първо с дрогерийни марки, ако не се харесаш с ФДТ, да не си дала една торба пари.
Мейбълин и Лореал също имат доста добри ФДТ-ни.

# 572
Аз издирвам Ежедневен крем,в който да има SPF защита ,но и да прикрива несъвършенства(като фон дьо тен)
По възможност да мога да го купя от ДМ или Лили. Не ми се плащат доставки

# 573
  • Бургас
Аз издирвам Ежедневен крем,в който да има SPF защита ,но и да прикрива несъвършенства(като фон дьо тен)
По възможност да мога да го купя от ДМ или Лили. Не ми се плащат доставки
Пробвайте ББ-тата на Миша.Имат фактор, прикриват несъвиршенства, адаптират се към цвета, на прилични цени са и се продават в дргериите.
https://shop.lillydrogerie.bg/missha-m-perfect-cover-serum-bb-kr … beige-20ml-546702
https://shop.lillydrogerie.bg/missha-m-perfect-cover-b-b-krem-ex … -cool-sand-546706
често са на промоция

# 574
  • В полите на Пирин планина
Още един глас за Missha.

# 575
Мили момичета,може ли някоя от София от Сефора да ми купи Huda Beauty Baking powder Cherry Blossom и да ми я изпрати. Не ми се чака от Cult Beauty.

# 576
Можеш да се обадиш директно на Сефора София, имат такава опция да изпращат по Спиди с наложен платеж.

Последна редакция: пн, 21 апр 2025, 20:51 от dani-ela-80

# 577
Вече я нямат тази опция. Миналата събота, когато имаха 20% намаление, звънях и ми казаха, че са преустановили тази услуга.

За търсенето на лек ФДТ - серумите на Мейбълин и Лореал дали няма да свършат работа?! Особено, ако си намери дамата подходящ цвят. За мен такъв няма 😀, но както се казва "Сефте!", т.е. както винаги в дрогерийте за мен няма Simple Smile

А ББ на Миша само аз ли не го харесвам? 😀 Страшна "замаска" ми е. Направо като блажна боя изглежда на лицето ми и не знам как, но винаги успявам да позная кога някой е с него.

# 578
Аз го харесах , но ми сивее малко , смесвам го с Диор и съм доволна .

# 579
Утре ще ходя да разгледам серумите, дано ми пасне цвят. Сега разгледах в интернет. Благодаря Simple Smile

# 580
Можеш да се обадиш директно на Сефора София, имат такава опция да изпращат по Спиди с наложен платеж.
Благодаря

# 581
Момичета,не е свързано с грим,но може ли съвет. Дали да върна естественият си цвят или да продължа са се мъча с русото. Харесва ми,обаче не могат да ми направят хубаво русо и взех да се замислям дали да не се боядисам кафява. Та въпроса ми е ,кой цвят ми отива повече .

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 22:22 от Radii❤️

# 582
Определено тъмния цвят ти отива на тена на лицето и като цяло,  а русото не е за теб, не си мъчи прекрасната коса.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 19:07 от SHE_IS

# 583
Тъмна ми харесвате повече.

# 584
Тъмно, тъмно, тъмно!!!

Общи условия

Активация на акаунт