Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 60 261
  • 731
  •   1
Отговори
# 585
тъмноооо

# 586
Тъмно е перфектният ви цвят.

# 587
Тъмно определено.

# 588
  • Бургас
И на мен ми е трудно да призная, като голяма привърженичка на светлите тонове, но естествения ти кестеняв цвят ти стои много по-добре, Radii.

# 589
И аз съм за тъмно.

# 590
Radii❤️, убедена съм, че всички ще те посъветват да си с тъмна коса, защото просто на снимката с тъмна коса светлината е по-фронтална, а не отгоре, съответно и очите ти са по-изразителни.

Но това е ефект на самите снимки според мен, не се залъгвай. Ако затъмниш косата си на снимката със светла коса, ще видиш, че всъщност на тази снимка с руса коса изглеждаш по-добре.

За мен най-добрият вариант за теб е тъмна коса с baby highlights, тоест съвсем тънки светли кичурчета, които да те освежават и да придават дълбочина на косата ти Grinning

# 591
Тъмна, без кичури.

# 592
Ради, имаш прекрасна коса - лъскава, гъста, плътна, тежка и много красива. Макар че съм фен на русото, си мисля, че тъмният цвят е твоя.
Но пък промяната е хубаво нещо и освежава през лятото. Така че,  като и се понаситиш, мини към по- тъмния цвят.🍀

# 593
Добре,ето снимки с еднакво осветление и сходни прически и грим. Осъзнавам,че може би по-добре ще е да я потъмня ,но ми е някак мъчно. Но все пак ако 9 от 10 човека кажат тъмно,то значи са прави

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 23:35 от Radii❤️

# 594
.

Последна редакция: ср, 23 апр 2025, 23:07 от SsSa

# 595
Е вие Radii, на коя се харесвате повече?
Тъмна сте “уау”, русото не е вашия цвят определено.

# 596
И на мен ми харесваш повече с тъмната ,но и руса си топ

# 597
SsSa , вие сте със доста светла кожа и русо ви отива, но ви отива и тъмния цвят. Аз бих заложила за блондинка.

# 598
Radii❤️, на снимката с тъмна коса си точно така, както си те представям. Не знам дали е заради светлината само, но ми изглежда, че имаш съвсем леки светли кичурчета - например отдясно до ухото Grinning

Иначе определено по-тъмна коса Grinning

SsSa, с тези светлозелени очи според мен не само русо и кестеняво, но и червено и оранжево биха ти отивали Grinning Иначе и двата цвята са ти топ.

# 599
Отново съм за кафявото и за двете дами! 🌷

Общи условия

Активация на акаунт