Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 60 116
  • 731
  •   1
Отговори
# 45
Момичета, заинтригувахте ме! За какви ружове на НМ имате добра препоръка - тип стик или прахообразен?

# 46
Здравейте, моля препоръчайте ми хайлайтър.
Имам в момента един на мак и ми е омръзнал.
Ползвам фдт светъл цвят ivory/ vanilla.

# 47
Препоръчвам хайлайтъра от Dior, серията Forever.

# 48
Здравейте,знаете ли дали има Dupe на сенките на  Natasha Denona?🙂

# 49
Здравейте, моля препоръчайте ми хайлайтър.
Имам в момента един на мак и ми е омръзнал.
Ползвам фдт светъл цвят ivory/ vanilla.
И все пак кажете какъв цвят търсите, че светлокожите ползват и неща различни от цвят шампанско, да речем. Също така какъв интензитет - да се вижда от космоса, да се вижда от съседите или толкова деликатен, че колежките само да подозират, че ползвате хайлайтер, но да не са убедени. Прахообразен, течен, кремообразен? Скъп, безобразно скъп или човешка, нормална цена. Иначе става "искам мъж" Simple Smile))

Ако не се лъжа девойкатa говореше за прахообразните ружове на HM!

На всичко има dupe - въпросът е какво търсите - нейните цветове и комбинации или формула, максимално близка до нейната?? Винаги можете да си пуснете един прост Гугъл сърч!
https://www.google.com/search?sca_esv=2f8623b159e229b7&sca_upv=1 … bih=1139&dpr=1.12

Последна редакция: вт, 01 окт 2024, 15:40 от Agent Provocateur

# 50
AlexaS, ползвах два пъти  бургундската спирала на Мейбълин. Единият път вечерта, а другия през деня.
Само на изкуственото силно осветление в банята  личи, че спиралата е тъмно бургунди цвят.
През деня пак не личи трябва да си в профил под определен ъгъл, за да се види, че е цветна спиралата. Цветът пак е тъмно бургунди.
Нямам идея, ако се ползва праймер как ще е. Дълги години ползвах максимайзера на Диор, но покрай Ковида попадах на изсъхнали. Даже четчицата остана в тубичката на единия. Дали го развалиха ли или просто попадах на стари, въпреки че поръчвах от три различни места и отиваха в кофата.
Пробвала ли си с праймър, който ще направи миглите бели и цветът може да е по-забележим.
Много хвалят на Радиант била като YSL. При мен я няма да я пробвам.

# 51
Новите двойки на Диор имат невероятни хайлайтъри. Ружовете също са добри, без един светъл корал, който не пише.

# 52
  • Пловдив
cloe, благодаря много за споделеното. Аз я имам спиралата и мислех, че просто съм попаднала на недостатъчно изразителна партида. За мен е повече кафява, отколкото бургунди, но може и възприятието ми вече да се е изменило, предвид колко наситена, изящна и красива беше винилова та на YSL. Защо спират всичко перфектно работещо и харесвано!?
Не съм я пробвала с праймър, просто не съм се досетила, а напоследък все по-рядко посягам към тях, не ме влече вече обема и драмата. С възрастта гледам да съм по- обрана откъм грим, но ще я търся Радиант, ще се оглеждам.

Точно днес много набързо минах покрай щанда на Диор и моя поглед спря върху новите ружове- хайлайтъри. Много добри цветове, многооооо. И блясъците са убийствени, стори ми се, че са холограмни, за предстоящите празници, за ежедневие- не.

# 53
Някои не са холограмни, а по- скоро с мокър ефект. По-тъмните. Аз ще си ги нося в ежедневието, но като цяло нося много озарители.

# 54
Нали в тази тема наскоро споменавахме лилавите сенки на Шанел?

# 55
В България дали ще заредят новия фон дьо  тен и четка на Диор?

# 56
В България дали ще заредят новия фон дьо  тен и четка на Диор?
DIOR FOREVER SKIN PERFECT-Стик-фон дьо тен е зареден в Prettyshop.

# 57
Да и в Леро. Заедно с контурите стик и двойките руж- хайлайтър.

# 58
Новата палитра на Наташа за мен е любов от пръв поглед.

# 59
И за мен.

Общи условия

Активация на акаунт