Гримиране - идеи и техники. Тема №90

• 60 112
  • 731
  •   1
Отговори
# 60
Какво мислите заNaked, която излезе отново? На Urban Decay. Това е първата палитра, която мечтаех да имам. Поръчах си я. Дано не ме разочарова.
Новата на Наташа е красива, но рядко нося толкова лилаво и розово, въпреки зелените ми очи.

# 61
  • Варна
Лъвицата къде се загуби? Вече не виждам някой да качва грим. Аз всеки ден нося едно и също и съм качила кг. не се показвам вече 🫣
Ааа и да ви питам. Трябва ми нов хайлайтър тип пудра. Имах това на Диор. Сега имат ли нещо сходно? Трябва ми в розовата гама.

# 62
Здравейте, моля препоръчайте ми хайлайтър.
Имам в момента един на мак и ми е омръзнал.
Ползвам фдт светъл цвят ivory/ vanilla.
И все пак кажете какъв цвят търсите .. какъв интензитет.. прахообразен, течен, кремообразен?

Предпочитам деликатен, прахообразен, но не съвсем невидим.  Моят е whisper of guilt, това златисто ли се води? Сега искам да опитам друг цвят, но нямам идея какъв и се надявам на интересни предложения.
Мерси

# 63
Ааа и да ви питам. Трябва ми нов хайлайтър тип пудра. Имах това на Диор.
Сега имат ли нещо сходно? Трябва ми в розовата гама.

Ами погледнете сайта на Диор...
https://www.dior.com/en_us/beauty/makeup/complexion/highlighter

Здравейте, моля препоръчайте ми хайлайтър.
Ползвам фдт светъл цвят ivory/ vanilla.
И все пак кажете какъв цвят търсите .. какъв интензитет.. прахообразен, течен, кремообразен?
Предпочитам деликатен, прахообразен, но не съвсем невидим.  Моят е whisper of guilt, това златисто ли се води? Сега искам да опитам друг цвят, но нямам идея какъв и се надявам на интересни предложения.
Мерси
Ако сте светла (ivory/ vanilla) опитайте светлолилав хайлайтър - стои много красиво!

Аз имам този продукт, купуван преди години и все още си го ползвам като ми се доще нещо по-различно, но какво може да се намери на пазара в БГ не зная, да помагат девойките:

Тези са нови:

И на очи изглежда много красиво, дори да не сте Дева Касел за Диор Simple Smile

Последна редакция: вт, 15 окт 2024, 20:13 от Agent Provocateur

# 64
Лъвицата къде се загуби? Вече не виждам някой да качва грим. Аз всеки ден нося едно и също и съм качила кг. не се показвам вече 🫣
Ааа и да ви питам. Трябва ми нов хайлайтър тип пудра. Имах това на Диор. Сега имат ли нещо сходно? Трябва ми в розовата гама.

Имат розов от серията Forever.

# 65
Новите, новите двойки за 100 лв. руж и хайлайтър на Диор са с най- високо качество. Всичките са “уау”. Има и два бронзанта с хайлайтър. За съжаление лилавият и бери са само за онлайн продажба и нямат тестери. Мисля да поръчам сега Wildior 757
https://prettyshop.bg/products/rouge-blush-colour-glow

# 66
Някой изпробва ли кремообразния бронзант в кутийка на Дъглас. Не го намерих като мостра в магазина да му видя консистенцията и цвета на живо.
https://douglas.bg/douglas-make-up-douglas-make-up-bronze-powder … MJ3AQBwqVATbKU4BA

# 67
.

Последна редакция: пт, 18 окт 2024, 20:32 от Radii :)

# 68
^^^ Чудесен грим, Ради!

# 69
Привет момичета, загубих се, вярно е. Просто житейски обстоятелства го наложиха.
Вече не снимам толкова много грима си, но показвам едно колажче.
Съжалявам, не се вижда добре, защото съм с очила.

Последна редакция: сб, 26 окт 2024, 12:59 от Lioness77

# 70
  • Варна
Супер си! Достатъчно се вижда. Поздрави, дано си добре и по- често фа се включваш.

# 71
И аз те мислих,дано да си добре,много позитивен грим🌺

# 72
Добро утро момичета, да подбутна темата с някоя снимка 🤗

Последна редакция: ср, 30 окт 2024, 06:44 от Lioness77

# 73
Здравейте дами,
Търся продукт, вероятно гланц, който да прави устните като "сиропирани" - блестящи, но без да е лепкав, с лек цвят.
Нещо такова да изглежда, когато е нанесено:

(Този продукт е lip tint, попива в устните, боядисва ги и изчезва в тях. Не е лош, но сега търся описания по-горе ефект  "сиропирано").

# 74
Търсите лип олио. Новата черна череша на Клиник е разкошна.

Общи условия

Активация на акаунт